Ezeken az olasz híreken meg jót nevetek, akár kínomban is. Morata vissza 35-ért, hát a jó édes... Aztán a Gazetta szerint Danilo mivel jobb, mint Varane?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 13:37
Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.Realista24 írta:Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.k!ll3rcsöcs írta:Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
Az hogy o személyeskedésnek fogta fel, csak azt mutatja hogy van igazságtartalma. Ezért pedig nem ram kell haragudnia, hanem a saját fejeben rendet raknia es akkor kevesebb hulyeseget írna a fórumra.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 13:27
+1 :ĐVosztok írta:Ez még mindig a " Kommentáld a híreket" topik? Nem vagyom én itt senki fia vagy borja,..( lehet kb 70 hszem), hogy megmondjam a tutit, de ha van valami dühöngő topik, akkor inkább ott gyilkoljátok egymást vagy privátban.
Mégegyszer bocs
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:27
Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.k!ll3rcsöcs írta:Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 7., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 7., hétfő 12:22
Realista24 írta:Jellemző, hogy hogyan ugrik a nép, aztán meg koppan![]()
![]()
Bátor kijelentés, lehet egyik sem nagyobb különc vagy tróger mint te.Egyébként Raiola embereivel nem bővelkedünk, de nem is akkora baj, mert elég különc és tróger embereket képvisel.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 7., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 11:48
Persze mert egy normális embertől ez bicskanyitogató, de Balotelli már szánalomra se méltó, mert a 421. ilyen ostoba megnyilvánulása, és többször bizonyította, hogy nem az eszéért szeretik.Realista24 írta:Jellemző, hogy hogyan ugrik a nép, aztán meg koppan![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 7., hétfő 11:47
Ilyenkor jön ki, hogy ki az akit csak a Hype miatt kedvel a nép, amint bárki feldob egy ilyet már szét is szedik (úgy, hogy még csak az sem derül ki hogy igaz-e vagy sem).Realista24 írta:Jellemző, hogy hogyan ugrik a nép, aztán meg koppan![]()
![]()
Bátor kijelentés, lehet egyik sem nagyobb különc vagy tróger mint te.Egyébként Raiola embereivel nem bővelkedünk, de nem is akkora baj, mert elég különc és tróger embereket képvisel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 7., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2015. szeptember 7., hétfő 11:32
csabi87 írta:Ja Balotelli.
Neki elnézzük szegénynek.![]()
Tudjuk,hogy nem 100-as az emberünk.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 7., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 10:37
Persze, véletlen volt.... én meg már anyáztam a barcás havernek, köszid.gergo írta:Bocsi srácok, korán van, Balotelli volt. Nem, nem vagyok rasszista
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 7., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 7., hétfő 10:32
Hülyegyerek.Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem