Ha kifejezetten egy kiírásra vonatkozik, azt odaírjukVosztok írta:A Benzema-interjú utáni szavazás Karim idei La Liga góljainak számára vonatkozik vagy az összteljesítményére?Én a La Ligára értettem és úgy is szavaztam.

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:41
Ha kifejezetten egy kiírásra vonatkozik, azt odaírjukVosztok írta:A Benzema-interjú utáni szavazás Karim idei La Liga góljainak számára vonatkozik vagy az összteljesítményére?Én a La Ligára értettem és úgy is szavaztam.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:29
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:12
Szerintem lesz is a kérők között. Az összes miller klub be fog jelentkezni érte.numberone1 írta:Azert ne becsuljuk le a francia bajnoksag iramat, nem veletlenul a franciak tudnak a legjobban alkalmazkodni a PL iramahoz.Vosztok írta:
Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.
En inkabb Portugaliat tanacsolnam neki, ha nem kerulne ennyibe.
az biztos, h egy MLS klubnak nagyon megerne leigazolni CR-t.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 6., vasárnap 15:49
Azert ne becsuljuk le a francia bajnoksag iramat, nem veletlenul a franciak tudnak a legjobban alkalmazkodni a PL iramahoz.Vosztok írta:Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.nmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
De ha ő megy, akkor itt nagytakarítás lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:27
A PSG annyira nem bolond, hogy még David Luízért sem adtak ki 50 milliót... oh wait.Vosztok írta:Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.nmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:23
Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.nmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:38
Max még Benzema, de benne se lennék annyira biztos. Ki menne még CR távozásával? 100-ért bárki vihetné, ez nem is kérdésesnmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:37
semmi fura nincs ebben, a bél-mu üzlettel mind a 3 fél jól járnaVosztok írta:CR nem ter vissza a PL-be, mar nem birna felvenni az iramot, a kemeny parharcokat ujra. Talan lenne egy, max ket jo szezonja, aztan tipli az USA-ba. Nem erne meg az MUnak 100 millio + eurot kidobni, fura, de Bale-lel jobban jarnanak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:35
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 5., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 5., szombat 17:57
Igen,sokan sokszor felejtik el,hogy a futball elsosorban csapatjátèk.nmate írta:Ezer % hogy nem. De őt nem is a "számaiért" szeretjük.Remy írta:Ezer %, hogy más csapatban olyan számokat produkálna
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 5., szombat 16:27
Abban a Bale-ben, aki 3 tiszta ziccert hagyott ki a BaLe döntőben?
És mi hiányzik az argentin válogatottból?
Ez nem érv arra, amit írtam.Persze, mivel a jövő nagy tehetsége, marketing stb.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 5., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 5., szombat 16:24
Mondjuk Suárez úgy rúgott tavaly 43 meccsen 25 gólt, hogy az első 10-15 meccsén még csak kereste önmagát a kihagyás miatt.. Szerintem is többet mutatna magából Benzema, ha rá épülne egy támadóalakzat - a válogatottban a VB-n jobban tolta, mint a Madridban szerintem -, de akkora gólfosó sose lenne, mint az általad említett úriemberek csúcsformájukban. Ennek ellenére manapság top csatár, de 30 gól körüli bajnoki szezont szerintem ő nem tudna produkálni.Remy írta:Mindegyik akkor volt toppon, amikor egyedül voltak XY csapatban, és nem egy aranylabdás, földönkívüli teljesítményre képes játékos mellett kellett érvényesülniük.
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. szeptember 5., szombat 16:18
Abban a Bale-ben, aki 3 tiszta ziccert hagyott ki a BaLe döntőben?Matt009 írta:Ellenben Neymarban vagy Baleben látom ezt a képességet. A mentalitása sem teljesen professzionális ehhez.
És mi hiányzik az argentin válogatottból?Matt009 írta:A francia válogatott a legjobb példája ennek. Nem rossz a keretük, de hiányzik egy igazi klasszis, aki a csapatot jó csapatból top csapattá emelje. Benzema erre ott sem képes, nem lenne képes máshol sem.
Persze, mivel a jövő nagy tehetsége, marketing stb.Matt009 írta:Meg az is beszédes, hogy le kellett igazolni Bale-t, hogy a ne csak CR legyen az, akitől az ellenfélnek görcsbe rándul a gyomra...
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 5., szombat 16:05
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem