Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 8., kedd 10:42

Mr. Robot-t érdemes elkezdeni?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 8., kedd 10:21

sonic írta: azt meg nem nagyon tudom elkepzelni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet meredeken hangzik, de szerintem nem szedik ki.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 8., kedd 4:56

Realista24 írta:Anyám, ez a suits évad nagyon kígyó.
Sonic, hogy állsz vele?
Na tegnap vegeztem vele. Vegere feljavult a sorozat. Kicsit sok volt nekem az elejen a szappanopera, keves a tortenes. De az utolso nehany resz mar rendben volt. Egyedul Rachelt nem tudom hova tenni. Csak szerintem lett halal bena a karaktere? Meg ugy altalaban mindenki rossz iranyba indult meg. Harvey, Mike, Donna, Louis is nagyon kikerult a karakterebol. Tenyleg olyan volt neha mint egy elcsepelt Dallas, csak meg raadasul egy jo Jockey se volt aki a frontot tartja. Remelem most hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike rakerult a szopoagra bekemenyitenek kicsit. Kivancsi vagyok a folytatasra. Jonak igerkezik. De hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike-ot hogy szedik ki a szarbol, azt meg nem nagyon tudom elkepzelni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 7., hétfő 11:07

Tegnap megnéztem a Galavant 1. évadát, 8 részes kosztümös, középkori musical-sitcom :D A musical része szerencsére nem vészes, kevés éneklés van, azok is viccesek általában. Ajánlom mindenkinek, nagyon állat :D
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 7., hétfő 10:57

Rick and Mortyt nyomja valaki? Ez valami eszméletlenül beteg sorozat. :lol:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. szeptember 7., hétfő 0:07

VanillaSky írta:
Akinek bejött a Walking Dead világa, az semmiképp se hagyja ki a The 100-at,
Azért számomra ez elég erőteljes kijelentés lett. Leginkább abban hasonlít a két sorozat, hogy itt is, ott is szereplők halnak meg. Aztán a színészi játék, technikai megvalósítás, történet különbsége már eléggé veretes, igazodik a két csatorna törzsközönségéhez, ami azért a WC-nél itt is gyönyörűen kirajzolódik.
Azért én ennél jóval több a hasonlóságot véltem felfedezni.
Persze más az alapsztori, egyikben a zombik vágják haza a világot, a másikban egy nukleáris katasztrófa, de utána ugyanoda lyukadnak ki, még akkor is, ha mindehhez egy totál másik történeten keresztül jutnak el.
Arra gondolok itt, hogy a túlélésért folytatott harcban hatalmas áldozatokat kell meghozniuk és közben hasonló lelki vívódáson és átalakuláson mennek át az egyes karakterek. Ez az ami igazán megfog mind a két sorozatban és itt azért bőven lehet párhuzamokat állítani.

A színészi játékot és a megvalósítást azt adom, abban sokkal profibb a zombis sorozat, viszont gondolom ők sokkal nagyobb büdzsével is rendelkeztek ehhez és én ennek tulajdonítom be ezeket a különbségeket.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 6., vasárnap 23:12

Akinek bejött a Walking Dead világa, az semmiképp se hagyja ki a The 100-at,
Azért számomra ez elég erőteljes kijelentés lett. Leginkább abban hasonlít a két sorozat, hogy itt is, ott is szereplők halnak meg. Aztán a színészi játék, technikai megvalósítás, történet különbsége már eléggé veretes, igazodik a két csatorna törzsközönségéhez, ami azért a WC-nél itt is gyönyörűen kirajzolódik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. szeptember 6., vasárnap 21:49

Na befejeztem a The 100 második évadát is.

Nagyon nem bántam meg, hogy nekikezdtem, mert tényleg ugrottak egy-két szintet a második évaddal és így összességébe nézve egy remek sorozat lett ebből az egészből.
Ez azért nagy dolog, mert az elején az egész egy ilyen tini gyökérségnek indult, de aztán úgy nagyjából az első 3-4 rész után túllépnek ezen és elkezd fejlődni az egész. Igazán a második évadra combosodik ki a történet és a karakterfejlődés, de amit ott kapunk, azt azért nem sok sorozat adja, azért bőven le a kalappal előttük. :salute: Azt kell mondjam simán élveztem annyira ezt a történetet, mint a Walking Dead-et és legalább annyira várós a folytatás is.

Azért példálózok a zombis sorozattal ennek kapcsán, mert leginkább ahhoz tudnám hasonlítani az eddig látottak közül. Akinek bejött a Walking Dead világa, az semmiképp se hagyja ki a The 100-at, nem fog csalódni, tényleg csak annyi, hogy az első 3-4 részen kell túl lenni és onnan beindul.

Amúgy ahhoz képest, hogy mennyire eseménydús volt a második évad, rengeteg nyitott kérdés maradt és rengeteg remek lehetőség a folytatást illetően. Szóval adott minden, hogy egy kiváló harmadik szériát hozzanak össze és ha sikerül még az eddigieket is felülmúlni, akkor nagyon epic lesz, bár azzal is elégedett leszek, ha csak tartják a második évad színvonalát. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 6., vasárnap 19:41

Bullet T írta:Valakinek bejon a Dragon Ball Super ? En valahogy ugy vagyok vele, hogy minnel tobbet nezek belole annal inkabb csalodok, a Z utan eleg komoly lejto ez a szeria. Majdnem 20 ev elteltevel lehetnenek kicsivel kreativabbak, nem pedig csak ujra leadni a Battle of the Gods-ot(ami a filmbe 15x jobb, mint igy a Superbe). Remelem azert beleba*nak majd, elvegre megis csak Dragon Ballrol van szo :D
Hát ja... ez már nem a Z. Alapból nem lenne problémám vele, mert Dragon Ball, és továbbra is élvezem azt, amit látok és történik. Viszont veszettül üres. Semmi stílus. Hol vannak a jó zenék? Annyira üressé váltak a részek, hogy hihetetlen. Emellett a rajzolás is néhol annyira gyenge, hogy fogom a fejem. 20-30 évvel ezelőtt minőségibb volt az egész. Szóval nagyon nem tett jót a technika a Dragon Ball-nak.

Mondjuk az is érdekes, hogy most ez a heti 1 részes tálalás nekünk magyaroknak új. Mert a Cartoon Network és az RTL- is heti 5 részt adott le anno, így valamilyen szinten jóval pörgősebb volt az egész. Én most 3 részt kihagytam és egyben toltam le, és sokkal jobb volt, mint hetente 1-et megnézni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. szeptember 6., vasárnap 19:21

Valakinek bejon a Dragon Ball Super ? En valahogy ugy vagyok vele, hogy minnel tobbet nezek belole annal inkabb csalodok, a Z utan eleg komoly lejto ez a szeria. Majdnem 20 ev elteltevel lehetnenek kicsivel kreativabbak, nem pedig csak ujra leadni a Battle of the Gods-ot(ami a filmbe 15x jobb, mint igy a Superbe). Remelem azert beleba*nak majd, elvegre megis csak Dragon Ballrol van szo :D

Amugy egyik havarom tanacsara elkezdtem nezni a Ballers-t nekem eddig nagyon adja, jo kis sorozat, ajanlom mindenkinek!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:59

Remy írta:
ziro4vr írta:Fontos? Tehát nálad veszíteni fog a film értelméből, ha nem lesz benne?
Mint már mondtam, a film nem lesz rosszabb tőle, de mindenképpen színesebb lesz. A fontos nem Amell szerepeltetése, hanem az ilyen kis apróságok, hogy cameok, stb.
Hagyjuk ezt szerintem, itt jönnek ki a különbségek köztünk. Nekem az a bajom, hogy túl sokat foglalkoznak ezekkel a kis apróságokkal, és kevesebbet mondjuk a scripttel.
Toti írta:na megnéztem a scream pilotot.
eddig a legjobb dolog brooke. :D

boscorellin azért jót nevettem. :mrgreen:
Pont Brooke? :lol:

a pilot amúgy még a legjobb részek között van, szóval élvezd ki. :lol:
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:55

na megnéztem a scream pilotot.
eddig a legjobb dolog brooke. :D

boscorellin azért jót nevettem. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:52

ziro4vr írta:Fontos? Tehát nálad veszíteni fog a film értelméből, ha nem lesz benne?
Mint már mondtam, a film nem lesz rosszabb tőle, de mindenképpen színesebb lesz. A fontos nem Amell szerepeltetése, hanem az ilyen kis apróságok, hogy cameok, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:47

Fontos? Tehát nálad veszíteni fog a film értelméből, ha nem lesz benne?

Azt nem értem, hogy lenyilatkozták hogy független a két univerzum, innentől nincs miről beszélni. Ha úgy csinálják mint a marvel, hogy együtt megy a kettő, akkor azt mondom oké, sőt növelhet az élvezeti értéken.

De fontosnak nevezni erős túlzás szerintem.
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:39

ziro4vr írta:Én értelek Remy, azt nem értem mit faszalogsz egy ilyen jelentéktelen palin. :lol: Inkább örülj, hogy a DC kezd kiépíteni egy normálisnak látszó filmes univerzumot, amit tök felesleges még pár másodpercre is összemosni a sorozatossal, 3 másodpercnyi geek-csettintésért, hogy igen húhá ott a nyilas misi.
Miután képregényfilmek, ergo vannak rajongók már a film elkészítése előtt is, így igenis fontosak az ilyen kis apróságok. Nem az átlagfilmnézőnek, hanem a rajongóknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:33

Én értelek Remy, azt nem értem mit faszalogsz egy ilyen jelentéktelen palin. :lol: Inkább örülj, hogy a DC kezd kiépíteni egy normálisnak látszó filmes univerzumot, amit tök felesleges még pár másodpercre is összemosni a sorozatossal, 3 másodpercnyi geek-csettintésért, hogy igen húhá ott a nyilas misi.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:51

De még mindig nem Oliver kell, hanem az Íjász, a maszk mögött meg nem mindegy, hogy ki lenne most? Ha eszi a nép, akkor úgy is komoly színész kell majd, utána kellene csak ezen gondolkozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:48

torjack írta: Önálló filmet nem bíznál rá, de a cameo meg jár neki? Mert részt vesz rajzfilm meg játékadaptációkban is? Ilyen alapon Mark Hamill is megérdemelné Joker szerepét, mégsem merülhet fel, hogy tényleg eljátssza...
Most ez komoly? :lol: Nyilván Joker csak pár másodpercet kapna egy Batman filmben. :lol: Amúgy tőlem jöhetne Hamill Jokerként.

Egy önálló filmben főszerepe lenne, míg egy cameoban csak alig néhány másodperce lenne. Ha Hunnam mondjuk megjelenne Íjászként, akkor természetesen jönne majd az önálló film is. Viszont szerintem nem lesz Íjász film, szóval pár másodpercnél nem érdemelne többet a karakter. Egy ilyen szerepre viszont nem fogsz megnyerni egy Hunnam féle színészt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:45

Leírtuk, hogy nem a sorozattal kell összemosni -ami amúgy is lehetetlen-, hanem simán beugorhatna pár percre, mint Íjász, amihez nem kell oscar díjas alakítás, nem tudom, hogy mit nem értetek. Itt nem is Amellen a lényeg, hanem az Íjászon....
Nem tudom, mit nem értetek azon, hogy Amell Íjászként való szerepvállalása eleve összemosná a kettőt, amit a Warner nagyon nem akar. Azt is világosan elmondták, hogy miért nem akarják.

Remy írta:Plusz azért az sem elhanyagolható dolog, hogy Amell nem csak a sorozatban alakítja az Íjászt, hanem ő adja a hangját például a Vixen sorozatban, az Injustice játékban és a Lego Batman 3-ban is az Íjászhoz. No, nyilván egyik sem elitkategória, de mégiscsak megkapja ezeket a szerepeket is. Szóval igen, ő az Íjász, és ezért érdemelné meg.

Ha netán meg tényleg készülne egy önálló Íjász mozi, akkor én sem neki adnám a szerepet, mert Hunnam nyilván jobb lenne nála.

Önálló filmet nem bíznál rá, de a cameo meg jár neki? Mert részt vesz rajzfilm meg játékadaptációkban is? Ilyen alapon Mark Hamill is megérdemelné Joker szerepét, mégsem merülhet fel, hogy tényleg eljátssza...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:39

Remy írta: Bár biztos Stan Lee is hatalmas színészi tehetséggel bír. :hmmm:
Ha már Stan Lee cameo , kurva nagy arc az öreg .
Azt mondja az Öreg , azért lett kula az FF mert nem cameozott benne . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Vissza: