Neki elnézzük szegénynek.

Tudjuk,hogy nem 100-as az emberünk.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 7., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 10:37
Persze, véletlen volt.... én meg már anyáztam a barcás havernek, köszid.gergo írta:Bocsi srácok, korán van, Balotelli volt. Nem, nem vagyok rasszista
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 7., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 7., hétfő 10:32
Hülyegyerek.Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 7., hétfő 10:31
Mosolyogtam rajta, ötletes szöveg, ha egyedül találta ki, akkor jár érte a pacsi.Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 7., hétfő 10:29
Ezt tényleg lenyilatkozta?Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 10:27
Ha ezt tényleg mondta, akkor tehet egy szívességet. Valaki itt meg azt mondta hogy okosabb mint gondoltuk vagy látszik.Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:41
Ha kifejezetten egy kiírásra vonatkozik, azt odaírjukVosztok írta:A Benzema-interjú utáni szavazás Karim idei La Liga góljainak számára vonatkozik vagy az összteljesítményére?Én a La Ligára értettem és úgy is szavaztam.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:29
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 6., vasárnap 16:12
Szerintem lesz is a kérők között. Az összes miller klub be fog jelentkezni érte.numberone1 írta:Azert ne becsuljuk le a francia bajnoksag iramat, nem veletlenul a franciak tudnak a legjobban alkalmazkodni a PL iramahoz.Vosztok írta:
Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.
En inkabb Portugaliat tanacsolnam neki, ha nem kerulne ennyibe.
az biztos, h egy MLS klubnak nagyon megerne leigazolni CR-t.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 6., vasárnap 15:49
Azert ne becsuljuk le a francia bajnoksag iramat, nem veletlenul a franciak tudnak a legjobban alkalmazkodni a PL iramahoz.Vosztok írta:Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.nmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
De ha ő megy, akkor itt nagytakarítás lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:27
A PSG annyira nem bolond, hogy még David Luízért sem adtak ki 50 milliót... oh wait.Vosztok írta:Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.nmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 6., vasárnap 14:23
Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.nmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:38
Max még Benzema, de benne se lennék annyira biztos. Ki menne még CR távozásával? 100-ért bárki vihetné, ez nem is kérdésesnmate írta:100-ért gondolkodás nélkül adnám a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:37
semmi fura nincs ebben, a bél-mu üzlettel mind a 3 fél jól járnaVosztok írta:CR nem ter vissza a PL-be, mar nem birna felvenni az iramot, a kemeny parharcokat ujra. Talan lenne egy, max ket jo szezonja, aztan tipli az USA-ba. Nem erne meg az MUnak 100 millio + eurot kidobni, fura, de Bale-lel jobban jarnanak.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem