Nem tudom, mit nem értetek azon, hogy Amell Íjászként való szerepvállalása eleve összemosná a kettőt, amit a Warner nagyon nem akar. Azt is világosan elmondták, hogy miért nem akarják.Leírtuk, hogy nem a sorozattal kell összemosni -ami amúgy is lehetetlen-, hanem simán beugorhatna pár percre, mint Íjász, amihez nem kell oscar díjas alakítás, nem tudom, hogy mit nem értetek. Itt nem is Amellen a lényeg, hanem az Íjászon....
Remy írta:Plusz azért az sem elhanyagolható dolog, hogy Amell nem csak a sorozatban alakítja az Íjászt, hanem ő adja a hangját például a Vixen sorozatban, az Injustice játékban és a Lego Batman 3-ban is az Íjászhoz. No, nyilván egyik sem elitkategória, de mégiscsak megkapja ezeket a szerepeket is. Szóval igen, ő az Íjász, és ezért érdemelné meg.
Ha netán meg tényleg készülne egy önálló Íjász mozi, akkor én sem neki adnám a szerepet, mert Hunnam nyilván jobb lenne nála.
Önálló filmet nem bíznál rá, de a cameo meg jár neki? Mert részt vesz rajzfilm meg játékadaptációkban is? Ilyen alapon Mark Hamill is megérdemelné Joker szerepét, mégsem merülhet fel, hogy tényleg eljátssza...