EB - 2016
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2016
Mondjuk Brozović mitől jobb, mint Kova...ziro4vr írta:3/1 csak bejött.hihetetlen vagy
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Norvégia - Horvátország lesz ma. Jó lenne, ha Ödegaard, Modric és Kova is ott lenne a kezdőben.

Akkor hajrá Törökország.messideco írta:Ma sorsdöntő meccs a hollandok számára

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ma sorsdöntő meccs a hollandok számára 
A kezdőcsapatba Narsingh és Bruma várható Robben és Indi helyett. A hollandok nem fognak valószínűleg kockáztatni.

A kezdőcsapatba Narsingh és Bruma várható Robben és Indi helyett. A hollandok nem fognak valószínűleg kockáztatni.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy most igazolt a Valenciába az a 20 év körüli Danilo, aki az u20-as vb-n is nyomta. Eddig egész sokat játszott, lehet szépen lassan számításba lehet majd venni őt is a nagyoknál. Meg ugye a Casemiro-Lucas Silva kettős előtt is bitang jövő áll.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt majd Bbeno megmondja. Én csak a hehe-indexére támaszkodtam, az 10es skálán 13,7es.
De hogy jen ez az eb topikba.
De hogy jen ez az eb topikba.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De.ziro4vr írta:Citromos sörtől ember nem hordott még össze ennyi sületlenséget. :Đnmate írta: Valaki aki jártasabb FM-ben azért kijavíthat majd, belőlem csak a meccsek mellett elfogyasztott sör beszél
Te.

Hányas befejezése van?ziro4vr írta:Mert amúgy egyikőtök sem hagyta volna ki Álecsándre Pátinnyót.
- ziro4vr
Komolyan, úgy érzem itt csak én nem álltam be ezen a hűvös estén.
Mert amúgy egyikőtök sem hagyta volna ki Álecsándre Pátinnyót.
Kerlon te ilyen öreg tatter vagy?

Mert amúgy egyikőtök sem hagyta volna ki Álecsándre Pátinnyót.
Kerlon te ilyen öreg tatter vagy?

Nem illik.
Dehogy én pont 10 évesen a 2002-es VB-n egy hülye hajú brazil focistára emlékszem, aki 2-szer mattolta az addig egyetlen egy gólt kapó Kahnt... 2006 óta elszomorító, hogy mennyire leépülnek, de annyira nem tudok egy másik nemzetnek se szorítani.nmate írta:Te is a brazilok vesztét akarod?Kerlon írta:És, ha Luíz lenne vkp Coutinho meg Fernandinho mellett? Ahhoz mit szóltok?![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megnezzuk Rafinhat, milyen oda.Kerlon írta:És, ha Luíz lenne vkp Coutinho meg Fernandinho mellett? Ahhoz mit szóltok?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
Citromos sörtől ember nem hordott még össze ennyi sületlenséget. :Đnmate írta: Valaki aki jártasabb FM-ben azért kijavíthat majd, belőlem csak a meccsek mellett elfogyasztott sör beszél
Nem illik.
- nmate
Te is a brazilok vesztét akarod?Kerlon írta:És, ha Luíz lenne vkp Coutinho meg Fernandinho mellett? Ahhoz mit szóltok?

És, ha Luíz lenne vkp Coutinho meg Fernandinho mellett? Ahhoz mit szóltok?
K
K
- numberone1
Ja Marquinhosrol megfeledkeztem, benne van tehetseg.
Na nezzuk Rafinhat, talan jo lehet a kp-ra.
Na nezzuk Rafinhat, talan jo lehet a kp-ra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Harcos Coutinho, de rendre a támadó sorban kap helyet, ahol közel sem a védekezésre kell helyezni a hangsúlyt, visszatámad, lezár, aztán ennyi, de labda szerzésben, ütközésben nagyon kevés lenne ez a középpálya.numberone1 írta:Nem tudom, h hany Pool meccsett lattal, de Coutinho eleg harcos, oda teszi magat. Firmino a bundasban szinten oda tette magat. Ahogy nalunk Isco is, csak hozza allas kerdese.Kerlon írta: Akkor beállhatnál a sorba, mert az elmúlt 10 éve brazil edzői nem csináltak mást. Amúgy meg egyértlemű: szerinted kivédekezne? Countiho, Firmio tök súlytalan, ahogy Neymarnak, Lucasnak és Costának sem az erőssége. Ezeken kívül még Marcelo sem élet biztosítás és Miranda sem. Szerintem még egy nem focizó csapat is keresztül gyalogolna egy így felálló csapaton.
Costa es Lucas lezarja a szelt es visszajar a szelsovedokkel a sajat klubjaban(meg Neymar is). Neymar jatszana a legszabadabban...de rengeteget letamad o is. Miranda fegyelmeztt, de kell melle egy vezert, ahogy az atleticoban Godin a valogatottban Silva. Luiz-Miranada viszont tenyleg keves lenne.
Ez a William miert van Lucas elott????
K
K
- nmate
Brazil csapat kemény dió. Igazából 2 játékos hiányzik nekik feltétlenül, egy vérbeli cenyó meg valami Modric/Thiago/Kroos fajta, nem fontos világklasszis szinten.
Csatárnak azt mondanám Luiz Adriano (a 27 éves). Nincs jobb.
Középpályára Fernandinho és Coutinho közé kéne berakni valakit, inkább még egy mélységi játékost erőltetnék ha rajtam múlna, Luiz Gustavo lenne az talán. Vagy ha egyszer belejön akkor a Cityből Fernando.
Továbbá.
Miranda egy favágó paraszt, labdát nem tud kezelni, arra rúgja amerre áll. Az ilyen típusú védők már kifutó termékek. Marquinhos sokkal inkább jó lehet.
Alves, Marcelo alap. Danilo passz, nem tudom belőni a faszit.
Elől Neymar és Adriano mellé a fennmaradó egy posztra Lucas, Felipe Anderson, Willian sakkozhatna. Kb ez a sorrendem.
Valaki aki jártasabb FM-ben azért kijavíthat majd, belőlem csak a meccsek mellett elfogyasztott sör beszél
Csatárnak azt mondanám Luiz Adriano (a 27 éves). Nincs jobb.
Középpályára Fernandinho és Coutinho közé kéne berakni valakit, inkább még egy mélységi játékost erőltetnék ha rajtam múlna, Luiz Gustavo lenne az talán. Vagy ha egyszer belejön akkor a Cityből Fernando.
Továbbá.
Miranda egy favágó paraszt, labdát nem tud kezelni, arra rúgja amerre áll. Az ilyen típusú védők már kifutó termékek. Marquinhos sokkal inkább jó lehet.
Alves, Marcelo alap. Danilo passz, nem tudom belőni a faszit.
Elől Neymar és Adriano mellé a fennmaradó egy posztra Lucas, Felipe Anderson, Willian sakkozhatna. Kb ez a sorrendem.
Valaki aki jártasabb FM-ben azért kijavíthat majd, belőlem csak a meccsek mellett elfogyasztott sör beszél

- numberone1
Nem tudom, h hany Pool meccsett lattal, de Coutinho eleg harcos, oda teszi magat. Firmino a bundasban szinten oda tette magat. Ahogy nalunk Isco is, csak hozza allas kerdese.Kerlon írta: Akkor beállhatnál a sorba, mert az elmúlt 10 éve brazil edzői nem csináltak mást. Amúgy meg egyértlemű: szerinted kivédekezne? Countiho, Firmio tök súlytalan, ahogy Neymarnak, Lucasnak és Costának sem az erőssége. Ezeken kívül még Marcelo sem élet biztosítás és Miranda sem. Szerintem még egy nem focizó csapat is keresztül gyalogolna egy így felálló csapaton.
Costa es Lucas lezarja a szelt es visszajar a szelsovedokkel a sajat klubjaban(meg Neymar is). Neymar jatszana a legszabadabban...de rengeteget letamad o is. Miranda fegyelmeztt, de kell melle egy vezert, ahogy az atleticoban Godin a valogatottban Silva. Luiz-Miranada viszont tenyleg keves lenne.
Ez a William miert van Lucas elott????

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. szeptember 5., szombat 23:36-kor.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Akkor beállhatnál a sorba, mert az elmúlt 10 éve brazil edzői nem csináltak mást. Amúgy meg egyértlemű: szerinted kivédekezne? Countiho, Firmio tök súlytalan, ahogy Neymarnak, Lucasnak és Costának sem az erőssége. Ezeken kívül még Marcelo sem élet biztosítás és Miranda sem. Szerintem még egy nem focizó csapat is keresztül gyalogolna egy így felálló csapaton.numberone1 írta:Mit szolnal Jesehez vagy Deulofeuhoz?cart írta:És ki lenne jobb Pedro helyett? Jesus Navas, Callejón és Rodrigo jut még eszembe, velük se lennének előrébb szerintem. Mezőnyben viszont hasznosabb mindegyiküknél.
Vagy inkabb hatot. Nem tudtad az a celom, h leepitsem a Brazilokat.Kerlon írta:
Meccsenként 3-at csak benyelnének.
Persze 3-t es melyik valogatottol?
Tele a vilag virtuoz, csucs tamado focit jatszo valogatottakkal
K
K