MesQueUnClub a Benzema topicban írta:Ők ketten legalább annyira fontosak egymásnak mint ahogy mikor Suárez még a poolban volt, ő sem lett volna aranycipős Coutinho nélkül.
Végülis igaz, mert ha a brazil nincs, akkor "csak" 30 gólt lő..

Legalábbis ahogy nézem, Coutinho 1 gólpasszt adott neki a 2013/14-es szezonban, amúgy a legtöbbet Sturridgetól és Hendersontól kapta, 5-5 gólpasszal.
Ha meg már Sturridge. Baromira sajnálom a srácot, pofás kis focista lehetne, ha kibírna egymás után 3 bemelegítést sérülések nélkül.. Elvileg hamarosan visszatér, kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja majd. Pedig jelentős előrelépés lenne a Poolnak szerintem, Bentekénél lényegesen jobbnak tartom. Nem lesz a legjobb példa ez a 2 videó tudom, de kb ilyennek érzem kettejük közt a különbséget, a szitu szinte csutt ugyan az, a megoldások meg nem éppen:
Benteke vs
Sturridge. De hát úgy nehéz, ha durván minden 2. meccsén nem játszik - 67 meccse van eddig a Pool színeiben, és 59 sérülés miatt kihagyott. Manapság pedig top csatár lehetne képességek alapján, nincs túl nagy felhozatal sajna. Csak azok a fránya sérülések..