Mourinhonak is hogy tetszettRealista24 írta:Na ez se volt csúnya.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 12., szombat 14:21
Mourinhonak is hogy tetszettRealista24 írta:Na ez se volt csúnya.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 12., szombat 14:16
Őt is a zsenid igazolta.BBeno írta:ezt a costát pályára nem kéne engedni. hihetetlen hogy mindig megússza
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 12., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: cart » 2015. szeptember 12., szombat 14:08
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 12., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 14:06
BBeno írta:máris tornáztatják begovicot![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 12., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 12., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 12., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 12., szombat 13:52
Nem is tudtam, hogy ennyire komoly a sérülése.Realista24 írta:Amúgy a belga kiesésével jelentősen csökkent szerintem nemzetközi szinten a Chelsea ereje.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. szeptember 12., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 5., szombat 14:04
A kulcspasszokat is ideszámoltam, nem feltétlen csak a gólpasszokat. Mert pl karimnak is rengeteg kulcspassza van.palesz77 írta:Végülis igaz, mert ha a brazil nincs, akkor "csak" 30 gólt lő..MesQueUnClub a Benzema topicban írta:Ők ketten legalább annyira fontosak egymásnak mint ahogy mikor Suárez még a poolban volt, ő sem lett volna aranycipős Coutinho nélkül.Legalábbis ahogy nézem, Coutinho 1 gólpasszt adott neki a 2013/14-es szezonban, amúgy a legtöbbet Sturridgetól és Hendersontól kapta, 5-5 gólpasszal.
Ha meg már Sturridge. Baromira sajnálom a srácot, pofás kis focista lehetne, ha kibírna egymás után 3 bemelegítést sérülések nélkül.. Elvileg hamarosan visszatér, kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja majd. Pedig jelentős előrelépés lenne a Poolnak szerintem, Bentekénél lényegesen jobbnak tartom. Nem lesz a legjobb példa ez a 2 videó tudom, de kb ilyennek érzem kettejük közt a különbséget, a szitu szinte csutt ugyan az, a megoldások meg nem éppen: Benteke vs Sturridge. De hát úgy nehéz, ha durván minden 2. meccsén nem játszik - 67 meccse van eddig a Pool színeiben, és 59 sérülés miatt kihagyott. Manapság pedig top csatár lehetne képességek alapján, nincs túl nagy felhozatal sajna. Csak azok a fránya sérülések..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 5., szombat 13:53
Végülis igaz, mert ha a brazil nincs, akkor "csak" 30 gólt lő..MesQueUnClub a Benzema topicban írta:Ők ketten legalább annyira fontosak egymásnak mint ahogy mikor Suárez még a poolban volt, ő sem lett volna aranycipős Coutinho nélkül.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 5., szombat 13:28
Nem baj az, süllyedjenek csak lejjebb és lejjebb... Remélem idén sem érnek fel a dobogóra, aztán jövőre is el szórnak vagy 150 millió fontot... Úristen, de gyűlölöm őket...MesQueUnClub írta:Katasztrófa amit ez a kókler művel.
Mondjuk a PSG-nek idén nem tudom minek kellett Di María. Basszus, így elvileg a padon lesz nekik egy Lavezzi, Lucas, Pastore 3mas. Nem rossz, na.MesQueUnClub írta:PSG is tele van lóvéval de ők azért okosabban csinálják (mostmár talán) mint a City meg a MU. Ők legalább focit játszanak.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 5., szombat 13:12
Katasztrófa amit ez a kókler művel. SAF legalább tudta melyik posztra kit szeretne. De ez? Aki drága jöhet elv, ez vmi kegyetlen. PSG is tele van lóvéval de ők azért okosabban csinálják (mostmár talán) mint a City meg a MU. Ők legalább focit játszanak.morientes írta: Csak sir,azt hiszem...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 5., szombat 13:02
Csak sir,azt hiszem...MesQueUnClub írta:Ferguson szerintem sírva röhög otthon látva LvG munkásságát.morientes írta: Èn azt nem èrtem hogy a MU hogy lehetett ekkora barom hogy ki is fizette
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 5., szombat 12:59
Ferguson szerintem sírva röhög otthon látva LvG munkásságát.morientes írta: Èn azt nem èrtem hogy a MU hogy lehetett ekkora barom hogy ki is fizette
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem