+1El Unico írta:Szar az egész. Úgy ahogy van. Totálisan elmond mindent a magyar labdarúgasról ez az egész produktum. Ezek az eredmények valójában nem eredmények,hanem átmeneti "sikerek". Mert ezek az eredmények szinte már sikernek mondhatóak el. Hihetetlen. Sehová nem vezet ez az út,ha ki is jutunk,minek? Most komolyan,mondjatok érveket. Mert annyira kevés a focink,hogy még a tisztes helytálláshoz is kevés. Nem érzem a tüzet a focistákban,nem érzem rajtuk,hogy akarnak futballozni. Rég nem látott mélységben a román és a görög válogatott,mégsem tudjuk őket megverni.
Persze,ez a realitás,én nem várok csodát,ezt tudják a magyar focistáink,ennyi van bennük. Ők csak a végtermékek ebben a rendszerben.
Csalódott vagyok,de nem az eredmény miatt elsősorban,hanem azért,mert egyhelyben toporgunk,és nem látni az irányt.
Lenéztem a Népligetbe,jó volt látni,hogy mennyi embert mozgat meg a foci,ez a hullagyenge foci is összehozza az embereket,gondoljatok bele milyen közönség lenne minden magyar meccsen,ha az emberek végre minőséget kapnának... A magyar emberek imádják a futballt,a nők is,az öregek is,szinten mindenkinek van véleménye a fociról,és ez jó. Jó lenne,ha elindulna végre valami,egy koncepció,ésszerűen felépített rendszer,teljesen végig gondolva,megfontolva,odatenni a pénzt ahova kell,tanulni a külföldi szakemberektől... Dárdait szeretem,mert egyenes ember,és érződik,hogy Németországban magára szedte az ottani mentalitást. Több ilyen kéne.
Sajnálatos,de szerintem nem leszünk ott az EB-n,és a VB-n se,jó darabig... És talán jobb is.
Jobb ám, mert rajtunk röhögne a fél világ. Nem értem ezt a hurráoptimizmust sem. Média meg a kemény trollfocis adminok túlpörgették az egészet. Rátett az is hogy Dardai valami előre mozdított. Annyira akarna mindenki valami kis sikert, kis fejlődést, hogy elhiszi hogy valami változik, változhat, de közben meg tényleg csak tipródás megy egyhelyben. Ez bosszant engem is a legjobban (meg amit írtam, hogy ennek ellenére eszetlenül szórjuk a pénzt ebbe).