Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 13:11

Kerlon írta:Jó mondjuk ez így jogos, de tudnám még boncolgatni az ügyet továbbra is. Mondjuk annyira nem kell, mert Perezre így is úgy is negatív fényt vetít ez a meg nem valósult igazolás.
Pérezre? Miért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 4., péntek 12:55

Jó mondjuk ez így jogos, de tudnám még boncolgatni az ügyet továbbra is. Mondjuk annyira nem kell, mert Perezre így is úgy is negatív fényt vetít ez a meg nem valósult igazolás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 12:50

Kerlon írta:Nekem ebből az jött le, hogy Beníteznek nem kellett volna igazán és megint csak egy ember akart valakit a csapatba. Mert, ha kell neki, akkor tájékoztatjuk, hogy mi van, mit tudunk csinálni stb.. Tipikus Perez biznisz, hogy nesze itt egy játékos, de lássam ám a kezdőben, ha kérted, ha nem.

Mondjuk csak nem sülhetett volna el rosszul ez az igazolás, ha létrejön, de szerintem egész jól szemlélteti Perez tevékenységét.
Mivel Pérez elmondta, hogy már egy éve eltervezték a leigazolását, így kétlem, hogy ne tudott volna róla Rafa. Nem kell mindenben a rosszat látni. Ezt a DDG bizniszt már mindenki tudta, hogy jönni fog. A kérdés a mikor volt csak és továbbra is az.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 4., péntek 12:49

Nekem ebből az jött le, hogy Beníteznek nem kellett volna igazán és megint csak egy ember akart valakit a csapatba. Mert, ha kell neki, akkor tájékoztatjuk, hogy mi van, mit tudunk csinálni stb.. Tipikus Perez biznisz, hogy nesze itt egy játékos, de lássam ám a kezdőben, ha kérted, ha nem.

Mondjuk csak nem sülhetett volna el rosszul ez az igazolás, ha létrejön, de szerintem egész jól szemlélteti Perez tevékenységét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 12:29

Na, leírom az álláspontom.

Benítez tudta, hogy Pérezék akarják De Geát, mivel már egy éve el volt tervezve. Benítez nem számolt vele, mert nem tárgyalt velünk a ManU. Gondolom Pérezék mondták Rafának, ha tudják, akkor megveszik és Benitez csak az adott nap dolgainak az alakulásáról nem tudott.

S Z E R I N T E M.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 4., péntek 12:23

palesz77 írta:
Realista24 írta: :lol: :lol:
Egész hétfőn offline volt az öreg vagy mi?
Biztos valami különleges formátumú doksiban értesítették Benítezt az ügyről, és nem tudta megnyitni.. :Đ
Vagy a Microsoft olyan rendszert telepített neki, amikben csak olyan dolgokat olvashatott el, amiben őt éltetik, semmi negatív vagy kérdőjeles dolog.

Perez is fasza, hogy nem tájékoztatja az edzőt, hogy változásokat akar(!) véghez vinni a keretben. NEVETSÉGES.
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 4., péntek 12:22

Realista24 írta:
Pérez: "Benítez nem tudott semmit a De Gea ügyről, mert 31-ig nem tárgyaltunk és lezártnak tekintette a keretet."
:lol: :lol:
Biztos valami különleges formátumú doksiban értesítették Benítezt az ügyről, és nem tudta megnyitni.. :Đ

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 4., péntek 12:02

Hát én csak a twitter sávot olvasom, de nem is kérek többet a Perez nyilatkozatból. Elég nevetséges így is.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 10:06

Pérez: "Benítez nem tudott semmit a De Gea ügyről, mert 31-ig nem tárgyaltunk és lezártnak tekintette a keretet."
:lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 3., csütörtök 20:08

Itt sokkal tobbet számit mint egy mezonyjátèkosnál,hogy mennyire vagy meccsben.Nem nagyon lehet hibázni.Ha meccdhiány van,johet a betli,aztán három meccs oszt annyi.Èn biztos nem vèdetnèm 10 honap után ha ott lenne egy tuzben tartott kapusom a kezdobe.Pláne a rajtnál,az ott igen fontos.Na de ki hogyan...az biztos hogy nem lehetne tudni milyen formában van.Kockázatos lenne az biztos.
Szezon közben persze, de nyáron minden játékos először elhúz 1 hónapra, amikor semennyire nincs játékban, majd másfél hónap előszezon, barátságos meccsekkel, mindennel. Az messze nem hirtelen kezdőbe dobás. És nem is tudom elképzelni, hogy bármilyen edzőnél ez gond lenne.
Mert Navas tavaly annyit játszott és most olyan szar formában van...
pont akartam írni, hogy itt a példa előttünk. Előző szezonban kapott pár meccset hébe-hóba, többször pont olyat, amikor kapura lövése nem volt az ellenfélnek (emlékszem, hogy kíváncsi voltam mit mutat majd, de kirúgásokon kívül semmi dolga nem volt több meccsen keresztül), és most nem úgy néz ki, mint akinek gondjai lennének. De miért is lenne?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 3., csütörtök 19:34

Mert Navas tavaly annyit játszott és most olyan szar formában van...
:roll:

Van benne igazság, de sokan eltúlozzák az egészet!
ZIDANE

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 3., csütörtök 19:24

Hogyne számítana...meg ott az edzés...Nem a BL döntőbe kell beesni egy év kihagyás után, azt nyilván nem kockáztatja meg senki. De komolyan nem igazolná le senki júniusban De gea-t, az egész előszezonnal, millió edzéssel , mindennel?
Itt sokkal tobbet számit mint egy mezonyjátèkosnál,hogy mennyire vagy meccsben.Nem nagyon lehet hibázni.Ha meccdhiány van,johet a betli,aztán három meccs oszt annyi.Èn biztos nem vèdetnèm 10 honap után ha ott lenne egy tuzben tartott kapusom a kezdobe.Pláne a rajtnál,az ott igen fontos.Na de ki hogyan...az biztos hogy nem lehetne tudni milyen formában van.Kockázatos lenne az biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:41

Kinek kell egy kapus aki egy éve nem védett ?
Kinek nem kéne? Én kom olyan nem értem...El lehet felejteni védeni? Egy sérülésből, amikor nem tudsz edzeni sem hónapokig, abból is simán jönnek vissza a játékosok, De Gea meg végig tudna edzeni, ha nem játszatna is éles meccsen...Egy előszezon alatt meg simán visszajönne a meccsekbe is, első bajnokin simán készen kellene állnia a játékra. Én nem is értem miről beszélünk, komolyan.

Januárban meg ugyanúgy 30 milla lenne mint most kb. A MU nem hülye. Pláne ha addig padozna... Kb mindegy lenne már nekik.
Hogy lenne már mindegy nekik 10-20 millió? Akkor lenne igazán hülye az MU, ha nem engedné el akkor, ha még ráadásul nem is játszatja. Egy lejáróban lévő játékost akkor érdemes megtartani, ha játszatod is. Amúgy semmi értelme nem lenne. Akkor igazi világi barmok lennének. Azt simán el tudnám képzelni, hogy nem akarták mondjuk 30 millióért elengedni most, mert hiába lejáró szerződésű játékos, Ha hozza a tavalyi teljesítményt a szezonban, meg megmarad az esély, hogy elhagyja a csaj vagy akármi, és mégis hosszabbít...arra azt mondom, egy pénzben jól álló klub megkockáztathat. De az, hogy levágja padra a játékost, akit vagy most 30-40-ért, vagy télen 10-20-ért el tudna esetleg adni...Olyan nincs. Az megindokolhatatlan baromság lenne. Én biztos vagyok benne, hogy vagy visszakerül a kapuba szerződéstől függetlenül, vagy januárban elengedik.
A második,egy kapus poszt nagyon bizalmi,ott ha nem vèdesz majd egy èvig,az a karrierbe is kerulhet,csak èlesben válik el igazán hogy egy kapus mennyit èr,nem számit az sem milyen volt elotte,
Hogyne számítana...meg ott az edzés...Nem a BL döntőbe kell beesni egy év kihagyás után, azt nyilván nem kockáztatja meg senki. De komolyan nem igazolná le senki júniusban De gea-t, az egész előszezonnal, millió edzéssel , mindennel?

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:27

palesz77 írta:
ott ha nem vèdesz majd egy èvig,az a karrierbe is kerulhet
Ezt annyian írjátok már, hogy nem tudok elmenni mellette. Ezt tapasztalatból írja mindenki, vagy valaki elkezdte csak? Most ha nem is véd esetleg, az lesz úgy 4 hónap - ha hozzátok decemberben -, egy szalagszakadásból több idő felgyógyulni. Miért ne lendülhetne formába egy esetleges kihagyás után? Komolyan nem értem.. :hmmm: Ha nyáron is jönne, akkor se tudom, hogy miért ne kaphatná el megint a fonalat pár hónap után. Top kapus, a MU-ban is döcögősen kezdte, itt is bele kéne rázódnia biztos, de nem értem, hogy ez miért lenne lehetetlen küldetés sokak szerint pár hónap kihagyás után - amikor edzeni edz is ráadásul, szóval nem is olyan, mint egy sérülés. Szóval valaki világosítson fel légyszi.
Kinek kell egy kapus aki egy éve nem védett ? Csak akkor éri meg neki, ha a Madrid 100%, hogy megveszi.
Januárban meg ugyanúgy 30 milla lenne mint most kb. A MU nem hülye. Pláne ha addig padozna... Kb mindegy lenne már nekik.
De a legnyomósabb érv az az EB. Azt biztosan nem akarja kihagyni.
Nem sokára kiderül , hogy mi lesz. Ha következő meccseken bekerül, az nálam azt jelenti h kész az új szerződése.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:08

ott ha nem vèdesz majd egy èvig,az a karrierbe is kerulhet
Ezt annyian írjátok már, hogy nem tudok elmenni mellette. Ezt tapasztalatból írja mindenki, vagy valaki elkezdte csak? Most ha nem is véd esetleg, az lesz úgy 4 hónap - ha hozzátok decemberben -, egy szalagszakadásból több idő felgyógyulni. Miért ne lendülhetne formába egy esetleges kihagyás után? Komolyan nem értem.. :hmmm: Ha nyáron is jönne, akkor se tudom, hogy miért ne kaphatná el megint a fonalat pár hónap után. Top kapus, a MU-ban is döcögősen kezdte, itt is bele kéne rázódnia biztos, de nem értem, hogy ez miért lenne lehetetlen küldetés sokak szerint pár hónap kihagyás után - amikor edzeni edz is ráadásul, szóval nem is olyan, mint egy sérülés. Szóval valaki világosítson fel légyszi.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 3., csütörtök 17:37

CS0ki írta:Szerintem meg simén visszateszi a csapatba hosszabbítás nélkül is.
mert az egy éves meccs nézéssel a karrierjének vége lehet.
Hogy lenne már vége? Egy rakás játékos sérülés miatt kihagy egy évet, és a legtöbbjüknek ugyanúgy folytzatodik a karrierje, akinek nem, az a sérülés utóhatása, és nem az egy év kihagyás miatt. Semmilyen hatással nem lenne az egy éves kihagyásnak.
Az elso,hogy sztm simán nem teszi vissza,igazi szemellenzos makacs oszver,legfejjebb majd Giggs ha Van Gaalt kirugják a rossz eredmènyek miatt.
A második,egy kapus poszt nagyon bizalmi,ott ha nem vèdesz majd egy èvig,az a karrierbe is kerulhet,csak èlesben válik el igazán hogy egy kapus mennyit èr,nem számit az sem milyen volt elotte,szal tudja ezt o is,ezèrt fog hosszabbitani,mert játszani akar.
Mert kulonben,igèret ide vagy oda,a madridnak sem hiszem hogy kell máskèppen.Nem hiszem hogy befizetnènek egy zsákbamacskára.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 3., csütörtök 15:29

Nemsokára kiderül mjd, hogy padozni fog vagy nem. Az eddigi állapotból még nem serült ki, hogy LVG keménykedik, vagy erre az időszakra tette ki a keretből, amíg egyértelmű lesz a helyzet. Más játékossal, edzővel is előfordult már, hogy amíg nem dőlt el a sorsa, addig tétmeccseken nem tette be. Ha úgy érezte, hogy nem tudott volna kellően koncentrálni, akkor jogos a lelátó. (hogy ebben igaza van vagy nincs, azt most hagyjuk) Ha szeptember végén se lesz még a kezdőben, akkor lehet arról beszélni, hogy bünteti a kapust, és lehet, hogy nála már nem fog játszani. (ebben az esetben viszont akár télen elhozhatjuk...)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 3., csütörtök 15:22

Erre céloztam én is. Ha tavaly nincs DDG, akkor az MU idén is lemarad a BL-ről, miért ne történhetne meg ez idén is? Ráadásul egy kapus nem csak a védései miatt fontos. Ő irányítja a védelmet, szögleteknél is az ő szava dönt, stb. Ráadásul DDG a többiekhez képest - kivéve Rooneyt - fiatal kora ellenére is már öreg rókának számít az öltözőben.
Vagy vegyük csak a fizetését.
van Gaal pedig akármekkora diktátornak is van beállítva, azt fogja csinálni, amit a vezetőség mond. Nincs az az edző, aki szándékosab a gyengébben teljesítő kapust tenné a kapuba. A szerződés pedig csak a játékosra és a klubra tartozik.
Merci Zizou!

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. szeptember 3., csütörtök 15:19

ericco írta:Szeirntem ahogy telni fog az idő, LvG-on lesz nagyobb a nyomás, mint DDG-n. Decemberben még mindig valahol az EL helyezések körül fognak tanyázni, megy is vissza DDG a kezdőbe, ha aláfirkant, ha nem.
Nem hiszem, hogy De Gea-n múlna, hogy ott tanyázzon a MU. (amire azért nem sok esélyt látok) Még, ha egy hasonló kaliberű csatárról/kp-ról lenne szó, akkor tényleg lehetne a nyomás, de egy kapus esetleg védő pont nem az a poszt, amiért úgy vergődnének. A marketingjük sem túl nagy. Pont emiatt van, hogy DDg, aki egy top 3-as kapus, mégis 40 millió euro is oltári pénz szerződéstől függetlenül. Egy hasonló szintű támadóért mennyi lenne a kiinduló ár? 90-100!? Ráadásul a szurkolók sem kedvelhetik túlzottan ezután.
Arról nem is beszélve, hogy mennyivel lenne jobb egy fél évig jegelt kapust cserélni Romero-val. Azért ő sem egy olyan utolsó senki, aminek be van állítva. Ahhoz kéne legalább meccsenként egy-két potya, vagy hogy mérkőzések menjenek el rajta.
Ha van Gaal elhatározza, hogy nem játszik akkor nem is fog. Egy normális gondolkodású edző közel sem biztos, hogy padra tenné, de a holland mellett még Mou is elbújhat hiúságban és makacsságban.

Ha egy évig tényleg nem fog védeni és úgy igazoljátok le, hiába ingyen jön, a teljesítményén baromira meg fog látszani jó ideig. Ezen a poszton más, mint egy mezőnyjátékosnál. Ők akár 4-5 meccs alatt visszarázódhatnak, egy kapusnál sokkal fontosabb a folyamatos játék. Képességben nem igazán romlik, de ez kb. az 50 %-át jelenti.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 3., csütörtök 15:02

De lehet a Realt is példának hozni. Láttuk Casillas miket művelt az utóbbi 2-3-4 évben, messze nem volt már top kapus, mégis nehéz lenne ráfogni a tavalyi szezon sikertelenségét. Amikor a csapat rendesen össze volt rakva, akkor bizony elbírtuk Iker potyáit is, de tavaly sem rajta múlott, hogy nem védtünk címet a BL-ben. Idén sem Navason fog múlni a sikerünk.
Ezek azért erősen feltételezések...Fogsalmunk sincs, hogy mennyire Casillason múlott a BL védés...(pl a visszavágon a juvel ellen szerintem fogható gólt kaptunk. Nem kapushiba, de lett volna olyan kapus, aki megfogja). Ahogy lehet mondani, hogy ha a kapuson múlik a BL az MU-nál, akkor ott nagy gondok vannak...Előző szezonban is nagy gondok voltak, és most azért vannak a BL-ben, emrt De Gea volt a kapusuk.

Egycsapatsportot kb lehetetlen egyéni szintre lebontani, de szerintem sokkal fontosabb a kapus személye, mint az általánosságban gondolják az emberek. Látszik ez pl Neuer megitélésén is, akit bohócoznak a kifutásai miatt, pedig ahány ziccertől megfosztotta így az ellenfeleket...

Vissza: