Mondjuk szerintem ez óriási túlzás..Kerlon írta: Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.
Valószínűleg szeptember 4. nem mond ilyet még egy edző...

HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 4., péntek 12:30
Mondjuk szerintem ez óriási túlzás..Kerlon írta: Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 4., péntek 12:22
Kibeszélt itt hibáról....R.M.C.F írta:Kerlon írta: Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.
Ha nem illik a rendszerbe az miért vidal hibája? Nem azé,aki megnézte,és eldöntötte hogy igazoljuk le?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 4., péntek 12:19
Baszki ezt se tudod RMCF?... már nem vagy a régi...hát ott is Perez igazol!!!!R.M.C.F írta:Kerlon írta: Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.
Ha nem illik a rendszerbe az miért vidal hibája? Nem azé,aki megnézte,és eldöntötte hogy igazoljuk le?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 4., péntek 12:16
Kerlon írta:Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.ericco írta:Közben Vidalt újra kivágták a válogatottból, mivel állítólag újra felöntött a garatra és másnaposan jelent meg az edzésen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 4., péntek 12:03
Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.ericco írta:Közben Vidalt újra kivágták a válogatottból, mivel állítólag újra felöntött a garatra és másnaposan jelent meg az edzésen
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. szeptember 4., péntek 11:25
Ez nekem kicsit kemény így.“Több, mint egy évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy De Gea lesz Casillas utódja. Aztán érkezett Navas, akivel nagyon elégedettek voltunk, de már elköteleztük magunkat De Gea mellett.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 4., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 4., péntek 10:33
Akkor ki is igazol?Pérez: "Benítez nem tudott semmit a De Gea ügyről, mert 31-ig nem tárgyaltunk és lezártnak tekintette a keretet."
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. szeptember 4., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 4., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 4., péntek 10:10
Ez az ajánlat a komolytalan... Ha komolyan akarták volna venni, akkor 120-150 milla+DDG-t kéne betolniuk. Benzema meg Varane együtt a transfermarkt szerint 75 milla. Egyiknek sem jár le a szerződése 1-2 éven belül, meghatározó játékosok.Vosztok írta:Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 10:00
Dehogynem. Ez egy komolytalan ajánlat lett volna.Vosztok írta:Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 4., péntek 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 4., péntek 8:16
ASen van a Cadena seres monster interjú.dannen írta:forrást nem találtam, twitteren vótFlorentino: "Both Bale & Benzema had interesting offers but neither asked to leave. MUFC was interested in Bale, Varane & Benzema."
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:36
nem ő nem érte volna meg.ziro4vr írta:Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:36
Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:11
és még úgy is megérte volna.morientes írta:Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 3., csütörtök 17:55
Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem