Kinek kell egy kapus aki egy éve nem védett ? Csak akkor éri meg neki, ha a Madrid 100%, hogy megveszi.palesz77 írta:Ezt annyian írjátok már, hogy nem tudok elmenni mellette. Ezt tapasztalatból írja mindenki, vagy valaki elkezdte csak? Most ha nem is véd esetleg, az lesz úgy 4 hónap - ha hozzátok decemberben -, egy szalagszakadásból több idő felgyógyulni. Miért ne lendülhetne formába egy esetleges kihagyás után? Komolyan nem értem..ott ha nem vèdesz majd egy èvig,az a karrierbe is kerulhetHa nyáron is jönne, akkor se tudom, hogy miért ne kaphatná el megint a fonalat pár hónap után. Top kapus, a MU-ban is döcögősen kezdte, itt is bele kéne rázódnia biztos, de nem értem, hogy ez miért lenne lehetetlen küldetés sokak szerint pár hónap kihagyás után - amikor edzeni edz is ráadásul, szóval nem is olyan, mint egy sérülés. Szóval valaki világosítson fel légyszi.
Januárban meg ugyanúgy 30 milla lenne mint most kb. A MU nem hülye. Pláne ha addig padozna... Kb mindegy lenne már nekik.
De a legnyomósabb érv az az EB. Azt biztosan nem akarja kihagyni.
Nem sokára kiderül , hogy mi lesz. Ha következő meccseken bekerül, az nálam azt jelenti h kész az új szerződése.