Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ja, megy a bohóckodás itt a robottal, közben a scream olyan parádés volt, hogy az elképesztő. Ez az első évad közel tökéletes lett.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Értem én a viccet csak nem szeretem.
Robot kit izgat...scream az igazi deal, nem is értem Kerlon miért nem azt nézi, több a csaj.
Robot kit izgat...scream az igazi deal, nem is értem Kerlon miért nem azt nézi, több a csaj.
Nem illik.
csak vicceltem, ne szívd már mellre.
jaaa, h scream? akkor leszarom.
jaaa, h scream? akkor leszarom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Ha te ezt a sorozatot egy jó nő miatt nézed...
Az alakítása is béna.
Toti
Még egy németes 12 éves is megérti az mtv angolját. De amúgy igen, nem értettem ezt a bonyolult cselekvés halmazt.
Amúgy a scream a téma nem a robot csak szólok. Legalábbis arról írtam.
Az alakítása is béna.
Toti
Még egy németes 12 éves is megérti az mtv angolját. De amúgy igen, nem értettem ezt a bonyolult cselekvés halmazt.
Amúgy a scream a téma nem a robot csak szólok. Legalábbis arról írtam.
Nem illik.
megnézted angol felirattal?ziro4vr írta:Hát szerintem elég gagyi lett ez az utolsó rész.![]()
A legvége azért megmenti valamelyest.
azt lehet nem is értetted.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
kinyírnád az egyetlen jó nőt a sorozatban? nem béna ő, hanem a karaktere bénaziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem csak a szőke csaj bénázgatása zavar, inkább ő halt volna meg mint Elliot csaja.sentry írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy éppen felemelkedett?!szerintem ő fontos karakter lesz még a második évadban. az ő szála annyira mesterien volt kidolgozva ahogy mr robot és elliot szála. azért valljuk be, ez a sorozat nagyon átgondoltan van megírva
én nagyon rég láttam ennyire összerakott sorozatot. igaz nem is vagyok egy nagy sorozatos, de a GoT-sot bármilyen elemében agyonveri.
Évadzáró mikor jön? Pont kapóra jött most nekem ez a halasztás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Hát szerintem elég gagyi lett ez az utolsó rész.
Nem illik.
Kai @Kai_Subs
A #ScreamMTV finálé epic volt! :P :O @velezmark
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The strain E2S8
Talán egyedül maradtam a fórumról azok közül akik elkezdték, de ez a sorozat szakít. Nagyon jó rész volt, talán az egyik legjobb, az évadból mindenképp. Aki kaszálta, annak megéri leporolni
Talán egyedül maradtam a fórumról azok közül akik elkezdték, de ez a sorozat szakít. Nagyon jó rész volt, talán az egyik legjobb, az évadból mindenképp. Aki kaszálta, annak megéri leporolni
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
igen, ma lesz. amúgy a szőke csaj játszott a Her-ben. azért volt nekem annyira ismerős

mr robot évadzáró ma este lesz az usában úgytudom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a többszörös tudathasadásos téma.. áá.. annyira kedvenc, h nemigaz. legszívesebben oldalakat írnék a sorozatról, a lehetséges folytatásról, a gondolataimról, de miközben írnám, már a következő soron járna az eszem. óriási sorozat. valószínűleg úgy leszek, mint a fight clubbal, akármennyiszer újratudnám nézni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a többszörös tudathasadásos téma.. áá.. annyira kedvenc, h nemigaz. legszívesebben oldalakat írnék a sorozatról, a lehetséges folytatásról, a gondolataimról, de miközben írnám, már a következő soron járna az eszem. óriási sorozat. valószínűleg úgy leszek, mint a fight clubbal, akármennyiszer újratudnám nézni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. szeptember 2., szerda 20:21-kor.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szőke csajszit nem bántani, nagyon cuki
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor Elliot csaja lesmárolta..ahhh
Orange is the New Black 3. évadát megnézte már valaki? Ma végeztem vele, baromi jó évad volt.
Orange is the New Black 3. évadát megnézte már valaki? Ma végeztem vele, baromi jó évad volt.

- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem csak a szőke csaj bénázgatása zavar, inkább ő halt volna meg mint Elliot csaja.sentry írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy éppen felemelkedett?!szerintem ő fontos karakter lesz még a második évadban. az ő szála annyira mesterien volt kidolgozva ahogy mr robot és elliot szála. azért valljuk be, ez a sorozat nagyon átgondoltan van megírva
én nagyon rég láttam ennyire összerakott sorozatot. igaz nem is vagyok egy nagy sorozatos, de a GoT-sot bármilyen elemében agyonveri.
Évadzáró mikor jön? Pont kapóra jött most nekem ez a halasztás.
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy éppen felemelkedett?!ziro4vr írta:Te azt mondtad, hogy a legjobb, egy rész után.hamesz írta:
Megmondtam, hogy jó.![]()
De tényleg teljesen jó amúgy, azóta a kilencediket is megnéztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen egyértelmű volt a haluzás, nem is titkolták szerintem, viszont a megvalósítás meg a levezetés itt korrekt volt, nem volt olyan olcsó mint pl pár filmben. A kis kezdő Patrick Bateman meg szépen lecsúszott
- ziro4vr
Te azt mondtad, hogy a legjobb, egy rész után.hamesz írta:Megmondtam, hogy jó.ziro4vr írta:Mr. Robot 8. Rész
Azt a kutya meg a macska.
De tényleg teljesen jó amúgy, azóta a kilencediket is megnéztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen egyértelmű volt a haluzás, nem is titkolták szerintem, viszont a megvalósítás meg a levezetés itt korrekt volt, nem volt olyan olcsó mint pl pár filmben. A kis kezdő Patrick Bateman meg szépen lecsúszott
Nem illik.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem pedig nyugodtan be lehet próbálni. Ne úgy kezeljétek, hogy TD 2, hanem mint egy külön sorozatot...szerintem már csak a színészek miatt is érdemes megnézni. S azért nem rossz, sőt!sebydani írta:Az első kb. televíziós történelem, a másodikat pont annak tiszteletére be se próbáltam, főleg hogy ember nem mondott még rá semmi pozitívat
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Megmondtam, hogy jó.ziro4vr írta:Mr. Robot 8. Rész
Azt a kutya meg a macska.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Már nem tudom, hogy ki ajánlotta a Brooklyn 99 sorozatot (Lehet, hogy többen is) de ezer hála érte. Esti kikapcsolódásnak tökéletes.
10/8 az első évadra.
10/8 az első évadra.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- P. Krisz
Számomra egy kicsit nagyon is belendültek a történések , az hittem hogy lassabb lesz a tempó .kelemen.istvan írta:Fear The Walking Dead s01e02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vajon teljesen más utat fog bejárni a ketté szakadt család?Mert innen nehéz lesz újra összehozni őket. Nem romlott a színvonal, mondjuk nem is emelkedett.
![]()
Hullanak az emberek mint a legyek , de leginkább csak fekák és mexicói-ak , fehér alig-alig .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?