R24 vágya teljesült.sebydani írta:Az ultrák úgy döntötték kezelésbe veszik a helyzetet és ha minden igaz a keletinél "barátkoznak" a migránsokkal.
Végén tényleg ő lesz a Real elnöke
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 4., péntek 17:11
R24 vágya teljesült.sebydani írta:Az ultrák úgy döntötték kezelésbe veszik a helyzetet és ha minden igaz a keletinél "barátkoznak" a migránsokkal.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 4., péntek 17:09
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. szeptember 4., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 4., péntek 12:31
L.Miki írta:http://index.hu/kulfold/2015/09/04/nagu ... ek_sziget/
Sajátos megoldás egy milliárdostól, a menekültek elleni problémára...
Remy írta:Érdekes ötlet, és használható is. Mondjuk igen... a sok milliárdos, akik már azt sem tudják, hogy mennyi pénzük van. Egy ici-picit adhatnának belőle, hogy a probléma megoldódjon. Vagy ne adjanak, hanem ők fogjanak össze.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 4., péntek 12:00
Érdekes ötlet, és használható is. Mondjuk igen... a sok milliárdos, akik már azt sem tudják, hogy mennyi pénzük van. Egy ici-picit adhatnának belőle, hogy a probléma megoldódjon. Vagy ne adjanak, hanem ők fogjanak össze.L.Miki írta:http://index.hu/kulfold/2015/09/04/nagu ... ek_sziget/
Sajátos megoldás egy milliárdostól, a menekültek elleni problémára...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. szeptember 4., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. szeptember 2., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. szeptember 2., szerda 22:45
Igen ez a kombinatorika ha jól tudom.Matyi írta: Hát nem mindegy, minél több golyó van a zsákban, annál pontosabb az a 4% körüli eredmény. És minél kevesebb golyó van, annál kisebb lesz a százalék. Amúgy erre van valami képlet, épp tavaly vettük, akkor még vágtam, most nem ugrik be.
N alatt a K meg ilyen fasságok.![]()
Amúgy innen lehet, meg tudod lesni, az összes visszatevés nélküli mintavétel, vannak példák:
https://www.mozaweb.hu/Lecke-MAT-Sokszi ... yag-100845
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. szeptember 2., szerda 22:16
Hát nem mindegy, minél több golyó van a zsákban, annál pontosabb az a 4% körüli eredmény. És minél kevesebb golyó van, annál kisebb lesz a százalék. Amúgy erre van valami képlet, épp tavaly vettük, akkor még vágtam, most nem ugrik be.'shutterisland írta:nem tesszük vissza a golyót és az összes golyó száma mondjuk körülbelül 100, de igazából ismeretlen.
az egyébként érdemben mennyire befolyásolja ezt a kb 4% körüli eredményt, hogy 100 vagy 300 golyó van a zsákban ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. szeptember 2., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. szeptember 2., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. szeptember 2., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 2., szerda 20:55
Pont ma kaptam néhány infót, hogy elég szépen eltusolják a dolgokat. Terjesztik ám a betegségeket, mégis kevés cikk jelenik meg erről. Vagy talán nem is jelenik meg, csak az, hogy minden rendben van. Dehogy van...VanillaSky írta:nem vagyok orvos, de egészségügyi kockázata is van a dolognak szerintem.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 2., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 2., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 2., szerda 20:29
A stadionnálsebydani írta:Arra gondolsz ami a Népligetnél van? Ha igen, akkor 3-mas metró, az Népligettől elvisz pont a Ferenciekre
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 2., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 2., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 2., szerda 19:26
Érdekes fejlemények: menekülttáborba viszik őket, és NEM engedik Némtországba menni. Ez mindenképpen elég elrettentő húzásnak tűnik, ha elterjed a híre talán nem akarnak Magyarország felé jönni.sebydani írta:http://hvg.hu/itthon/20150902_Allitolag ... szul_a_Kel
Kíváncsi leszek mi fog történni a következő órákban.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem