nem ő nem érte volna meg.ziro4vr írta:Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
de ezt te is pontosan tudod, h miért érte volna meg még annyiért is cristiano.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:36
nem ő nem érte volna meg.ziro4vr írta:Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:36
Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 3., csütörtök 18:11
és még úgy is megérte volna.morientes írta:Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 3., csütörtök 17:55
Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. szeptember 3., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 21:30
Inkább sportigazgatónak!numberone1 írta:Mendest meg alelnokneksentry írta:
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet.Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban.
Intézd el a dolgokat dzsi!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 2., szerda 21:29
Mendest meg alelnokneksentry írta:
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet.Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 20:29
Szerintem több lett volnaMatt009 írta:Velünk is ez volt a Calderon időszakban, ezért is becsülöm meg Perezt, mint elnököt. Milyen erőlködések mentek itt akkoriban, ha játékost akartunk igazolni... Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...Mondjuk ezekkel a húzásokkal szerintem egyre inkább azt éri el, hogy nem is fognak tudni még ennyire se komoly játékosokat igazolni a jövőben. Nem csak azért, mert fejőstehenek, hanem mert esze ágába se lesz senkinek odamenni, ha hívja más is
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 2., szerda 20:14
A Real oldalán nem találok elérhetőségeket, vagy inkább a Barcánál keresgéljek klub legendái menüpont alatt?sentry írta:Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet.dzsi91 írta: Az meg,hogy mindenki a Calderon érával példálózik az hülyeség, kb a 2 véglet volt az elmúlt 10 évben az elnökünk, egy megalomán üzletember és egy bohóc.A madridizmusát egyiküknek sem kérdőjelezem meg, de nekünk egy csendes elnökre van szükségünk aki intézi a biznict és ráhagyja a focit olyanokra akik értik a dolgukat, és nem hiszem,hogy ilyet nem lehet találni, vagy esetleg akkor keressünk egy olyan elnököt aki ért a focihoz és akkor baromkodthat, mondjuk egy ex játékost.Pl Figo ahogy látom fifa elnök akart lenni, tehát nem edzői pályafutásban gondolkozik, simán rábíznám a madridot, eleinte segítőkkel utána meg önállóan.Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 19:57
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet.dzsi91 írta: Az meg,hogy mindenki a Calderon érával példálózik az hülyeség, kb a 2 véglet volt az elmúlt 10 évben az elnökünk, egy megalomán üzletember és egy bohóc.A madridizmusát egyiküknek sem kérdőjelezem meg, de nekünk egy csendes elnökre van szükségünk aki intézi a biznict és ráhagyja a focit olyanokra akik értik a dolgukat, és nem hiszem,hogy ilyet nem lehet találni, vagy esetleg akkor keressünk egy olyan elnököt aki ért a focihoz és akkor baromkodthat, mondjuk egy ex játékost.Pl Figo ahogy látom fifa elnök akart lenni, tehát nem edzői pályafutásban gondolkozik, simán rábíznám a madridot, eleinte segítőkkel utána meg önállóan.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 2., szerda 19:50
Ezt azért erős túlzásnak érzem. A közönségkedvenc is egyelőre szerintem túlzás, volt egy szimpátia nyilvánítás a szurkolók részéről.aztán a helyettes hirtelen közönségkedvenc lett, ha most őt is elüldözik a fejét veszik ez biztos.De Gea-nak is nagyon kemény menet lett volna ez, az első bakinál szétszedték volna, és mostmár nem csak iker miatt hanem navas miatt is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 2., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 2., szerda 19:41
Azért ezt látatlanban hogyan kéne megmondani? Egyáltalán nem lehet tudni, hogy más elnökök mit alkotnának a madrid élén, nincs összehasonlítási alapunk. Lehet, hogy mindent elcsesznének, lehet, hogy sikeresebb lenne velük a Madrid, Mivel viszonyítási alap kb Calderon, így nyilván Perez sokkal jobbnak tűnik. És nyilván nem is fog senki mondani nála biztosabb embert, hiszen mi alapján lehetne kijelenteni?Nézzétek, teljesen őszintén. Perez néha megérdemli a kritikát, mert rá is szolgál. De most komolyan, mondjon már valaki jobb elnököt. Bárkit! Főleg aki ennyit tenne ezért a klubbért.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 19:14
Erre senkinek semmi bizonyítéka. Ugyan úgy károgsz egy problémáról mint itt a Perez gyűlölők.palesz77 írta:Mégis játszatni kell, akárhogy is játszik. Legalábbis kétlem, hogy Carlo azért tette vissza tavaly ősszel a kezdőbe a sérülése után - ami alatt az utóbbi azt se tudom hány év legjobb Madridja voltatok -, mert úgy érezte, hogy ő kell a pályára..sentry írta:Bale teljesítményétől. Nem tőle. Engem nem érdekel hogy hogy néz ki, max kiröhögöm. De nehogy már Perez tegyen arról mert Bale nem játszik jól, vagy nem hajt eléggé, vagy hogy az edző nem találja meg a helyét. Írtam hogy nem tökéletes (elhozta, nem adja el, de lehet ő, a vezetőség az edzők, bíznak benne).
De mindegy, akkor nem ugatok bele.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 2., szerda 19:09
Velünk is ez volt a Calderon időszakban, ezért is becsülöm meg Perezt, mint elnököt. Milyen erőlködések mentek itt akkoriban, ha játékost akartunk igazolni... Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...Mondjuk ezekkel a húzásokkal szerintem egyre inkább azt éri el, hogy nem is fognak tudni még ennyire se komoly játékosokat igazolni a jövőben. Nem csak azért, mert fejőstehenek, hanem mert esze ágába se lesz senkinek odamenni, ha hívja más is
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 2., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 2., szerda 18:40
Mégis játszatni kell, akárhogy is játszik. Legalábbis kétlem, hogy Carlo azért tette vissza tavaly ősszel a kezdőbe a sérülése után - ami alatt az utóbbi azt se tudom hány év legjobb Madridja voltatok -, mert úgy érezte, hogy ő kell a pályára..sentry írta:Bale teljesítményétől. Nem tőle. Engem nem érdekel hogy hogy néz ki, max kiröhögöm. De nehogy már Perez tegyen arról mert Bale nem játszik jól, vagy nem hajt eléggé, vagy hogy az edző nem találja meg a helyét. Írtam hogy nem tökéletes (elhozta, nem adja el, de lehet ő, a vezetőség az edzők, bíznak benne).
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 18:33
Bale teljesítményétől. Nem tőle. Engem nem érdekel hogy hogy néz ki, max kiröhögöm. De nehogy már Perez tegyen arról mert Bale nem játszik jól, vagy nem hajt eléggé, vagy hogy az edző nem találja meg a helyét. Írtam hogy nem tökéletes (elhozta, nem adja el, de lehet ő, a vezetőség az edzők, bíznak benne).palesz77 írta:Te is agyfaszt kapsz már Baletől nem? Úgy rémlik, hogy ki szoktál rá fakadni.. Na, ez egész biztos, hogy Péreznek köszönhető. Azért az ilyen húzásait szerintem egy legyintéssel nem lehet elintézni, mert ezekkel nem a klubnak tesz jót.. (Mondjuk nekem tetszik ez a hozzáállása. :Đ )sentry írta:...
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 2., szerda 18:33
palesz77 írta: ...
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 2., szerda 18:28
Te is agyfaszt kapsz már Baletől nem? Úgy rémlik, hogy ki szoktál rá fakadni.. Na, ez egész biztos, hogy Péreznek köszönhető. Azért az ilyen húzásait szerintem egy legyintéssel nem lehet elintézni, mert ezekkel nem a klubnak tesz jót.. (Mondjuk nekem tetszik ez a hozzáállása. :Đ )sentry írta:...
Mondjuk ezekkel a húzásokkal szerintem egyre inkább azt éri el, hogy nem is fognak tudni még ennyire se komoly játékosokat igazolni a jövőben. Nem csak azért, mert fejőstehenek, hanem mert esze ágába se lesz senkinek odamenni, ha hívja más is. Arra meg kíváncsi vagyok, hogy meddig marad ott a holland..ericco írta:és normális játékost már így sem tudnak igazolni, ráadásul mindenki fejőstehénnek nézi őket.
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából?Van Gaal pont az az edző, akit nem érdekel az egész és szemrebbenés nélkül jegelheti DDG-t.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem