jaaa, h scream? akkor leszarom.

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 3., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 3., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 3., csütörtök 12:42
megnézted angol felirattal?ziro4vr írta:Hát szerintem elég gagyi lett ez az utolsó rész.![]()
A legvége azért megmenti valamelyest.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 3., csütörtök 12:06
kinyírnád az egyetlen jó nőt a sorozatban? nem béna ő, hanem a karaktere bénaziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem csak a szőke csaj bénázgatása zavar, inkább ő halt volna meg mint Elliot csaja.sentry írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy éppen felemelkedett?!szerintem ő fontos karakter lesz még a második évadban. az ő szála annyira mesterien volt kidolgozva ahogy mr robot és elliot szála. azért valljuk be, ez a sorozat nagyon átgondoltan van megírva
én nagyon rég láttam ennyire összerakott sorozatot. igaz nem is vagyok egy nagy sorozatos, de a GoT-sot bármilyen elemében agyonveri.
Évadzáró mikor jön? Pont kapóra jött most nekem ez a halasztás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 3., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 3., csütörtök 10:27
Kai @Kai_Subs
A #ScreamMTV finálé epic volt! :P :O @velezmark
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 2., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 2., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 2., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 2., szerda 20:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 2., szerda 20:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem csak a szőke csaj bénázgatása zavar, inkább ő halt volna meg mint Elliot csaja.sentry írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy éppen felemelkedett?!szerintem ő fontos karakter lesz még a második évadban. az ő szála annyira mesterien volt kidolgozva ahogy mr robot és elliot szála. azért valljuk be, ez a sorozat nagyon átgondoltan van megírva
én nagyon rég láttam ennyire összerakott sorozatot. igaz nem is vagyok egy nagy sorozatos, de a GoT-sot bármilyen elemében agyonveri.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 20:01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy éppen felemelkedett?!ziro4vr írta:Te azt mondtad, hogy a legjobb, egy rész után.hamesz írta:
Megmondtam, hogy jó.![]()
De tényleg teljesen jó amúgy, azóta a kilencediket is megnéztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljesen egyértelmű volt a haluzás, nem is titkolták szerintem, viszont a megvalósítás meg a levezetés itt korrekt volt, nem volt olyan olcsó mint pl pár filmben. A kis kezdő Patrick Bateman meg szépen lecsúszott
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 2., szerda 19:40
Te azt mondtad, hogy a legjobb, egy rész után.hamesz írta:Megmondtam, hogy jó.ziro4vr írta:Mr. Robot 8. Rész
Azt a kutya meg a macska.
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. szeptember 2., szerda 12:33
Szerintem pedig nyugodtan be lehet próbálni. Ne úgy kezeljétek, hogy TD 2, hanem mint egy külön sorozatot...szerintem már csak a színészek miatt is érdemes megnézni. S azért nem rossz, sőt!sebydani írta:Az első kb. televíziós történelem, a másodikat pont annak tiszteletére be se próbáltam, főleg hogy ember nem mondott még rá semmi pozitívat
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 2., szerda 11:57
Megmondtam, hogy jó.ziro4vr írta:Mr. Robot 8. Rész
Azt a kutya meg a macska.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 2., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 2., szerda 7:52
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 1., kedd 17:11
Számomra egy kicsit nagyon is belendültek a történések , az hittem hogy lassabb lesz a tempó .kelemen.istvan írta:Fear The Walking Dead s01e02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vajon teljesen más utat fog bejárni a ketté szakadt család?Mert innen nehéz lesz újra összehozni őket. Nem romlott a színvonal, mondjuk nem is emelkedett.
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 1., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. szeptember 1., kedd 1:25
Igen, a másodikat én sem mertem eddig bepróbálni, mindenki csak negatívan vélekedik róla. Pedig abban az évadban is vannak érdekes színészek, de inkább én is kihagyom.sebydani írta:Az első kb. televíziós történelem, a másodikat pont annak tiszteletére be se próbáltam, főleg hogy ember nem mondott még rá semmi pozitívat
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem