Nyugi.lesz mèg olyan a meccs topicban is,nem kell azèrt madridig menniLemerem fogadni,ha Navas bepotyázna vagy benne lenne több gólban egyből fütyülnék utána.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 12:27
Nyugi.lesz mèg olyan a meccs topicban is,nem kell azèrt madridig menniLemerem fogadni,ha Navas bepotyázna vagy benne lenne több gólban egyből fütyülnék utána.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 2., szerda 11:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 2., szerda 10:55
Nekem az egyetlen Atletis ismerosom azt meselte, hogy regen nem nezett focit, de egyszer valami ismerosevel elkapott egy Villarreal elleni meccset, ahol Falcao tanitott. Ezutan, ha jatszott az Atleti, legtobbszor odakapcsolt, hamar megtetszett neki a csapat mentalitasa es hozzaallasa.R.M.C.F írta:Ha egy AM .nak magyarországon fanjai lettek....akkor a szandálomnak és a lyukas zoknimnak is drukkolnak valahol.....még most sem fér a piciny agyamba hogy lesz valaki/valakik AM drukkerek.
Egy valencia nagyobb sikerrel és ehető stilussal sem fogott meg 10-15 éve senkit sem....
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 2., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 2., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 2., szerda 10:36
Az összes foci szerető Costa Rica-i.Perez kielegitse a Navas partiakat...mar ha van ilyen tomeges bazisa. Tenyleg van?
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. szeptember 2., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 2., szerda 10:13
R.M.C.F írta:Ha egy AM .nak magyarországon fanjai lettek....akkor a szandálomnak és a lyukas zoknimnak is drukkolnak valahol.....még most sem fér a piciny agyamba hogy lesz valaki/valakik AM drukkerek.
Egy valencia nagyobb sikerrel és ehető stilussal sem fogott meg 10-15 éve senkit sem....
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 2., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2015. szeptember 2., szerda 9:35
Szerintem a Torrente-kultusznak köszönhető főkéntR.M.C.F írta:Ha egy AM .nak magyarországon fanjai lettek....akkor a szandálomnak és a lyukas zoknimnak is drukkolnak valahol.....még most sem fér a piciny agyamba hogy lesz valaki/valakik AM drukkerek.
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. szeptember 2., szerda 9:33
Marci77 írta:Hype.
Egyre mepszerubbek,mar reklmokban tvben,ujsagokbsn egyre tobbet szerepelnek. Sokan szimpatizalnak a kitartasukkal,csuszomaszo jatekukkal. Es azzal hogy kicsit megbontottak a Real-Barca hegemoniat. Annyian utaljak a ket nagyot hogy azok kozul egyre tobb Atletis lesz...
De amugy ezt a feregseget en se ertem hogy lehet szeretni amit sokszor nyomnak
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. szeptember 2., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 2., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 8:14
Az egész Bernabéu Navast éltette.numberone1 írta:Az szep es jo, h sok magyar szurkolonak szimpi es van egy kis hajpja itt a forumon is. De en konkretan arra gondoltam amit Anyaka irt, h Perez kielegitse a Navas partiakat...mar ha van ilyen tomeges bazisa. Tenyleg van?Dupla D írta: Akkor nem nézted a hétvégi meccset, se a facebookot.
Itt nem 100 fos feszbuk kommentelokre gondolok.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 2., szerda 4:25
Az szep es jo, h sok magyar szurkolonak szimpi es van egy kis hajpja itt a forumon is. De en konkretan arra gondoltam amit Anyaka irt, h Perez kielegitse a Navas partiakat...mar ha van ilyen tomeges bazisa. Tenyleg van?Dupla D írta: Akkor nem nézted a hétvégi meccset, se a facebookot.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. szeptember 2., szerda 1:21
Akkor nem nézted a hétvégi meccset, se a facebookot.numberone1 írta:Navas partiak?azt meg elhiszem, h sokan egy spanyol kapust akarnak elsoszamunak, de hogy lenne egy nagyszamu Keylor parti szurkolo reteg. Nem hiszem, h kialakulhatott ilyen rovid ido alatt.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 2., szerda 1:17
Navas partiak?Anyaka írta:
Még a Mátyás mondákban volt ilyen, hogy hozzál galambot, meg ne is. Itt is szépen el lett játszva, hogy igazold le De Gea-t, meg ne is, így a Keylor pártiak, és a De Gea pártiak is ki vannak elégítve, közben nem kaptak, csak egy nagy ló.. első részletét.
lol:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 22:56
Ha Fergie lenne még az edző elég sanszos is lehetne, de állítólag pont Van Gaal személye volt az egyik, ami miatt távozni akart és az öreg lejárató kampánya ellene nem hiszem, hogy segített ezen a viszonyon. Én nehezen tudom elképzelni a hosszabbítást max. csak látszat jelleggel és egy Madrid záradékkal ellátva, aminek értelmében x összeg fejében bármikor távozhat (ezzel a spanyol is gyorsan rendezhetné a dolgot, míg a MU. is kapna csak valamennyi pénzt, nagyjából annyit, mint idén); azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a MU. és Van Gaal tisztában volt a játékos szándékaival és ennek ellenére az utolsó utáni pillanatig blokkolták a transzfert, illetve padra tették a játékost + azt kamuzták, hogy De Gea megtagadta a játékot. Ezeket azért nem hiszem, hogy könnyen elfelejti majd és nem fog köszönetet mondani sem az angoloknak az elmúlt hónapokért! Továbbá azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a Neymar bukta után ismét annyira amatőrök lennének Perez papáék, hogy nem biztosítják be magukat tutira és akkor még Mendes quasi sportigazgatói posztjáról ne is beszéljünk, nem kérdés, hogy melyik klub irányába húz inkább már csak a José Ángel Sánchez-zel ápolt híresen jó kapcsolata miatt is!Egyébként most már az sincs kizárva, hogy De Gea hosszabbítani fog, és persze mutatja majd a fukkot, amiért nem igazoltuk le nyáron.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. szeptember 1., kedd 22:50
Még mindig jobb, mintha egyáltalán nem tudjuk leigazolni (egy esetleges hosszabbítás miatt), mert így legalább lenne valami konkrétum. Viszont most semmi sem biztos, lehet jövőre sem tudjuk elhozni.perec írta:és perez akkor direkt csinált bohócot magából?
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem