Igazából itt nekem az nem tiszta, hogy Navas ügyét miért kellett ennyire siettetni és a kettőt együtt kezelni a MU. részéről amikor az ráért volna még ma is! Értem én hogy az üzlet része volt, de csak formalitás kérdése lett volna, hogy ezt egy vagy két külön szerződésként kezelték volna.Elég zagyvaság így a kettő. Lehet az az igazság, hogy minden második sort olvasod el mindegyikből.

Vannak azért itt a két kommüniké között üresjáratok, nyilván nem véletlenül mindenki úgy színezi, tálalja a maga verzióját ahogy az neki a leginkább tetsző! Ettől függetlenül nyilván hazahúz a szívünk és az azért világosan kitűnik mind2 közleményből, hogy rohadtul ki lett ez centizve a manchesteri oldalról, ez a mártír duma is gyomorforgató, hogy ők még a segítségüket is felajánlották a FIFA eljáráshoz, csak a csúnya Madrid nem kért belőle és inkább fikázzuk őket! Az Onda Cero szerint lehetőség lett volna, hogy januárban életbe lépjen a szerződés, de akkor De Gea félévet biztosan nem játszhat + Keylorral is úgy fent kib@szott volna a klub ezért ezt a lehetőséget elvetették. Na ne legyenek illúzióink ebben az elhatározásban szerintem már a vételár megúszása is benne volt a részünkről, ha valóban volt ilyenről szó!hangsúlya,mikéntje,tartalma,igaza,valósága......ebben mindig is eltúlzottan(szinte balek módon) korrektek voltunk.....
Ezek a különös késői változtatások is érdekesek, aminek a legnagyobb szenvedői maguk a játékosok, ott is inkább DeGea volt!