+Maradona.Bàr nem az utsó 20 év,de még közel van...Zidane
Ronaldo (R9)
Ronaldinho

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 3., szerda 17:17
+Maradona.Bàr nem az utsó 20 év,de még közel van...Zidane
Ronaldo (R9)
Ronaldinho
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 3., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 3., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 3., szerda 9:22
En ugy olvastam hogy a Betis akarna megvenni, csak nem tetszik nekik a nagy fizetese...BBeno írta:most nem olvastam vissza lehet nem is volt róla szó de a Roma és a Milan sem tartott igényt Krikicre szóval a barcának 13 millióért vissza kellett vennie. vele mi lesz? átveszi villa szerepét?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 3., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 3., szerda 2:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 2., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 2., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 2., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 2., kedd 22:20
'shutterisland írta:na igen, egy maldini meg nem feltétlenül zseni, de klasszis.![]()
amúgy valóban mindenkinek mást jelent a "zseni" szó...
nekem a MAI futballban pédául ronaldo,özil,messi,iniesta,thiago,neymar,pirlo,silva vagy ibra.
nem tudnám megindokolni, miért.
ez most kakukktojás játék? Mert thiago ezek közé meg nem igazán verekedte be magár......semennyire sem.ronaldo,özil,messi,iniesta,thiago,neymar,pirlo,silva vagy ibra
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 1., hétfő 23:14
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. július 1., hétfő 23:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 1., hétfő 20:48
Hát most ez pont rossz példa,mert az urak nem errefele közvetítenek.Azt meg bizton állíthatom hogy itt aztán nagyon nem hypolják NeymartAkinek meg nem tetszik,az vegye fel gundelt és hajdút,és hallgassa random őket,ott van nyűszítés ha átvesz egy labdát.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 1., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: matador » 2013. július 1., hétfő 19:58
Nálam pont fordítvamondjuk ha a zseni csak a ronaldinho,zidane,rivaldo féle vonulatra mondható, akkor valóban nem az.
de én ezekre a játékosokra inkább a klasszis, vagy világklasszis jelzőt szoktam mondani, ami nálam a zseni feletti szint.
A képet elnézve sokkal inkább.lehet a városra értette
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 1., hétfő 19:54
lehet a városra értettemás : közben thiago instagramon posztolt egy képet, ibarcelona aláírással...nem tudom, mennyire jó jel.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 1., hétfő 19:52
Ha zseni lesz azonnal.....mint ahogy a zseniket mind egytől egyik. De ezt tudni illik aki olvassa amit írok.arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod elismerni a zsenijét.
Ha a pontok zavarnak(......) akkor bocs,megszokás,továbbvitt gondolat,bővíthető mondhat,keveset lehet róla írni,mert írni más mint beszélni stb....ezeket jelöli.Miért kell elvenned a lényegi mondandód szinte minden esetben érdekes gondolatainak az erejét a folyamatosan ismételt mondatok pont-pont-pontos felhigításával.
Ha a topligák egyikébe(mint a spanyol) a legjobb lesz,és a hátán viszi a csapatát,akkor én leszek az ELSŐ aki ezt fogja róla írni. De addig ha vernek sem,mert nem az.Kb mint Gareth Bale.Se több,se kevesebb
Ez teljességgel nyilvánvaló megállapítás....és igaz.mondjuk ha a zseni csak a ronaldinho,zidane,rivaldo féle vonulatra mondható, akkor valóban nem az.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 1., hétfő 19:51
a zseni megítélése is mondjuk szubjektív.azért a zsenitől messze jár.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem