morientes írta:Volt egy 0 kupás szezonunk, kellett az erősítés, Neymar a Barcáé lett... Kellett erősítés.
Ès erosodtunk is vele...de mèg mennyire....
Birom ezt az eroltetett logikát,nem erosodtunk szart se,èn megmondtam a fotelbol anno,kèzzel lábbal tiltakoztam,mer ttudtam hogy a PD-be egy nagy flop lesz...igen "èn megmondtam",ez most tènyleg igy igaz...
Az, hogy erősödtünk-e vele az más kérdés. De tény, hogy kellett valamit villantani.
Azt viszont még mindig nem szabad elfelejteni, hogy 2 döntőben is kvázi győztes gólt rúgott, és papíron a számokat produkálta. A mutatott játék más kérdés. Abban kevesen hittek, hogy az megfelelő lesz. De arra CR sem lehet büszke már egy ideje. Azért lett hozva, hogy ne CR-nek kelljen egyedül mindent eldöntenie. Ezt az első évben teljesítette. A tavalyi év meg nem csak neki, hanem az egész csapatnak gyengén sikerült, és bármennyire is jó lenne, nem lehet csak az ő nyakába varrni. Annyi volt a sérültünk, hogy akkor is játszott volna, ha nincs bérelt helye a kezdőben.
Amúgy meg kevesebbért is volt már itt 1-2 játékos istenítve. Csak példának okáért Isco még szinte semmit sem tett le az asztalra, csak 1-2 látványos cselt, meg az ígéretet, hogy egyszer hasznos lesz, amit csinál. De azért körülötte meg már lassan egy kultusz épül.
Mielőtt bárki félreértené, én is Isco párti vagyok, és szerintem is jobb lenne a csapat Bale nélkül. De azért a leigazolása nem volt teljes kudarc.