Átnézték az ügyvédek, megbeszélték, hogy rábólintanak mindenre, aláírásokat intézték, stb. De remélem kihozod, hogy Pérez a hibásBBeno írta:az is kérdés mi történt 21:39 és 23:32 között amíg a real térfelén volt a szerződés. sok minden kérdés van.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 14:51
Átnézték az ügyvédek, megbeszélték, hogy rábólintanak mindenre, aláírásokat intézték, stb. De remélem kihozod, hogy Pérez a hibásBBeno írta:az is kérdés mi történt 21:39 és 23:32 között amíg a real térfelén volt a szerződés. sok minden kérdés van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 14:51
Azért, ha egy ilyet letudnak és mernek hozni, akkor gondolom alátudják támasztani bizonyítékokkal is.VanillaSky írta:Mitől lenne nyitott?Szerinted ezzel vége? Ez a hivatalos kommüniké nekem úgy tűnik, hogy még nem teljesen zárt a dolog és továbbra is nyitott valamilyen szinten a kérdés.
Egyébként a "mi" verziónk is csak az egyik fél vélemyéne, lényegtelen, hogy odatettek egy hivatalos megjelölést. Az infosáv szerint 23.32-kor megvolt DDG szerződése, majd megkapta a MU-tól Navasét 23.53-kor. Itt volt a 7 perc. Etikus? Nem. Törvényes? Igen. Volt 7 perc az adminisztrációra.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 1., kedd 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 14:49
Nem volt aláírva a ManU részéről. Navasét meg nem véletlen nem írták alá ennek tükrében. Lehet dupla szopatást akartak az angolok. Elviszik Navast, DDG-t meg elhúzzák.Az infosáv szerint 23.32-kor megvolt DDG szerződése,
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 1., kedd 14:47
Mitől lenne nyitott?Szerinted ezzel vége? Ez a hivatalos kommüniké nekem úgy tűnik, hogy még nem teljesen zárt a dolog és továbbra is nyitott valamilyen szinten a kérdés.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 1., kedd 14:46
mit zsarolhat ki? most ha csöpp esze van ddg-nek akkor maxon edz 1 évig ha játszik ha nem és jön a realba. mendes ha tartani akarja a remek kapcsolatát perezzel akkor mutatja a fukkot a szerződéshosszabbításra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 14:44
De mi lehetne? Két játékost megszopattak a köcsög angolok, a többi már mellékes. Határidőre nem készültek el a dolgok, a többi szerintem pont nem érdekel senkit. Kifogást mindenki tud találni, szerintem nem foglalkoznak vele.madridronie írta:Szerinted ezzel vége? Ez a hivatalos kommüniké nekem úgy tűnik, hogy még nem teljesen zárt a dolog és továbbra is nyitott valamilyen szinten a kérdés.Ennek nem lesz semmilyen következménye?
Adminisztrációs hiba.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 14:43
Szerinted ezzel vége? Ez a hivatalos kommüniké nekem úgy tűnik, hogy még nem teljesen zárt a dolog és továbbra is nyitott valamilyen szinten a kérdés.Ennek nem lesz semmilyen következménye?
Adminisztrációs hiba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 14:41
Semmi, milyen alapon? Kifutottak az időből, elkúrta a titkárnő, akármi...Tehát?
+1Sebaj a sok hülye egyből Perezt okolta.![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 1., kedd 14:40
Sebaj a sok hülye egyből Perezt okolta.madridronie írta:Annyit még így lábjegyzetben, hogy tegnap reggelig az angolok a Real Madrid szerint tárgyalóasztalhoz sem voltak hajlandóak ülni.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 14:39
Tehát?Realista24 írta:Adminisztrációs hiba.Kerlon írta:Ennek nem lesz semmilyen következménye?
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. szeptember 1., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 1., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 14:38
Adminisztrációs hiba.Kerlon írta:Ennek nem lesz semmilyen következménye?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 1., kedd 14:36
Szerintem sem kell a kardunkba dőlni, meglátjuk mi lesz.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 1., kedd 14:33
Szerintem sem kell a kardunkba dőlni, meglátjuk mi lesz.BBeno írta:mindegy. jó lesz ez így nekünk. 1 évig bizonyíthat a navas, casilla duó![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 1., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. szeptember 1., kedd 14:24
Akartam mondani, hogy angolul még nincs kint, vagy én csinálom rosszul... Így meg nem értek belőle semmit...Realista24 írta:Twitter sávot olvassátok, oda megy ki a lényeg.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem