A Casillas-os ügy is váltott ki visszhangokat, Rafa kinevezéséről nem is beszélve, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen szinten kockáztattak volna DDG ügyében, főleg úgy, hogy tavasz óta kb be van harangozva...ez így nekem nagyon WTF
HozzászólásSzerző: denej » 2015. szeptember 1., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 1., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 9:56
thedude írta:Azért, mert abból, hogy tavaly tavasszal volt egy szar keretük és _nem igazolhatnak a nyáron_ lett az hogy _egy évvel később akiket igazolnak nem játszhatnak négy hónapig_Kerlon írta: akkor minek kell hajtogatni, ha érted miről szól?![]()
![]()
![]()
Ezek után ha nekünk összejön tíz évig zsinórban egy ilyen éjfél utáni transzfer akkor is uefamadridozás helyett kuss kéne hogy legyen. De úgysem lesz.
Ez a rossz formátum dolog amúgy nagyon sántít. Kb. 1 percedbe telik, hogy beírd google-ba, hogy milyen formátumot szeretnél megnyitni és letölteni egy próbaverziót hozzá. Mondjuk 23:59-kor ez tényleg szívás, de az is nevetséges, hogy eddig el kellett húzniuk az egészet. Amúgy ezért csak a Manchester okolható, mert visszatartották az egyértelműen elvágyódó játékosukat. Akár meg is tagadnám őket innentől, aztán hadd védessék Romerot és ezzel el is nyerik a méltó büntetésüket.portillo írta:Az egész ügy olyan, mint a későn beküldött beadandó.![]()
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy valóban volt megállapodás De Gea és a Real között, hogy amennyiben nem hozzuk el idén fizetünk neki, csak közben rájöttünk, hogy ennyi pénzért még sem kell. Éppen ezért az utolsó pillanatig húztuk, majd pedig mutogatunk másra, hogy nem a mi hibánk, így nincs kártérítés.
Aztán lehet, hogy az egész kitaláció, és szimpla b@lfaszság a két csapat részéről.
Mindenesetre kíváncsi leszek, mi az ügy folytatása. Na persze nem is feltétlenól most, én így elégedett vagyok, de mi lesz fél év múlva, ha már szabadon tárgyalhatunk De Geával, aki ül a lelátón és Navas meg lehoz mondjuk 20 meccset kapott gól nélkül.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 1., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 1., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 1., kedd 9:52
A fájlkompatibilitási hibát is meg lehet magyarázni egy last minute beadandós trükkel. Végy egy fájlt, legyen egy kövérebb jpeg. Total Commanderben nevezd át a kiterjesztést docx-re, küldd be a tanárnak és másnap fogadkozz, hogy márpedig te elküldted időben, nem tehetsz róla hogy a Word hibát ír kiportillo írta:Az egész ügy olyan, mint a későn beküldött beadandó.![]()
HozzászólásSzerző: thedude » 2015. szeptember 1., kedd 9:49
Azért, mert abból, hogy tavaly tavasszal volt egy szar keretük és _nem igazolhatnak a nyáron_ lett az hogy _egy évvel később akiket igazolnak nem játszhatnak négy hónapig_Kerlon írta:akkor minek kell hajtogatni, ha érted miről szól?Toti írta:direkt odaírtam, h a lényeg az elején van.
minden úgy hivatkoztak az egészre, h transfer ban, fifa átigazolási tilalom. érted, ha egy ilyet olvasol nyilván az ugrik be, h nem igazolhatnak. nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, h igazolhatnak, viszont nem nevezhetnek, de a megfogalmazásról beszélek.
HozzászólásSzerző: portillo » 2015. szeptember 1., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 1., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 9:42
akkor minek kell hajtogatni, ha érted miről szól?Toti írta:direkt odaírtam, h a lényeg az elején van.
minden úgy hivatkoztak az egészre, h transfer ban, fifa átigazolási tilalom. érted, ha egy ilyet olvasol nyilván az ugrik be, h nem igazolhatnak. nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, h igazolhatnak, viszont nem nevezhetnek, de a megfogalmazásról beszélek.
Szerintem a fele kitaláció.wZoLee7 írta:Na akkor hogy jól értelmezem-e a dolgokat. MU szeretett volna velünk kiszúrni, viszont ha bebizonyosodik, hogy ők bénáztak megint, 40 milla bünti. Jelen állás szerint van Navasunk, DDG meg nincs. Pár helyen állítsák, hogy bizonyítani tudják minden időben és jól zajlott. Tehát vagy meglesz az átigazolás, vagy MU 40 milla bünti...Nem is rossz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 1., kedd 9:38
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 1., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 9:19
Toti írta:én nagyívben szarnék rá, főleg azok utána, h a barcelonát a hivatalos megfogalmazás alapján KIZÁRTÁK AZ ÁTIGAZOLÁSI időszakból mittudom én mennyi időre, aztán vígan igazolgattak játékosokat. persze csak januárban kezdhetnek el játszani, de a lényeg az elején van.tibi18 írta:hallgathatjuk megint, hogy bezzeg a Real Madrid igazolhat éjfél után is.. UEFAcsapat stb.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 1., kedd 8:49
én nagyívben szarnék rá, főleg azok utána, h a barcelonát a hivatalos megfogalmazás alapján KIZÁRTÁK AZ ÁTIGAZOLÁSI időszakból mittudom én mennyi időre, aztán vígan igazolgattak játékosokat. persze csak januárban kezdhetnek el játszani, de a lényeg az elején van.tibi18 írta:hallgathatjuk megint, hogy bezzeg a Real Madrid igazolhat éjfél után is.. UEFAcsapat stb.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 1., kedd 8:43
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. szeptember 1., kedd 8:42
Olvass kicsit vissza a topicban, meg fuggoben az ugy.Géci írta:Tehát akkor DDG kapufa, és majd jövőre jön ingyé?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. szeptember 1., kedd 8:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. szeptember 1., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 8:07
Ilyenről egy hír sem szólt. Meg a MU már rég bejelentette volna.kelemen.istvan írta:A legszebb az lenne, ha Navast eladtuk volna, De Gea megvásárlása pedig meghiúsult. #brafó
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 1., kedd 8:06
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem