Ha ez igaz akkor nem hogy ingyen jön DDG hanem még pénzt is hoz.Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 1., kedd 0:50
Ha ez igaz akkor nem hogy ingyen jön DDG hanem még pénzt is hoz.Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2015. szeptember 1., kedd 0:49
Még a végén pluszba jövünk ki a bizniszből.Realista24 írta:Egyes hírek szerint, ha bebizonyosodik, hogy a ManU mulasztott, akkor 40 millió eurós büntetés várhat rájuk szerződésszegés miatt.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 0:48
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. szeptember 1., kedd 0:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 1., kedd 0:47
Realista24 írta: A szerződés lép érvénybe, attól még a MU játékosa marad nyárig.
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. szeptember 1., kedd 0:47
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 1., kedd 0:46
Aláírhat, de attól még nyártól jöhet ingyen, nem januártól.Alá is írhat, én úgy tudom. Vagyis már aláírt vagy mi a fene
LVG biztos selfiezett egyett a fax-szal és átdobta Rafának...Cadena Ser: A Real Madridnak bizonyítéka van arra, hogy a United időben elküldte a dokumentumokat!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 0:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. szeptember 1., kedd 0:45
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. szeptember 1., kedd 0:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 1., kedd 0:44
azért gondolom mert gyakorlatilag lehet venni adni játékost átigazolási szezonon kívül de az első nyitási nap fog a játékos átigazolni. ergó az én értelmezésem szerint, mi vettünk az őszi szezonban egy játékost 20+10 millióért aki majd január 1-jén fog csatlakozni a kerethez.Realista24 írta:Ár miért maradna? Januártól ingyen igazolható. A vele kötött deal érvényben van, a MU meg leszophat egy lovat.BBeno írta:ez viszont így nem vicces.
gyakorlatilag fél év csúszással jön úgyhogy minden marad a megbeszéltek szerint? ár fizu minden?
ha a MU még mocsok is akkor nevezi őt A BL-re és teljesen kib.sz velünk. szerintem itt még lesz folytatás mert nem kerek a sztori.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 0:43
Alá is írhat, én úgy tudom. Vagyis már aláírt vagy mi a feneMármint tárgyalható vele, hogy nyáron ingyen igazolható...Egyébként az sem lenne meglepő, hogy lezsíroznák a januári átigazolást, és a két kapus nem vdene addig a BL-ben. A csoportokat nézve megoldható bőven.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 1., kedd 0:42
Perez win98 sen játszott a dátum és idővel és visszaállította az órát 2 perccel, a fax papíroson meg ki van radexozva a szám és átírták kék tollal. Komolytalan. De rohadtul idegbeteg lettem!Cadena Ser: A Real Madridnak bizonyítéka van arra, hogy a United időben elküldte a dokumentumokat!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 1., kedd 0:42
Két helyről kapja a fizut, zseni!A szerződés lép érvénybe, attól még a MU játékosa marad nyárig.
Mármint tárgyalható vele, hogy nyáron ingyen igazolható...Egyébként az sem lenne meglepő, hogy lezsíroznák a januári átigazolást, és a két kapus nem vdene addig a BL-ben. A csoportokat nézve megoldható bőven.Ár miért maradna? Januártól ingyen igazolható.
HozzászólásSzerző: füst » 2015. szeptember 1., kedd 0:41
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 1., kedd 0:41
Gyerekek. Indulhatunk ezzel a sztorival a Emmy-díjon. Legeredetibb és legjobb forgatókönyvet csont nélkül megkapjuk.Cadena Ser: A Real Madridnak bizonyítéka van arra, hogy a United időben elküldte a dokumentumokat!
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. szeptember 1., kedd 0:39
És Navas? Aláírt? Rohadjak meg, hogy ezek után nem adnám oda, ha még nem. Télen meg keresnének egy patent csapatot csórinak.Realista24 írta:A hírek beszámolnak arról, hogy De Gea aláírta a szerződését a Reallal, ami így automatikusan életbe lép a téli átigazolási szezonban.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. szeptember 1., kedd 0:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 0:39
A szerződés lép érvénybe, attól még a MU játékosa marad nyárig.primrose írta:így viszont nem védhet a BL-ben.Realista24 írta:A hírek beszámolnak arról, hogy De Gea aláírta a szerződését a Reallal, ami így automatikusan életbe lép a téli átigazolási szezonban.
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. szeptember 1., kedd 0:38
így viszont nem védhet a BL-ben.Realista24 írta:A hírek beszámolnak arról, hogy De Gea aláírta a szerződését a Reallal, ami így automatikusan életbe lép a téli átigazolási szezonban.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem