23:59-kor jönne egy Reus a semmiből, mint eccer pl. Essien...És bejelentik zárás előtt 1 perccel Áleccsándre Pátinnyót. :Đ

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 31., hétfő 23:10
23:59-kor jönne egy Reus a semmiből, mint eccer pl. Essien...És bejelentik zárás előtt 1 perccel Áleccsándre Pátinnyót. :Đ
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. augusztus 31., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 31., hétfő 23:00
És bejelentik zárás előtt 1 perccel Áleccsándre Pátinnyót. :ĐRealista24 írta:Ha jön egy húszas, akkor mehet. Még beeshet, NAchot is majdnem vitték.ziro4vr írta:Én azt hittem amúgy az oroszt lepasszoljuk az utolsó pillanatokban, de ezek szerint marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 22:59
Ha jön egy húszas, akkor mehet. Még beeshet, NAchot is majdnem vitték.ziro4vr írta:Én azt hittem amúgy az oroszt lepasszoljuk az utolsó pillanatokban, de ezek szerint marad.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 31., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 31., hétfő 22:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. augusztus 31., hétfő 22:54
Igen, én is a minőségi csatár cserét hiányolom.Illetve inkább egy más típusú minőségi csatárt, hogy lehessen variálni néha ha épp nem Karim kellene.VanillaSky írta:Azért azt ne felejtsd el, hogy ismét költöttünk kb 110 millió eurot. Szóval azért ez a semmilyen igazolósdi is elég drága lett.Gondolom még mindig Balet fizetjük idén is különböző irányba.(DDG kb 30-35, Danilo 31, Kovacic 35, Casemiro 7-14?)
Eladási oldalon meg akiből pénz jött/jön az Illara meg Navas.
Szerintem egy átlagos igazolási szezonnak betudható. Ha minden összejön akkor kb egy 8-10 szezonos kapus jött, ami már magában sokat ér. Persze 1 évvel a szerződés lejárta előtt 30+-al erősen túlárazott az nem kérdés. Kovacicot nem ismertem, de róla is azért lehetett tudni, hogy "térképen" van, szintén kissé túlárazva. Meg egy egyértelműen túlárazott és annyira nem is szükséges védő. Egy cserecsatárt azért hoztam volna mindenképp.
szerk: persze ha valóságtól el lehet rugaszkodni, akkor a Baletől való elköszönés után még lett volna ember aki itt lehet és utána butításba menne a csapat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. augusztus 31., hétfő 22:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 31., hétfő 22:46
Bale-lel is butítás van, lebutítás-VanillaSky írta:Azért azt ne felejtsd el, hogy ismét költöttünk kb 110 millió eurot. Szóval azért ez a semmilyen igazolósdi is elég drága lett.Gondolom még mindig Balet fizetjük idén is különböző irányba.(DDG kb 30-35, Danilo 31, Kovacic 35, Casemiro 7-14?)
Eladási oldalon meg akiből pénz jött/jön az Illara meg Navas.
Szerintem egy átlagos igazolási szezonnak betudható. Ha minden összejön akkor kb egy 8-10 szezonos kapus jött, ami már magában sokat ér. Persze 1 évvel a szerződés lejárta előtt 30+-al erősen túlárazott az nem kérdés. Kovacicot nem ismertem, de róla is azért lehetett tudni, hogy "térképen" van, szintén kissé túlárazva. Meg egy egyértelműen túlárazott és annyira nem is szükséges védő. Egy cserecsatárt azért hoztam volna mindenképp.
szerk: persze ha valóságtól el lehet rugaszkodni, akkor a Baletől való elköszönés után még lett volna ember aki itt lehet és utána butításba menne a csapat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 31., hétfő 22:41
Na most kíváncsi vagyok én is, mondj már pár jobb elérhetőt, akik még illenek is Cé és Bale közé.miro írta:Realista24 írta: Karimnál nincs.![]()
Gondolod Te..
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 31., hétfő 22:41
Azért azt ne felejtsd el, hogy ismét költöttünk kb 110 millió eurot. Szóval azért ez a semmilyen igazolósdi is elég drága lett.Gondolom még mindig Balet fizetjük idén is különböző irányba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 22:40
Na írj egyet okoska, aki jelenleg jobb lenne és hozható.miro írta:Realista24 írta: Karimnál nincs.![]()
Gondolod Te..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 31., hétfő 22:39
Realista24 írta: Karimnál nincs.
HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. augusztus 31., hétfő 22:39
Én nem is azt sajnálom, hogy egy hihetetlen formában lévő kapus megy el tőlünk, hanem inkább azt, hogy szegény végre védhetett volna a Realban első számú kapusként, erre Perez lepasszolja őt.Realista24 írta:Úgy sírtok Keylor után, mintha egy fénykorában lévő Iker vagy Kahn lenne.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. augusztus 31., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 22:38
Navasnál van jobb, Karimnál nincs.miro írta:Benzemáért úgy imádkoztál hogy maradjon mint egy fénykorában lévő Ronaldo lenne.Realista24 írta:Úgy sírtok Keylor után, mintha egy fénykorában lévő Iker vagy Kahn lenne.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 31., hétfő 22:38
Benzemáért úgy imádkoztál hogy maradjon mint egy fénykorában lévő Ronaldo lenne.Realista24 írta:Úgy sírtok Keylor után, mintha egy fénykorában lévő Iker vagy Kahn lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. augusztus 31., hétfő 22:35
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem