Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 31., hétfő 19:58

évi +1 misivel magasabb fizu

Szerintem lehet több is lett volna a differencia.

Hosszú távon mindenképpen megéri, de benne van, hogy akár már ebben az évben is ad annyi pluszt a csapatnak, ami kupákat ér.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 31., hétfő 19:57

Annyit biztosan nyújtott az edzéseken mint Iker...:)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 31., hétfő 19:55

Nincs még végleges ár, de ha azt nézzük, jövőre aláírási pénz kb 10 misi, Mendez zsebébe pár pisi, mondjuk 5 évvel számolva évi +1 misivel magasabb fizu, az is ilyen 17-18 lett volna. A 40 így is sok az nem vitás, de stratégiai szempontból, hosszú távra nézve, illetve sportszakmailag is DDG-nek a Realban a helye.
Nem illik.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. augusztus 31., hétfő 19:51

Nem az én fizetésemből vonták le, engem marhára nem érdekel mennyiért jön. :) Ettől független, lehet én is adtam volna 1 év bizonyítási lehetőséget Navasnak, de ha a hosszútávot nézzük, DDG jobban megéri.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 31., hétfő 19:46

Meccs számot lehet hogy nem...de esélyt biztosan.
Esélyt kapott is. De még többet kellett volna nyújtania ahhoz, hogy bekerüljön.
Navas accepts. De Gea deal done!! €40m all-in. £29m. Manchester United happy - near record for player with 1 year left
Nem örülnék...Ennél jobbat árat is lehet szerezni. A Neuveobernabeu-s számok tetszenének, 15 millió körül megcseréltük a két kapust, az korrekt lenne. És szerintem közelebb is lesz ez a valósághoz, én nem hinném, hogy 30 milliós különbség lesz a körülményeket is figyelembe véve.
2: Navasszal nagyon szarul bántunk ideigazolása óta. Elcseszett pár évet a karrierjéből
Párat??Melyik pár évet? Még ha elcseszettnek is nevezhető az előző, egy éve igazoltuk. :) És ennek is köszönhetően várhatóan most a madrid vagy MU elsőszámú kapusa lesz.

Én csak akkor tudom szidni a klubokat, ha egy elvágyódó vagy nem kellő számú meccset kapó, de amúgy játszani akaró játékost nem enged el.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 31., hétfő 19:42

Nem is mi lennénk.. Én nem azt mondom, hogy sok a 30 v 40 millió egy top kapusra (bár de, mert rohadtul az), de ráadásul olyanra, akinek 1 év van a szerződéséből... :lol: :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. augusztus 31., hétfő 19:39

Azért a United egy hatalmas csapat és Keylornak ott még riválisa se lenne, csak ilyen bohóc Romero.... :lol:

Neki nagyon jó helye lenne ott és a beadásokra is ráérezne majd jobban... :p

de Gea is szenvedett az elején a PLben, aztán láttuk mi lett belőle.

És hát lehet Keylor el is adta magát végleg a Unitednek a hétvégén :p

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 31., hétfő 19:34

Kérdeznék:
Amikor ilyen utolsó perces átigazolások mennek, olyankor az orvosikkal mi van? Mikor/ hogy intézik?
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 31., hétfő 19:31

:lol: :lol: :lol: 40 millió. várjuk meg a végét. de addig is :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. augusztus 31., hétfő 19:30

Ez eldőlt srácok, De Gea tiétek, Navas a miénk.

Guillem Balague ‏@GuillemBalague
Navas accepts. De Gea deal done!! €40m all-in. £29m. Manchester United happy - near record for player with 1 year left

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 31., hétfő 19:26

h3x0r írta:Szerintem senki ke kotelezte Navast vagy Casillat, hogy alairjanak a bizonytalanba az eddigi fizetesuk 4-5 szoroseert. Legalabbis tobb oldal szerint a 2013/14-es szezonban a Levante 11-14 milliot koltott fizetesekre (brutto osszeg), mig Navas jelenleg brutto 4 milliot keres. Kiko is brutto 1 millio korul kapott az Espanyolnal, nalunk Pacheco is masfelszer ennyit keresett. Ha egy ev utan ugy erzik, hogy hiba volt a stabil kezdo helyett a penzt valasztani, meg mindig eligazolhatnak. Ez nalam baromi messze van az atverestol.
A pénz nem minden. Egyébként hosszutávon ddg lenne jó stratégia ez nyilvánvaló.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 31., hétfő 19:25

Meccs számot lehet hogy nem...de esélyt biztosan.

A kor meg egy dolog....attól még védhet kitűnően hogy 2-3 éve lépett egy nagy szintet. Van aki későn érik.mint zizu is.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 31., hétfő 19:24

Szerintem senki ke kotelezte Navast vagy Casillat, hogy alairjanak a bizonytalanba az eddigi fizetesuk 4-5 szoroseert. Legalabbis tobb oldal szerint a 2013/14-es szezonban a Levante 11-14 milliot koltott fizetesekre (brutto osszeg), mig Navas jelenleg brutto 4 milliot keres. Kiko is brutto 1 millio korul kapott az Espanyolnal, nalunk Pacheco is masfelszer ennyit keresett. Ha egy ev utan ugy erzik, hogy hiba volt a stabil kezdo helyett a penzt valasztani, meg mindig eligazolhatnak. Ez nalam baromi messze van az atverestol.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 31., hétfő 19:22

Victor írta:Nem fogok örülni, ha De Gea jön, Navas pedig megy. Hogy miért?
1: A Navas-Casilla-Harmadik számú ifi kapus trió bőven elég lett volna még az idei évre (sőt, pár évet kihúzhattak volna)
2: Navasszal nagyon szarul bántunk ideigazolása óta. Elcseszett pár évet a karrierjéből
3: jövőre ingyen jöhetne De Gea
4: Szerintem jó esetben nem a kapuson múlik egy csapat, ha a Barcának sikerült Valdésszel Bl-t nyernie, akkor mi milyen helyzetben vagyunk egy Navas-Casilla duó birtokában?

Szomorú leszek, ha távozik Keylor.
3-at B-)

Azért teljesen más amikor Valdés és Pinto van a poszton, mint amikor Bravo és Ter Stegen...
"And my heart will leave you never."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 31., hétfő 19:16

Vosztok írta:Felolem afgan kezdokapusunk is lehet, ha jo kepessegu, de nincs kapus, aki megerne 40 milliot, se Neuer, se Courtois, es De Gea nem eri el az o szintjuket.
Na ez a posztrasszizmus. Ahol egy Martial vagy ki a tököm ér 60? milliót, Sterling is annyit, ott egy a posztján top3, spanyol, fiatal érhet ennyit. Most a lejáró szerződés egy másik dolog,

Buffont megvette anno a Juve 50 valahány millió euróért, azóta eltelt vele a kezdőben 12 év..nem érte meg?
Nem illik.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. augusztus 31., hétfő 19:16

Nem fogok örülni, ha De Gea jön, Navas pedig megy. Hogy miért?
1: A Navas-Casilla-Harmadik számú ifi kapus trió bőven elég lett volna még az idei évre (sőt, pár évet kihúzhattak volna)
3: jövőre ingyen jöhetne De Gea
4: Szerintem jó esetben nem a kapuson múlik egy csapat, ha a Barcának sikerült Valdésszel Bl-t nyernie, akkor mi milyen helyzetben vagyunk egy Navas-Casilla duó birtokában?

Szomorú leszek, ha távozik Keylor.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 31., hétfő 19:14

Nem hiszem hogy "vele" a kiesés ellen küzdöttek.....persze amikor elment egyből jól visszestek. Speciel pont ŐMIATTA érték el talán a történelmük legjobb pozicióit. Közben Navas lett a liga legjobb kapusa,és na akkor az sem volt véletlen.......
Ahogy az se, hogy ez a Levantéban volt ennyi idősen. Én bírom, de ő nem egy európai szinten kiemelkedő kapus. Nem olyan, aki hosszú évekig egy topcsapat védelmének vezére legyen.
A kicseszés is érthető,hiszen tavaly valószínű jól meglett szivatva ,nem hiszem hogy az évi 6 meccsre akart jönni,gondolom beeteték,hogy lesz sansza....aztán még azt sem kapta meg.
Ez nem beetetés. Nem ígértek neki biztos x meccset, ilyen nincs. És az is biztos, hogy nem művelt világmegváltó dolgokat az edzésen sem, különben semmi sem mentette volna meg a kezdőtől, hiába akarja ezt bárki megmagyarázni, hogy Casillas a fél világot zsarolta. Lehet, hogy jobb volt nála, de nem annyival, hogy átvehesse a helyét, a "címvédőt" egyértelműen kell megverni a boxban is.

Majd ebben a szezonban megmutathatja, vagy nálunk, vagy az MU-ban, majd kiderül.
Felolem afgan kezdokapusunk is lehet, ha jo kepessegu, de nincs kapus, aki megerne 40 milliot, se Neuer, se Courtois, es De Gea nem eri el az o szintjuket.
Nem értek egyet, ahogy mondjuk a Juventusnál sem hiszem, hogy nagyon bánnák, hogy Buffonért akkor annyit fizettek, amennyit. Pedig akkortájt nem szálltak úgy a milliók jobbra-balra, mint manapság. Simán ér egy világklasszis kapus 40 milliót, nagyon sok pontot hozhat egy csapatnak.
De Gea meg ott van a másik kettő szintjén szerintem, kb megmondhatatlan a különbség. Talán neuer a söprögető munkája miatt nálam a legelső.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 31., hétfő 19:07

Bale szavazás: én lettem a 100. nem.
Bár hihetetlenül szurkolok legbelül R24 látomásának ( :mrgreen: ), de igazság szerint a nyár során egyszer sem éreztem racionális esélyt rá hogy eltak... eligazoljon. Engem a Betis elleni produkció sem hatott meg, de már el sem tudom képzelni, hogy valaha képes lesz meggyőzni. Mekkora tüzijáték lehetne még éjfélig, ha dobbantana!
A státusza persze igaz,hogy kevesebb,de ez afféle divat/származás/felfuttatás kérdése már inkább mint szakmai megítélés...főleg manapság..
Ezzel pedig általánosságban is nagyon egyetértek, manapság nagyon igaz. :agree:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 31., hétfő 19:03

Én nem igazán értem most ezt a nagy Navas szeretet itt a fórumon. Mármint hogy szegény játékossal hogy kicsesszük és hasonlóak...27 évesen aprópénzért egy spanyol kiscsapatban küzdött a kiesés ellen...Nem hülye az összes nagycsapat, hogy egy top kapust nem hozott volna el onnét már régen nevetséges összegekért. Ezek azért nem feltétlenül véletlenek. Remek bravúr kapus, kiscsapatzban már bizonyított is, de messze nincs olyan státuszban, hogy miatta férle kéne tenni De Gea-t, aki már jóideje a legmagasabb szinten játszik és bizonyít. És némi plusz is neki, hogy a spanyol válogatott kapusa. Valószínűleg az edzésen se lehetetlen neki gólt rúgni, különben kézzel-lábbal tiltakozna mindenki az ellen, hogy mást hozzunk.
Nem hiszem hogy "vele" a kiesés ellen küzdöttek.....persze amikor elment egyből jól visszestek. Speciel pont ŐMIATTA érték el talán a történelmük legjobb pozicióit. Közben Navas lett a liga legjobb kapusa,és na akkor az sem volt véletlen.......

A státusza persze igaz,hogy kevesebb,de ez afféle divat/származás/felfuttatás kérdése már inkább mint szakmai megítélés...főleg manapság..

A kicseszés is érthető,hiszen tavaly valószínű jól meglett szivatva ,nem hiszem hogy az évi 6 meccsre akart jönni,gondolom beeteték,hogy lesz sansza....aztán még azt sem kapta meg.

Navassal nincsen semmi probléma,vagyis az talán,hogy nem egy szép ember,és hogy nem "eladhatóbb" a származása.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. augusztus 31., hétfő 18:32

Navas egy gyengébb kiadású Casillas, aki most van a pályája csúcsán... ugyanúgy bravúrkapus mint Iker. Ugyanazok a gyengeségeik is... kevesek a beadásoknál, könnyen elnyomhatóak. Casillas szerintem nem attól lett hirtelen rossz kapus az utolsó 2-3 évében itt, hogy elfelejtett védeni, hanem hogy változott a foci... szerintem sokkal több a beadás, mint régen (jó, angoloknál mindig jellemző volt, de szerintem a spanyol fociban nem), fizikálisabb a játék. Most már a magasabb, erősebb kapusok jobban tudnak érvényesülni. Jó persze, a csúcson nehéz ott maradni, a lejtmenet, a formahanyatlás sajnos természetes, Casillas teljesítménye is romlott, de szerintem ez azért lett ilyen látványos, mert változott a foci is (ráadásul a védelmünk is bizonytalan a beadásoknál).

Navas is erre a sorsra fog jutni. Tény, most nagyon meggyőző, az elmúlt 2-3 meccsen csúcsformában védett, de ha hosszútávra keresünk kapust, ráadásul olyat, aki a reklámpiacon is tényező (ráadásul spanyol válogatott), akkor sajnos most be kell áldoznunk Navast. És mivel Perez az elnökünk, ezért szerintem be is fogjuk :D

Mondjuk engem az se nagyon zavarna, ha idén Casilla védené a kapunkat... most valahogy stabilnak érzem a kapusainkat.

Vissza: