Navas egy gyengébb kiadású Casillas, aki most van a pályája csúcsán... ugyanúgy bravúrkapus mint Iker. Ugyanazok a gyengeségeik is... kevesek a beadásoknál, könnyen elnyomhatóak. Casillas szerintem nem attól lett hirtelen rossz kapus az utolsó 2-3 évében itt, hogy elfelejtett védeni, hanem hogy változott a foci... szerintem sokkal több a beadás, mint régen (jó, angoloknál mindig jellemző volt, de szerintem a spanyol fociban nem), fizikálisabb a játék. Most már a magasabb, erősebb kapusok jobban tudnak érvényesülni. Jó persze, a csúcson nehéz ott maradni, a lejtmenet, a formahanyatlás sajnos természetes, Casillas teljesítménye is romlott, de szerintem ez azért lett ilyen látványos, mert változott a foci is (ráadásul a védelmünk is bizonytalan a beadásoknál).
Navas is erre a sorsra fog jutni. Tény, most nagyon meggyőző, az elmúlt 2-3 meccsen csúcsformában védett, de ha hosszútávra keresünk kapust, ráadásul olyat, aki a reklámpiacon is tényező (ráadásul spanyol válogatott), akkor sajnos most be kell áldoznunk Navast. És mivel Perez az elnökünk, ezért szerintem be is fogjuk
Mondjuk engem az se nagyon zavarna, ha idén Casilla védené a kapunkat... most valahogy stabilnak érzem a kapusainkat.