Jah pont Mou az aki nem személyes alapokon dönt a kezdő 11et illetően.

Modricot egész addig nem játszatta - ha jól emlékszem - míg meg nem mentette a seggét Manchesterben. Utána kezdett alapember lenni... de persze ezt is lehet valami hipotézissel magyarázni, hogy biztos Modric csinált rosszul és még véééééééééletlen sem hibázhat, nem nézhet be semmit a naaaaaagy Jose. Persze nem kell lehúzni sem, de iszonyat irritál, hogy itt van pár ember aki piedesztálra emeli. Nem kell elvenni tőle amihez ért, de hogy nem ő a legjobb játékosmegfigyelő (úristen hány játékossal fürdött be!!!) és pszichológus az is tuti.
Remélem De Bruyne eltesz pár gólt a Chelsea ellen és Mou agya megfő.
Én nem szoktam Mout piedesztálra emelni, de ha valaki túlságosan leszólja, azt meg szoktam jegyezni.
Mou-nak is megvannak a maga hibái, idősödő fejjel egyre több, de én személy szerint még mindig többre értékelem azt, ha valaki az edzésmunka alapján kerül a kezdőbe, mintha valaki elnöki kérésre. Modricot meg nem hiszem hogy érdemes ide venni, mert játszott eleget Mou alatt is. Lehet nem volt alapkezdő, de a játékpercei megvoltak. Csak azt szokás elfelejteni, hogy későn érkezett, nem volt fizikálisan megfelelő állapotban, és a teljesítménye sem volt olyan jó. Akár játszott, akár nem a csapat szenvedett. Nem volt idő beépíteni sem.
De Bruyne helyzete teljesen más volt.
Mégmielőtt valaki felhozná a MU-DM árakat, ott az angolok szopón voltak egy gyenge kerettel, kellett a nagyobb név.
Volt egy 0 kupás szezonunk, kellett az erősítés, Neymar a Barcáé lett... Kellett erősítés. Bale arra is jó volt, hogy a Neymar hypeot kicsit visszavegye, és a médiaérdeklődést ismét Madrid felé irányítsa. Ha az MU-nál olyan körülmények voltak, amikor a sportszakmai szempontokat figyelmen kívül lehet hagyni, akkor nálunk is az volt. Mindazonáltal 60 millió valóban reálisabb lett volna.