Én megértelek. Én is eladnám Bale-t. de tudod hogy nálunk amíg itt a két 100 millás gyerek, addig nincs sok lehetőség itt fiataloknak elől szárnyat boncolgatni, és ez nem miattam van.Realista24 írta:Én nem röhögöm ki az ManU-t amiért vett 50 körül egy gyereket. Itt mi vagyunk az igazi gyökerek, hogy nem adjuk el Balet 100 fölött.
Az angolok tele vannak mint a szemét és vásárolni akartak, minden adta magát. Az meg lehet, hogy 50 milla, de két év múlva ha befut majd megvesszük 100ért.
19 éves a gyerek. Nem láttam játszani, ez is tény. Lehet FMben meg hasonlókban nagy sztár, nem értek ezekhez sem. De hány futureCRMessiRonaldo játékos van? Mennyi? Évente 10-20. Aztán jó ha egy beválik belőle.
Szerintem elképesztően sok pénz érte az 50 millió euró.
Lehet a BM is megfogta isten lábát a Coman gyerekkel, lehet az MU is ezzel a sráccal, de nézzük már meg ott mind a kettő hiányposzt volt, vagy kb nem volt oda értelmes játékos. Ott nincsenek 100 milliós bérelt helyek. Majd mi is ha posztra igazolunk, meg nem lesz bérelt helye senkinek, akkor remélhetőleg mi is megoldjuk értelmesen a nyarakat. Addig meg marad Bale, meg a remény.