HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 30., vasárnap 14:15
Pedig mielőtt végigolvastam az összes hsz-t pont Matt-et akartam felhozni, hogy évek óta pofázza és tökéletesen igaza van, hogy oké, hogy Cé megszórja a kicsiket, de hatalmas flop a legtöbb meccsen, önbecsülési gondokkal. Persze, hogy megszórja, mert mindent rá játszanak ki. De... eddig jöttek a gólok, így sokan szemet hunytak efelett. Most viszont azok sem jönnek, sőt, egyre inkább látszik, hogy mennyivel másabb a játék, ha nem Ronaldora megy ki minden akció. Persze majd legközelebb gólt lő, vagy ad egy gólpasszt, akkor mi leszünk az idióták, hogy hogy mertük szidni, de meglehet nézni évről évre, hogy romlott a mezőnyjátéka...
Bármikor labdát kap lassítja a támadást, nem tud pontosan passzolni, kapkod... Én szerettem, évekig a kedvencem volt, de kb másfél éve idegesít a gyerekes, önbizalomhiányos viselkedése. Mert ez az. Ezért tesz fel nap, mint nap képeket magáról, ezért hisztizik ha nem lő gólt, ezért nem örül a másiknak. Persze lehet írni, h odament gratulálni. Na de nézzünk már meg egy Marcelo vagy egy Ramos felhőtlen örömöt. Nem azt mondom, hogy ez a legnagyobb problémám, de ez a sok így egyben már idegesít. A dobálásaival együtt, mikor simán mehetne tovább... Tegnap is eltolta lendületből a védő mellett és bár lehet kicsit hozzáért, egyértelműen dobta magát. Bíró helyében még sárgát is adtam volna neki.
Írtam tegnap is, Beníteznek fel van adva a lecke vele kapcsolatban.
Remy, te meg vedd már észre magad milyen ámokfutást rendezel. Mert az már tényleg a legalja, amikor Cé kihagyott ziccereiért is Bale a hibás...