Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
most nem olvastam vissza lehet nem is volt róla szó de a Roma és a Milan sem tartott igényt Krikicre szóval a barcának 13 millióért vissza kellett vennie. vele mi lesz? átveszi villa szerepét?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
muniesa
stoke city.
ő volt puyol utódnak kikiáltva, de sajnos a sérülések keresztülhúzták a pályafutását.
16 évesen is volt egy 10 hónapos kihagyása térdszalag miatt, aztán idén, amikor 20 évesen végre felkerült a nagyokhoz, a felkészülési időszakban az elülső keresztszalaggal volt valami nem kis bibi, ez is több, mint fél éves kihagyás volt.
nagyon sajnálom a srácot, mert nagy tehetség, de talán ha most megragadja az alkalmat, és elkerülik a sérülések a továbbiakban (mondjuk a premier league-ben ez húzósabb lesz) akkor még bőven lehet belőle egy nagyon jó középhátvéd.

ő volt puyol utódnak kikiáltva, de sajnos a sérülések keresztülhúzták a pályafutását.
16 évesen is volt egy 10 hónapos kihagyása térdszalag miatt, aztán idén, amikor 20 évesen végre felkerült a nagyokhoz, a felkészülési időszakban az elülső keresztszalaggal volt valami nem kis bibi, ez is több, mint fél éves kihagyás volt.
nagyon sajnálom a srácot, mert nagy tehetség, de talán ha most megragadja az alkalmat, és elkerülik a sérülések a továbbiakban (mondjuk a premier league-ben ez húzósabb lesz) akkor még bőven lehet belőle egy nagyon jó középhátvéd.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Özil nem zseni.....ő is azért messze van ettől,egy remek játékos,aki tud váratlant,de tud eltűnni is napokra mint a bagzó macska......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
pont ez az, hogy igazából mindenkinek mást jelent a zseni.
vagyis nyilván abban meg lehet egyezni, hogy ronaldinho, zidane vagy guti zseni volt, de pölö özilből mennyi vita volt.
holott nem arról szól a fáma, hogy akkora zseni, mint bármelyik, hanem arról, hogy neki is van zsenije.
de akkor találjunk ki valamit ezekre a focistákra...legyen fél-zseni, zsenike vagy ilyesmi.
vagyis nyilván abban meg lehet egyezni, hogy ronaldinho, zidane vagy guti zseni volt, de pölö özilből mennyi vita volt.
holott nem arról szól a fáma, hogy akkora zseni, mint bármelyik, hanem arról, hogy neki is van zsenije.
de akkor találjunk ki valamit ezekre a focistákra...legyen fél-zseni, zsenike vagy ilyesmi.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyre jobban fogalmazol,még majdnem bedőlök.....
azért a zseni szónak adjunk már egy különleges táblát......egy zseni az más kategória mint a többi profi....vannak sokan akiket majdani zseninek kiáltanak ki.....de ezzel várjunk,ezek tehetségek még.

- 'shutterisland
ebben úgysem lesz igaza senkinek, mert annyira szubjektív, hogy hihetetlen.
thiago nálam azért zseni, mert látványos a játéka, képes nagyokat húzni, zseniális (zsenihez méltó...) labdákat adni és annak ellenére, hogy egy relatíve bekorlátozott szisztémában játszik a barcában (ahol fővesztéssel jár az eladott labda) mégis mer rizikózni, löbbölni, külsővel tekerni, talppal húzogatni 3 ember között.
benne van a brazilos, virtuóz vér, az ösztönös zsenialitás. (az már persze más kérdés, hogy lehet semmire nem viszi)
attól, hogy valaki zseni, nem feltétlen kell topjátékosnak, klasszisnak lennie, és attól, hogy klasszis, világsztár valaki, még a zsenialitás legkisebb csírájának sem kötelező benne jelen lennie. (pepe
)
thiago nálam azért zseni, mert látványos a játéka, képes nagyokat húzni, zseniális (zsenihez méltó...) labdákat adni és annak ellenére, hogy egy relatíve bekorlátozott szisztémában játszik a barcában (ahol fővesztéssel jár az eladott labda) mégis mer rizikózni, löbbölni, külsővel tekerni, talppal húzogatni 3 ember között.
benne van a brazilos, virtuóz vér, az ösztönös zsenialitás. (az már persze más kérdés, hogy lehet semmire nem viszi)
attól, hogy valaki zseni, nem feltétlen kell topjátékosnak, klasszisnak lennie, és attól, hogy klasszis, világsztár valaki, még a zsenialitás legkisebb csírájának sem kötelező benne jelen lennie. (pepe

Szerintem az a zseni, aki bármikor, bárhol a semmiből varázsol, de soha nem lesz a legjobbak között, mint Guti. A klasszis meg lehet zseni is egyben, de mindig a legjobbak között lesz, mint Zidane. Thiago meg még messze nem zseni, de engem még annyira meg sem győzött, mint amennyire a fórum 90%-a körbe nyalta...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
'shutterisland írta:na igen, egy maldini meg nem feltétlenül zseni, de klasszis.![]()
amúgy valóban mindenkinek mást jelent a "zseni" szó...
nekem a MAI futballban pédául ronaldo,özil,messi,iniesta,thiago,neymar,pirlo,silva vagy ibra.
nem tudnám megindokolni, miért.
Igen, maldini életművét dőreség lenne elvitatni.....aki 20 éven át játszik,az nagy dolog.....de azért azt meg kell jegyeznem,remélem senki sem fog ezért is leszólni,maldini elég szerencsés volt......láttam sok meccsét,és láttam annyi de annyi buta...amatőr megoldását,amitől itt a szőr felállna sokak hónalján.....
ez most kakukktojás játék? Mert thiago ezek közé meg nem igazán verekedte be magár......semennyire sem.ronaldo,özil,messi,iniesta,thiago,neymar,pirlo,silva vagy ibra
ne támadjatok azért mert barcás......ha jesét írta volna valakit,vagy varanet,ugyanúgy szóltam volna érte...
- 'shutterisland
na igen, egy maldini meg nem feltétlenül zseni, de klasszis.
nekem a MAI futballban pédául ronaldo,özil,messi,iniesta,thiago,neymar,pirlo,silva vagy ibra.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Megint elojott ez a zseni vs klasszis dolog.
Nekem az a velemenyem hogy a ket dolog nem ertelmezheto egy skalan. Nincs olyan hogy zseni<klasszis vagy klasszis<zseni. Valaki lehet ugy kalsszis hogy nem zseni, es lehet ugy zseni hogy sosem er el egy klasszis futballista szintjere.
Csak egy kezenfekfo pelda. Guti tagadhatatlanul zsenialis volt, de sosem tudott felerni a vilagklasszis szintre. Mindnyajan tudjuk hogy milyen okokbol kifolyolag.

Nekem az a velemenyem hogy a ket dolog nem ertelmezheto egy skalan. Nincs olyan hogy zseni<klasszis vagy klasszis<zseni. Valaki lehet ugy kalsszis hogy nem zseni, es lehet ugy zseni hogy sosem er el egy klasszis futballista szintjere.
Csak egy kezenfekfo pelda. Guti tagadhatatlanul zsenialis volt, de sosem tudott felerni a vilagklasszis szintre. Mindnyajan tudjuk hogy milyen okokbol kifolyolag.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát most ez pont rossz példa,mert az urak nem errefele közvetítenek.Azt meg bizton állíthatom hogy itt aztán nagyon nem hypolják NeymartAkinek meg nem tetszik,az vegye fel gundelt és hajdút,és hallgassa random őket,ott van nyűszítés ha átvesz egy labdát.

És igen,Neymar is egy csapatot vitt a hátán ha úgy tetszik,méghozzá a brazil válogatottat.Nyilván van olyan,akinek ez nem tetszik,nagy "neymarégést" akart látni,hát ez most nem jött be...nyilván nem hozta a sziporkázót,meg a tökéletest,de le nem égett az biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- 'shutterisland
nyilván magára a városra, de akkor is fura lenne egy ilyet posztolni, ha annyira távozni akarna angliába.
egyébként hamarosan kiderül, mert ha jól tudom, moyes ma kezdte meg a munkát a mu-nál.
egyébként hamarosan kiderül, mert ha jól tudom, moyes ma kezdte meg a munkát a mu-nál.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam pont fordítvamondjuk ha a zseni csak a ronaldinho,zidane,rivaldo féle vonulatra mondható, akkor valóban nem az.
de én ezekre a játékosokra inkább a klasszis, vagy világklasszis jelzőt szoktam mondani, ami nálam a zseni feletti szint.

A képet elnézve sokkal inkább.lehet a városra értette
Sportfilozófia: Roger Federer
- ___Samy___
lehet a városra értettemás : közben thiago instagramon posztolt egy képet, ibarcelona aláírással...nem tudom, mennyire jó jel.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Ha zseni lesz azonnal.....mint ahogy a zseniket mind egytől egyik. De ezt tudni illik aki olvassa amit írok.arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod elismerni a zsenijét.
Ha a pontok zavarnak(......) akkor bocs,megszokás,továbbvitt gondolat,bővíthető mondhat,keveset lehet róla írni,mert írni más mint beszélni stb....ezeket jelöli.Miért kell elvenned a lényegi mondandód szinte minden esetben érdekes gondolatainak az erejét a folyamatosan ismételt mondatok pont-pont-pontos felhigításával.
Ha a stjlus a bajod.....

Ha a topligák egyikébe(mint a spanyol) a legjobb lesz,és a hátán viszi a csapatát,akkor én leszek az ELSŐ aki ezt fogja róla írni. De addig ha vernek sem,mert nem az.Kb mint Gareth Bale.Se több,se kevesebb
Akinek meg nem tetszik,az vegye fel gundelt és hajdút,és hallgassa random őket,ott van nyűszítés ha átvesz egy labdát.
Ez teljességgel nyilvánvaló megállapítás....és igaz.mondjuk ha a zseni csak a ronaldinho,zidane,rivaldo féle vonulatra mondható, akkor valóban nem az.
- 'shutterisland
a zseni megítélése is mondjuk szubjektív.azért a zsenitől messze jár.
mondjuk ha a zseni csak a ronaldinho,zidane,rivaldo féle vonulatra mondható, akkor valóban nem az.
de én ezekre a játékosokra inkább a klasszis, vagy világklasszis jelzőt szoktam mondani, ami nálam a zseni feletti szint.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez bizony kifinomult válasz volt. Itt nem erről van szó. Miért kell elvenned a lényegi mondandód szinte minden esetben érdekes gondolatainak az erejét a folyamatosan ismételt mondatok pont-pont-pontos felhigításával. Ezt nem vagyok képes megérteni. Na mindegy is!Akkor ne olvasd.
Nagyon ügyes gyerek kétségtelen, fosok is tőle kissé, de azért a zsenitől messze jár.arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod elismerni a zsenijét.
mert az szerintem megvan neki, a klasszisa még nincs.
Sportfilozófia: Roger Federer
- 'shutterisland
én elolvasom, de amíg azért nem adod meg neki a gólpasszát az olaszok ellen, mert állított labdából tette paulinho fejére...na mindegy.
arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod elismerni a zsenijét.
más : közben thiago instagramon posztolt egy képet, i
barcelona aláírással...nem tudom, mennyire jó jel.
arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod elismerni a zsenijét.
más : közben thiago instagramon posztolt egy képet, i

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.Kb mint Gareth Bale.Se több,se kevesebb.Csak a stílus más.Szóval,neymar jó focista,vannak különleges képességei,mint a villámgyors mozgások a labdával,de összességében nem közelíti meg a zsenit.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Akkor ne olvasd.
Nekem is fárasztó hogy nem tudok olyant írni ami tetszene a nagyközönségnek,mert távoli gungel és hajdúbé butaságaitól.
Nekem is fárasztó hogy nem tudok olyant írni ami tetszene a nagyközönségnek,mert távoli gungel és hajdúbé butaságaitól.