Aki meg évekkel ezelőtt eladta volna, az nem tudom mit néz. Nagy szarban lettünk volna nélküle az elmúlt években. Döntse meg szépen Raúl rekordját, aztán akkor nyugodt szívvel mehet el jövő nyáron.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 30., vasárnap 13:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:58
mint tavalyhamesz írta: Régóta rossz formában van, de tegnap szerintem látszott a javulás rajta is. Jó lesz ő idén is szerintem.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:50
Régóta rossz formában van, de tegnap szerintem látszott a javulás rajta is. Jó lesz ő idén is szerintem.ziro4vr írta:Tehát szerinted egy meccsről van szó, és ez nem egy látható tendencia. Oké.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:49
Jobboldali középpályásként?:Dhamesz írta:Egyébként ha jól emlékszem mindig akkor került helyzetbe, amikor az eredeti posztján tolta.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:11
Nem tudod? Ha Bale hagy ki helyzetet akkor ő a hibás, ha Cé, akkor a kapus.Realista24 írta:Aztán ez miért Adán hibája, magyarázd már el legyél kedves.Remy írta:Itt lenne az esély, hogy kicsit meglépjen Messitől, erre neki sincs gólja...Mondjuk tegnap mindenkinek minden összejött, csak neki nem. GG Adán...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 30., vasárnap 12:03
Aztán ez miért Adán hibája, magyarázd már el legyél kedves.Remy írta:Itt lenne az esély, hogy kicsit meglépjen Messitől, erre neki sincs gólja...Mondjuk tegnap mindenkinek minden összejött, csak neki nem. GG Adán...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 30., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. augusztus 30., vasárnap 11:38
Előtte azért remélem megdönti Raúl gólrekordját...de amúgy év végén szerintem is távozik...viszont Bale még jó sokáig a nyakunkon marad...csabi* írta: nem mai gyerek már amúgy sem, remélem szezon végén kéz a kézben távozik bécussal
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 30., vasárnap 11:30
+1realistahuni írta:Azt kellene elfogadnia, hogy Messi fiatalabb és jobb mint ő. Csapatban kéne gondolkodni, nem a nyavalyás egyéni rekordokat hajhászni.Itt lenne az esély, hogy kicsit meglépjen Messitől, erre neki sincs gólja...Mondjuk tegnap mindenkinek minden összejött, csak neki nem. GG Adán...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 30., vasárnap 11:26
Azt kellene elfogadnia, hogy Messi fiatalabb és jobb mint ő. Csapatban kéne gondolkodni, nem a nyavalyás egyéni rekordokat hajhászni.Itt lenne az esély, hogy kicsit meglépjen Messitől, erre neki sincs gólja...Mondjuk tegnap mindenkinek minden összejött, csak neki nem. GG Adán...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 30., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 29., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 29., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 15:36
Csont, inszalag, izom, haj, fogak, vér és porc meg egy kevés zseléVosztok írta:Kiváncsi vagyok, hogy mi marad CRből félidőre, mert centerként jobban szétrúgják majd, mint általában.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. augusztus 29., szombat 15:28
Mi ne maradna? Játszott már centert párszor. Labda se nagyon lesz nála szerintem, csak a befejezéseknél.Vosztok írta:Kiváncsi vagyok, hogy mi marad CRből félidőre, mert centerként jobban szétrúgják majd, mint általában.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 29., szombat 15:12
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem