az meg továbbra is érdekes nekem, hogy az utóbbi éveit elintézzük annyival, hogy "sok gólt rúgott a kiscsapatoknak". egy az, hogy nem csak sok gólt szerzett, hanem undorítóan sok gólt szerzett, és nem a kisebb csapatoknak, hanem nagyjából az összes csapat ellen akivel szembe kerültünk.
Ezt akartam én is írni, mert már nagyon irritáló. Tény, hogy eddig nem elég, amit mutat Ronaldo, sőt, az is lehet, hogy már csak gyengébb lesz (szinte biztos vagyok benne, hogy megint bizonyítani fog a károgóknak), de amilyen fikázás megy irányába néha, az visszataszító. Azért nincs még olyan szinten, hogy évek óta hátráltatja a csapatot (mint pl. Raúl anno), aki meg már az eddigi érdemeit is vitatja, azzal nincs is értelme elkezdeni vitázni. Páratlan dolgokat vitt véghez a Realnál, ezt függetlenül attól jelentem ki, hogy csípem. Sok dolog engem is zavar vele kapcsolatban pedig.
Az előre játéka viszont arbeloai magasságokat idéz, vagy még azokat sem.
Ez meg megint óriási túlzás. Egyáltalán nem elveszett gyerek előre sem, de pár hónap ittlét és 2 tétmeccs után árazzuk be.
Carvajalt nagyon komázom, kezdetném is, de kicsit túl van Ő is húzva. Hasonló szinten vannak ketten, küzdjenek meg a helyért.