Azért az agymosás megy rendesen a TV-ben, meg szerintem apám rühelli a Realt, mert képtelen elismerni.
Gólokról az ő véleménye:
-Bale gólja szinte mintha üres kapura ment volna, mondták a stúdióban is... Mondom azt oda kell ám tenni a fejére. "jaj hagyad már, ha erre nem képes egy focista akkor nem is az"
- James szabadrúgása se volt bomba szerinte
- Benzema fejese hatalmas védekezési hiba, mert üresen fejelhetett (persze mert elvitte valaki kimozgással a védőket és a fejére rakta Bale)
- James ollózásánál már nem mert megszólalni

lefostam volna a bokám ha abba is beleköt.
- Bale bombagóljánál is csend volt. csak hozzátette, hogy "ezt mondom én hogy nem kell mindig 16osra bevinni" de azért 25ről nem verik rá így sokan, az is tuti.
Nem tudom mi történt de sokat javultunk nagyon 1 hét alatt. Modric és Kroos még nincs azon a szinten mint tavaly, de remélem megszokják ezt a szerepkört.
CR-t sajnálom, nagyon akart, de nem jött össze neki ma.
James kegyetlen jó volt. aktív volt és két olyan gólt vert, hogy az álom
Bale néha nagyon eltűnt, de neki már a mai produkció is jó teljesítmény ha azt nézzük miket csinált tavasszal meg felkészülés alatt.
Isco nagyon aktív volt, kicsit sokat hibázott, de ő az aki mindig úgy teper mint egy állat. Ott loholt most is a seggükben végig ha elveszítettük a labdát.
Marcelo feljavult a második félidőre és Danilo is egyre jobb. De remélem Carvajal is játszani fog, mert megérdemli.
Ramos és Varane nagyon jó volt (nem tudom hogy volt az 11es... kabaré)
Navas is nagyon jó volt ma, a 11esnél éreztem hogy megfogja.
Meglepett Benítez és most jár a pacsi neki, mert javult a csapat, és meglepett. DE az a gijoni baki nagyon ciki volt szerintem. De a mai az ott volt. Azért a játék képén még lehet csiszolni, de néha pazar játékot mutattunk. James legjobb meccse volt ez a Realban.
Remélem senki nem sérül meg a válogatott szünetben.
Utána durván beindul a buli, jön a szerda-szombat ritmus.