HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 30., vasárnap 0:28
Pár gondolat:
Hegyi sunyiban elpatkánykodja a real sikerét......mindent megfog,amit meglehet negativba,az sem baj ha nem valós,főleg a szünetben. Szernecséje volt a realnak......kevésen múlott hogy nem a betis nyer.
Az új szerkezet(4-2-3-1) betanulás alatt,otthon kisebb csapatok ellen ez nem lesz probléma,hozni fogjuk
a potenciál végett,aminek nem feltétlen van köze a csapatmunkához,megfelelő szerkezethez. Ehhez az áttálláshoz idő kell...
de hát 2 évente mindig új rendszer van.....pffff.
Egyénenként: Első szám a kiemelkedő,magas szintű jó megoldás,a második a rossz,hátrányos megoldást jelöli:
Navas: 3 - 0
Danilo: 3 - 2
Ramos: 5 - 0
Varane: 4 - 0
Marcelo: 1 - 4
Modric: 2 - 2
Kroos: 1 - 0
James: 5 - 0
Bale: 6 - 1
Benzema: 3 - 0
Ronaldo: 2 - 2
--------------------------
Isco: 4 - 1
Casemiro: 2 - 1
Kova: 1 - 1
Speaker szerint beniteznek benzemától több gól kell,szerintem meg nem feltétlen ez a fontos,
a mozgása,helyezkedése,
fedezései illeszkednek,kitűnő munkát végez,jól mozog le. Ronaldo rengeteg gólt szerez amúgy(nem ma),
nem kell két top góllövő és nem is lehet.....sok lenne. Érdekes lesz ez a 4-2-31,mert benzema visszafog mozogni,és klasszik centerjátékkal mi lesz? Én mondjuk nem erőltetném....
Terület szűkebb ha nálunk van a labda,ez végre öröm számomra,az ellenfél nehezen tudja ezt lemozogni,nekik sok a tempó.
Nagyon kevésszer láttam ezt.....
tetszik , remélem ezt tartja benitez,ez a kulcs egy presszingnél.
Navas: Sajnálom ha elpotyázzuk....kitűnő kapus,bárki viszi,nagyot fog vele.....
Marcelo és Danilo keveset mozog fel....ez sajnálatos. Marcelo inaktív ma,ez nem az ő meccse volt. Danilo nyers eléggé.
A csapat intenzítása kevés néha,sokszor lassú átfordítás,körülményes visszapassz kivéve modric.
Modric,elég jól adja a tempót,gyors és pontos átfordítások,
bár ma helyezkedési hibákat is vétett amikor az ellenfél támadott,elkésett kilépések pl.
Kroos elég szürke ma. Sokszor észrevétlen. Ez ma nemm jött össze.
James,fejpárbajokat elveszti,de ugye nem túl magas és a súlypont emelkedés sem az erőssége
(egyébként jó a fejelő technikája)a küzdőképessége nagyon jó.A balos meg.....top3.
Lesre futások mindig is idegesítettek.....vegyük már észre az első félidőben több is volt.
Benitez fogyott.....lehet igaz volt a sajtóhír??? Parancsra fogy.
2. félidőre visszavettünk....de ez normális,ha már eldőlt a meccs.Isco kivételével mindenki visszvett.
Ronaldo több indításra rá sem futott....mintha nem lenne 100%os valami miatt.
Rotálás elindult....egy megnyert meccsen ezt KELLLLLLLLLLL.....
Szeretem ha 3 csere ki van használva.
Isco nagyon jól szállt be,sok jó megoldás,aktiv résztvét.
Kovacic , hagyjuk otthon a rössöket.
Casemiro: Lelkes.Kemény.Kicsit kevés,de cserének még akár jó is lehet,
fejlődött a portoban,jobban helyezkedik,aktivabb,magabiztosabb. Tetszik ha valaki fejlődik.
Bale, ez a bale,már kb 50% a PL ben játszó Bale-nek.....kár hogy leadta,nagy erősítés lett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.