A katalán Sport szerint a Real Madrid vezetősége kész eladni Xabi Alonsót, akinek a szerződése jövő nyáron lejár. A baszk játékost Mourinho örömmel látná régi-új csapatában, valamint a PSG és korábbi csapata, a Liverpool is jelezte, hogy visszavárják a középpályást.
A Real Madrid és a Real Socided már két alkalommal is találkoztak, ahol Illarramendiről tárgyaltak. Maga a játékos örömmel vett volna részt a Bajnokok Ligájában jelenlegi csapatával, azonban a Real Madrid érdeklődése természetesen felkeltette az érdeklődését, és szívesen költözne a fővárosba. Illarramendi jelenlegi szerződése 2018. június 30-ig szól, kivásárlási ára 30 millió euró.
Ez a két hír eléggé összekapcsolódik a fejemben. Ha a PSG vinné Alonsot, talán tényleg bevonható lenne Verratti... bár nem tudom ez miért lenne jó üzlet nekik. Az olasz fiatalabb, modernebb játékos. Ő a jövő.
Alonso pedig nem az a típus, aki a pénzre hajt, így talán ő sem szívesen igazolna Párizsba.
Ha viszont Illarramendi lesz az utódja, akkor én nem küldeném el semmiképpen Xabit. Komoly pénzt nem kapnánk érte, a fizetése sem annyira vészes, és eszméletlenül sokat tanulhatna tőle a másik baszk. Arrról már nem is beszélve, hogy szerintem azért játszana is eleget.
A fene sem tudja mi lenne a legjobb. Én nem repesnék Illarramendi érkezésétől, de ha nincs más és jó áron hozható...