majd lőjél képet pipergőc.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 2., kedd 18:50
azt hiszem rossz képet tettél fela fenét, csak az overrated neymar helyére egy igazi klasszis labdarúgót tettem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 18:36
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 2., kedd 18:03
Ezért tetted ki magadat az avatarodon?attól, hogy valaki jóképű (mint ugye mi hárman )
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 17:06
Ebben a hajjal való szenvedésben az a legjobb, h csúnya vagy, nem segít, ha helyes, akkor nincs rá szükség. Vicces, de így van.
(nekem a hajmosáson kívül nincs rá gondom, mert megtehetem) :P
attól, hogy valaki jóképű (mint ugye mi hármanÉbredéstől indulásig 10 perc telik el,abba biza nem igen fér bele semmi féle hajállítgatás
De én is megengedhetem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 2., kedd 14:29
még középsuliban a férfi wc-ben egy újmagyar csávó állt a tükör előtt, közbe a haverjához beszélt, idézem: óó te fiu, ha vón 50 ezrem, mindet a hajamra kőtenémAz a legszebb, amikor valaki annyira "igényes", hogy minden sz.rt magára ken, de fürdeni, meg hajat mosni viszont nem szeret...
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 2., kedd 14:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 2., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 2., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 2., kedd 13:51
Úszómester írta:aki kopasz az mind helyes?boomer írta:Ebben a hajjal való szenvedésben az a legjobb, h csúnya vagy, nem segít, ha helyes, akkor nincs rá szükség. Vicces, de így van.
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 2., kedd 13:44
mondtam én ilyet?Úszómester írta:aki kopasz az mind helyes?boomer írta:Ebben a hajjal való szenvedésben az a legjobb, h csúnya vagy, nem segít, ha helyes, akkor nincs rá szükség. Vicces, de így van.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 2., kedd 13:41
aki kopasz az mind helyes?boomer írta:Ebben a hajjal való szenvedésben az a legjobb, h csúnya vagy, nem segít, ha helyes, akkor nincs rá szükség. Vicces, de így van.
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 2., kedd 13:38
Fodrászhoz járok, csak nem piperkőcködök minden reggel. Ezt nem beszólásnak szántam amúgy, engem nem zavar, ha valaki igen. Nekem szerencsém van, és nincs rá szükségem. De amúgy is utálnám, ha ragadnék a lakktól, vagy a zselétől (bár ha dobna a megjelenésemen, akkor bevállalnám), szerintem undorító. Az a legszebb, amikor valaki annyira "igényes", hogy minden sz.rt magára ken, de fürdeni, meg hajat mosni viszont nem szeret...Zidane írta:Ebben meg van valami...bár azért van amikor megtetszik egy frizura és ki akarod próbálni....
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 2., kedd 13:26
Az azért durva, én ennyi idő alatt felkeléstől indulásig elkészülök reggel....ha nem reggelizem.Nekem általában 15-20 perc szokott lenni és rohadtul idegesít
Ebben meg van valami...bár azért van amikor megtetszik egy frizura és ki akarod próbálni....Ebben a hajjal való szenvedésben az a legjobb, h csúnya vagy, nem segít, ha helyes, akkor nincs rá szükség. Vicces, de így van.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 2., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 2., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2013. július 2., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 2., kedd 12:38
Lányok...lányok...lemosom zuhannyal, megtörlöm félszárazra, beállítom, ahogy akarom, és lefújom lakkal.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. július 2., kedd 12:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 12:29
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem