Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 29., szombat 19:11

Carloval szerintem nem volt gond. Megtalálta a csapatnak a megfelelő rendszert, amiben jól tud teljesíteni, ha nincs Bale. Carlo csak abban hibázott, hogy a már megnyert meccseken nem pihentetett. A sérülésekről meg nem tehet, ahogy arról sem, hogy Perez miatt fix kezdők vannak. Azt a hibát meg kétszer nem követné el, hogy nem rotál.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2015. augusztus 29., szombat 18:54

hamesz írta:
Nyár végén meg edző bukás. Lehet erre már fogadni?
Szerintem már télen repül. Aztán remélem Perez is lemond vagy vmi lesz és elhúz majd innen ő is. Utána meg a köv szezonban az első értelmes edző(remélem jön vissza Carlo) kirakja Bale-t a kezdőből, ha Perez nem lesz. Szépen átállunk a tavaly őszi 4-4-2-re. Szétszedünk mindenkit, megnyerjük az összes kupát. CR aranycipő, aranylabda. :mrgreen:
aha, és tavaly télen, tavasszal nem Carlo volt az edző? vagy ősszel nem volt Bale?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 29., szombat 18:38

MorataMartin írta:Csak engem idegesített fel Benitez meccs előtti nyilatkozata? Bárcsak kirúgnák ezt a hülyét. Nekem van egy olyan érzésem hogy ma se nyerünk. Bale is gyenge lesz.

Valószínű kirúgják holnap...vagy holnap után.
Szerintem már télen repül
Addig kár várni.

remélem jön vissza Carlo
Az ég világon semmit sem csinált tavaly egy éven át.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. augusztus 29., szombat 16:01

se az orosz se vazquez?? :lol:
az egyiket mindenképp kölcsön kéne adni, sokan vagyunk előre...

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 29., szombat 15:42

Nyár végén meg edző bukás. Lehet erre már fogadni?
Szerintem már télen repül. Aztán remélem Perez is lemond vagy vmi lesz és elhúz majd innen ő is. Utána meg a köv szezonban az első értelmes edző(remélem jön vissza Carlo) kirakja Bale-t a kezdőből, ha Perez nem lesz. Szépen átállunk a tavaly őszi 4-4-2-re. Szétszedünk mindenkit, megnyerjük az összes kupát. CR aranycipő, aranylabda. :mrgreen:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. augusztus 29., szombat 15:40

Csak engem idegesített fel Benitez meccs előtti nyilatkozata? Bárcsak kirúgnák ezt a hülyét. Nekem van egy olyan érzésem hogy ma se nyerünk. Bale is gyenge lesz.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 15:35

Realista24 írta:Majd Nacho es Arbeloa lesz a bal csere they said :lol: meg jo hogy keretben sincsenek. Lucast es Denist is nagyon szereti :lol: kaptak Is ingyen jegyet a lelátora.
"...lóf*sz lesz itt nem csillaghullás, csikánó..." :lol:

Nem lesz itt semmilyen változás. Bebetonozott kezdők. Nyögve nyelős meccsek. Nyár végén meg edző bukás. Lehet erre már fogadni? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 15:10

Majd Nacho es Arbeloa lesz a bal csere they said :lol: meg jo hogy keretben sincsenek. Lucast es Denist is nagyon szereti :lol: kaptak Is ingyen jegyet a lelátora.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 11:51

palesz77 írta:
Madridom.hu twitteren írta:A Daily Star szerint a ManU arra próbálja meg felhasználni De Geát, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék Bale-t a Real Madridtól.
Ezek után nem is reménykednék már a helyetekben, amit a Daily Star lehoz, annak általában a szöges ellentéte szokott megtörténni.. :lol:
Én már abba is belemennék, ha mi adnánk Bale-t meg 80 milliót De Geaért. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 29., szombat 11:47

Madridom.hu twitteren írta:A Daily Star szerint a ManU arra próbálja meg felhasználni De Geát, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék Bale-t a Real Madridtól.
Ezek után nem is reménykednék már a helyetekben, amit a Daily Star lehoz, annak általában a szöges ellentéte szokott megtörténni.. :lol:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 11:42

wZoLee7 írta:Benzema ha nem kezd akkor Isco fog, egymást fogják cserélni szerintem. Ha Karim a pályán van 4231 ha nincs 442 vagy 4411
Nem volt Karim és mégis 4231ben nyomtuk a gijon ellen. Remélem Benítez rátalál a helyes útra, mert ha sokat bénázik, akkor hamar elúszhat a bajnokság. Bármennyire vicces, groteszk ezt még leírni így. MA kiderül mennyit tanult a múlt heti bénázásából.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 29., szombat 11:27

Benzema ha nem kezd akkor Isco fog, egymást fogják cserélni szerintem. Ha Karim a pályán van 4231 ha nincs 442 vagy 4411

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 10:40

Realista24 írta:José Carriço Santost, a Benfica egyik fejesét elkapták 9,5 kiló kokainnal.
Az szép, tényleg igaz, hogy minél többed van, annál többet akarsz. Gondolom a 9,5 kiló kokó ára nélkül is vígan eléldegélne. Bár lehet a tavalyi bajnoki cím megünnepléséről maradt. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 10:40

:lol: :lol: Eszméletlen figurák vannak a foci világában. Amúgy az már nem kis pénzt érhet. :mrgreen:
655.000 eurót írnak értéknek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 10:39

Realista24 írta:
Ma lesz egy Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Bale, Benzema, CR kezdő
Karim csere lesz szerintem. Nem véletlen mondta Rafa, hogy még nincs abban a ritmusban, mint a többiek és majd kiderül, hogy hány percet fog kapni.

Egy biztos, ha Benzema bemegy, akkor se Bale jön le ha világi flop lesz. Majd James vagy Isco... :vivo:
Realista24 írta:José Carriço Santost, a Benfica egyik fejesét elkapták 9,5 kiló kokainnal.
:lol: :lol: Eszméletlen figurák vannak a foci világában. Amúgy az már nem kis pénzt érhet. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 10:37

Realista24 írta:
Ma lesz egy Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Bale, Benzema, CR kezdő
Karim csere lesz szerintem. Nem véletlen mondta Rafa, hogy még nincs abban a ritmusban, mint a többiek és majd kiderül, hogy hány percet fog kapni.
Egy biztos, ha Benzema bemegy, akkor se Bale jön le ha világi flop lesz. Majd James vagy Isco... :vivo:

Ezt valamelyik Modi légyszi törölje. :-*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2015. augusztus 29., szombat 10:40-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 10:36

José Carriço Santost, a Benfica egyik fejesét elkapták 9,5 kiló kokainnal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 10:11

Moreno amúgy jöhetne, de őt is csak kölcsönbe bizniszelném ide. Cheryshevet meg odaadnánk cserébe. Vagy egy az egyben. :hmmm:
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 29., szombat 10:09

Ma már csak a buzik nyernek úgy bajnokságot, hogy az első fordulótól kezdve elsők.
Mi hátrányból nyerünk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 10:02

úgy szeretjük, ha fáj
K

Vissza: