az egyiket mindenképp kölcsön kéne adni, sokan vagyunk előre...
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. augusztus 29., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 29., szombat 15:42
Szerintem már télen repül. Aztán remélem Perez is lemond vagy vmi lesz és elhúz majd innen ő is. Utána meg a köv szezonban az első értelmes edző(remélem jön vissza Carlo) kirakja Bale-t a kezdőből, ha Perez nem lesz. Szépen átállunk a tavaly őszi 4-4-2-re. Szétszedünk mindenkit, megnyerjük az összes kupát. CR aranycipő, aranylabda.Nyár végén meg edző bukás. Lehet erre már fogadni?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. augusztus 29., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 15:35
"...lóf*sz lesz itt nem csillaghullás, csikánó..."Realista24 írta:Majd Nacho es Arbeloa lesz a bal csere they saidmeg jo hogy keretben sincsenek. Lucast es Denist is nagyon szereti
kaptak Is ingyen jegyet a lelátora.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 15:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 11:51
Én már abba is belemennék, ha mi adnánk Bale-t meg 80 milliót De Geaért. :Đpalesz77 írta:Ezek után nem is reménykednék már a helyetekben, amit a Daily Star lehoz, annak általában a szöges ellentéte szokott megtörténni..Madridom.hu twitteren írta:A Daily Star szerint a ManU arra próbálja meg felhasználni De Geát, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék Bale-t a Real Madridtól.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 29., szombat 11:47
Ezek után nem is reménykednék már a helyetekben, amit a Daily Star lehoz, annak általában a szöges ellentéte szokott megtörténni..Madridom.hu twitteren írta:A Daily Star szerint a ManU arra próbálja meg felhasználni De Geát, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék Bale-t a Real Madridtól.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 11:42
Nem volt Karim és mégis 4231ben nyomtuk a gijon ellen. Remélem Benítez rátalál a helyes útra, mert ha sokat bénázik, akkor hamar elúszhat a bajnokság. Bármennyire vicces, groteszk ezt még leírni így. MA kiderül mennyit tanult a múlt heti bénázásából.wZoLee7 írta:Benzema ha nem kezd akkor Isco fog, egymást fogják cserélni szerintem. Ha Karim a pályán van 4231 ha nincs 442 vagy 4411
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 29., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 10:40
Az szép, tényleg igaz, hogy minél többed van, annál többet akarsz. Gondolom a 9,5 kiló kokó ára nélkül is vígan eléldegélne. Bár lehet a tavalyi bajnoki cím megünnepléséről maradt. :ĐRealista24 írta:José Carriço Santost, a Benfica egyik fejesét elkapták 9,5 kiló kokainnal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 10:40
655.000 eurót írnak értéknek.![]()
Eszméletlen figurák vannak a foci világában. Amúgy az már nem kis pénzt érhet.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 10:39
Realista24 írta:Karim csere lesz szerintem. Nem véletlen mondta Rafa, hogy még nincs abban a ritmusban, mint a többiek és majd kiderül, hogy hány percet fog kapni.Ma lesz egy Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Bale, Benzema, CR kezdő
Realista24 írta:José Carriço Santost, a Benfica egyik fejesét elkapták 9,5 kiló kokainnal.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 29., szombat 10:37
Egy biztos, ha Benzema bemegy, akkor se Bale jön le ha világi flop lesz. Majd James vagy Isco...Realista24 írta:Karim csere lesz szerintem. Nem véletlen mondta Rafa, hogy még nincs abban a ritmusban, mint a többiek és majd kiderül, hogy hány percet fog kapni.Ma lesz egy Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Bale, Benzema, CR kezdő
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 10:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 10:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 29., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 29., szombat 10:02
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. augusztus 29., szombat 9:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 29., szombat 9:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 9:44
Karim csere lesz szerintem. Nem véletlen mondta Rafa, hogy még nincs abban a ritmusban, mint a többiek és majd kiderül, hogy hány percet fog kapni.Ma lesz egy Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Bale, Benzema, CR kezdő
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem