Koszontem! Remelem Bale eligazolasaban is ilyen magabiztos vagy.Realista24 írta:Real appon fent van.Takesz írta:Valaki esetleg tud abban segiteni, hogy hol tudnam megnezni az "el corazon de la decima" videot?

HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. augusztus 29., szombat 12:09
Koszontem! Remelem Bale eligazolasaban is ilyen magabiztos vagy.Realista24 írta:Real appon fent van.Takesz írta:Valaki esetleg tud abban segiteni, hogy hol tudnam megnezni az "el corazon de la decima" videot?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 29., szombat 12:07
Real appon fent van.Takesz írta:Valaki esetleg tud abban segiteni, hogy hol tudnam megnezni az "el corazon de la decima" videot?
HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. augusztus 29., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. augusztus 29., szombat 11:58
Azért ez tényleg filmbeillő jelenetek és egy kicsit, elgondolkodtató is... ez a szökdösődés, a rendőrök kijátszása, bújkálás, rejtőzködés...El Sie7e írta: http://index.hu/belfold/2015/08/28/mene ... s_fotozas/
ez a cikk is azért...![]()
és akkor kiskunhalason gyújtogatással fenyegetőznek ha nem gyorsítják fel az adminisztrációjukathátbazdmeg és lehozza az index hogydehát szegény menekültek nem agresszívabbak
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. augusztus 29., szombat 8:04
http://index.hu/belfold/2015/08/28/mene ... s_fotozas/istimester írta:Abszolút demagóg. Szándékosan túlzóan van megírva.sentry írta:. De ez a cikk nem demagóg?
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. augusztus 28., péntek 23:26
Abszolút demagóg. Szándékosan túlzóan van megírva.sentry írta:. De ez a cikk nem demagóg?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 28., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 28., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 28., péntek 22:10
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 28., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 28., péntek 21:22
Miro komanmate írta:Itt még valaki érvelt is mellette nemrég
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 28., péntek 21:19
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 28., péntek 21:11
Azért a Che Guevaras zászló se semmi, néhány éve emlékszem mennyi retardált mászkált ilyen pólókban, talán a Retro ontotta magából ezt a "romantikus hőst".Szovjet lobogó előtt tartott beszédet az MSZP elnöke
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 28., péntek 19:11
Ezt várhatod.sentry írta:Nagyon remélem, hogy valamit a k_rva okos nagypofájú EP-s okosok, meg EU országok vezetői, illetve az illetékes nemzetközi szervek kitalálnak nagyon gyorsan valami hatékony eszközt ennek az egyre inkább nagyobb és súlyosabb méretű problémának a kezelésre. Nem csak a lovét kéne felvenni, meg kurvázni meg feszengeni az A8ban... most meg lehet mutatni mire képes az EU, meg mire képes az a nagy összefogás, amit annyira pofáztak azután, mikor 3 azaz három ember rettegésbe tartotta egy napon át Franciaországot.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 28., péntek 19:04
Sajnálom a lányt. De ez a cikk nem demagóg? Főleg annak tudatában, hogy naponta 10 cikk lejön a menekültekről. Félre értés ne essék, én is inkább a lányt támogatnám, és nem a migránsokat.istimester írta:Én megnyugodtam, ti is?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 28., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 28., péntek 19:01
Na várjál, itt egy sokkal politikailag függetlenebb változat.istimester írta:Én megnyugodtam, ti is?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 28., péntek 18:33
Hihetetlen komolyan, nem is tudok mit írni erre. Elképesztő.istimester írta:Én megnyugodtam, ti is?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem