Mr. Robot pilotján is túl vagyok, ez is megfogott, érdemes tovább nézni? Mintha írtátok volna, hogy nagyon ellaposodik.
Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ez a Rectify nem rossz 3 rész után, nem nagyon pörög, de nézeti magát. Abigail Spencer meg
Mr. Robot pilotján is túl vagyok, ez is megfogott, érdemes tovább nézni? Mintha írtátok volna, hogy nagyon ellaposodik.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
viszont az alapkoncepció hasonlít, ahogy a gyerekek is teljesen hasonlítanak. Ráadásul pl ott van a wilfred c. sorozat ami egy sitcom még is tömény sötét drámát kapsz az arcodba, ahogy néha a malcolmtól is. kár hogy már nem adják a comedyn.András93 írta: Az egyik egy sitcom, a másik inkább dráma. Viszont a Shameless tényleg nagyon jó, bár csak az első két évadot láttam. Lassabban fogyasztom, nincs belőle sok. Bár ott az eredeti angol, abból több rész is van.
Ami hasonló élményt nyújt az szerintem a Rescue Me, más a téma, még is sok mindenben hasonlítanak. Első évad is nagyon jó volt, de amit a másodikban hoztak. Az betett rendesen.
rescue mere meg ránézek, úgy is fogyóban vannak a sorozatok..Ami vicc. egész nyáron alig volt mit néznem, persze suli időben munka mellett pedig lesz egy rakat. #3worldproblems
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rém rendes család 2x12
Tiffany

Mekkora rész volt.
Tiffany
Mekkora rész volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- András93
Snoop Dogg a Donald Trumpos Roastban volt a legjobb. The Situation meg rém gyenge, annyira gyengét nem láttam még sehol. Szinte senki sem nevetett a poénjain, mondjuk nem is azért volt ott.
Én amúgy arra jöttem rá, hogy a nők mondják a legdurvább poénokat (Sarah Silverman, Whitney Cummings, Amy Schumer...).
Ami hasonló élményt nyújt az szerintem a Rescue Me, más a téma, még is sok mindenben hasonlítanak. Első évad is nagyon jó volt, de amit a másodikban hoztak. Az betett rendesen.
Én amúgy arra jöttem rá, hogy a nők mondják a legdurvább poénokat (Sarah Silverman, Whitney Cummings, Amy Schumer...).
Az egyik egy sitcom, a másik inkább dráma. Viszont a Shameless tényleg nagyon jó, bár csak az első két évadot láttam. Lassabban fogyasztom, nincs belőle sok. Bár ott az eredeti angol, abból több rész is van.Norbii írta:Két hete elkezdtem nézni a shameless sorozatot. Szerintem nem létezik még egy ilyen sorozat, szóval nem ismeri az mindenképp nézze meg. Egy családról szó aki a létminimum alatt él és bepillantást nyerhetünk a mindennapjaikba. hasonló a már megint malcoln-hoz csak szintekkel jobb. Ami az elejétől kezdve megfogott az az egyedi humora, amit más sorozatnál nem lépnének meg azt itt megteszik, és a legdurvább hogy egy szempillantás alatt átmegy egy iszonyatosan depresszív, melankolikus sorozattá. Ami jól is áll neki. A 3. évadnál tartok de már most remegek hogy mi lesz velem ha befejezem az 5. évadot is.: (
- P. Krisz
Amikor azon poénkodtak hogy Shaq bréje akkora mint egy szelfibot , humoros volt .
De amikor Snoop egy az egyben megkérdezte Natasha-tól hogy pippantott -e le niggert , az már nekem már túl vulgáris volt .
De amikor Snoop egy az egyben megkérdezte Natasha-tól hogy pippantott -e le niggert , az már nekem már túl vulgáris volt .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kevin Hart ott nekem nagyon túltolta, de Shaq beszólása Chris Paulnak is fasza volt, vagy mikor Ludacrist basztatták.P. Krisz írta:A Biebereset láttam , tényleg jó volt .Justin Bieberes roast meg tele volt feketékkel, ez a gyerek tényleg azt hiszi, hogy nigger.![]()
Mondjuk ott is voltak jó beszólások, valamelyik Bieber videoklip vs. ISIS videók.
Pl. hogy Snoop Dogg úgy néz ki mint Shaq csontváza vagy Martha Stewart egyedül többet ült böriben mint a jelenlévő niggerek összesen .
Nem illik.
-
VanillaSky
+nincsenek benne - egy sem! - fekete vagy fehér karakterek, az összes a szürkezónában van erényekkel és hibákkal. (jó esetleg Steve kivétel, őt tényleg rühellem) Meg ugye itt van Emmy istennő:sziv:shameless
- P. Krisz
A Biebereset láttam , tényleg jó volt .Justin Bieberes roast meg tele volt feketékkel, ez a gyerek tényleg azt hiszi, hogy nigger.![]()
Mondjuk ott is voltak jó beszólások, valamelyik Bieber videoklip vs. ISIS videók.
Pl. hogy Snoop Dogg úgy néz ki mint Shaq csontváza vagy Martha Stewart egyedül többet ült böriben mint a jelenlévő niggerek összesen .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Két hete elkezdtem nézni a shameless sorozatot. Szerintem nem létezik még egy ilyen sorozat, szóval nem ismeri az mindenképp nézze meg. Egy családról szó aki a létminimum alatt él és bepillantást nyerhetünk a mindennapjaikba. hasonló a már megint malcoln-hoz csak szintekkel jobb. Ami az elejétől kezdve megfogott az az egyedi humora, amit más sorozatnál nem lépnének meg azt itt megteszik, és a legdurvább hogy egy szempillantás alatt átmegy egy iszonyatosan depresszív, melankolikus sorozattá. Ami jól is áll neki. A 3. évadnál tartok de már most remegek hogy mi lesz velem ha befejezem az 5. évadot is.: (
- András93
Jaja, Scorsese meg szeretett volna egy Jonah Hill típusú karaktert.ziro4vr írta:Ott szakadtam, meg mikor Hillnek mondják, hogy Tarantino már a spagettivel meggyőzte.
Justin Bieberes roast meg tele volt feketékkel, ez a gyerek tényleg azt hiszi, hogy nigger.
- ziro4vr
Ott szakadtam, meg mikor Hillnek mondják, hogy Tarantino már a spagettivel meggyőzte.András93 írta:"Egyet nekik, ötöt senkinek".ziro4vr írta:Francónál mondjuk erősen leragadtak a homizásnál meg hogy milyen szar filmjei vannak de végülis jogos.
Nem illik.
- András93
"Egyet nekik, ötöt senkinek".ziro4vr írta:Francónál mondjuk erősen leragadtak a homizásnál meg hogy milyen szar filmjei vannak de végülis jogos.
- ziro4vr
Sheenes fent van indavideon magyar felirattal, Francosat én angollal néztem.
Francónál mondjuk erősen leragadtak a homizásnál meg hogy milyen szar filmjei vannak de végülis jogos.
Francónál mondjuk erősen leragadtak a homizásnál meg hogy milyen szar filmjei vannak de végülis jogos.
Nem illik.
- András93
David Hasselhoff, Donald Trump, Charlie Sheen, Roseanne, James Franco, Justin Bieber. Ezekhez a roastokhoz fogsz találni feliratot így vagy úgy.pheco írta:Ezekhez van magyar felirat? Bieberes részt adta párszor Comedy, de a többit még nem láttam.
Egyébként a Pam Anderson és William Shatner roastokat is anno leadta nálunk többször is a CC, neten sajnos nincs fent, mármint magyar felirattal.
És akkor még volt jó pár ami hozzánk el sem jutott, de az amerikai Comedy Central közvetítette. Aki meg mondjuk tagja a New York Friars Club-nak, az láthatta akár Tarantino égetését is.
+1 így is nagyon komoly félevad volt, de lehetett volna jobb a rész.Realista24 írta:A Suits tízesét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az utolsó 20 mp mentette meg. Amúgy csalódást okozott, kiszámítható volt.
Más, ha már Suits és USA, a minap leporgettem ujra a Satisfaction első évadját, másfél hónap és folytatják. De elvileg új irányt vesznek, kíváncsi leszek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Suits tízesét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az utolsó 20 mp mentette meg. Amúgy csalódást okozott, kiszámítható volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezekhez van magyar felirat? Bieberes részt adta párszor Comedy, de a többit még nem láttam.ziro4vr írta:Bieberes, Charlie Sheenes jó még, bár elég önismétlő mind.
Mondjuk Franco meg Jonah Hill kapott jó oltásokat.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Dicsérni fogod. :Đziro4vr írta:Jól van, lehet így lesz, de előbb Mr Robot, aztán jövök szétfikázni. :Đ
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!in this world there can only be one james franco, 'cause if there were two james francos, they'd never stop buttfucking each other.ziro4vr írta:Mondjuk Franco