Egyebkent nem tudom mi a problemad (nem csak neked) azzal ha valaki latta jatszani akar Songot, akar mas jatekost tobbszor is es elmondja, hogy szerinte jo j
Ugyanazokat a köröket futom állandóan csak mindig más emberrel....és megszólnak hogy unalmas vagyok(nyilván, hiszen 6-7 emberrel is ugyanaz a témám).
Szóval......és tényleg többet nem akarok írni erről......HA VALAKI/KIK azt írták volna róla,hogy "szerinte jó"...akkor én befogom a po*fámat,az biztos...de itt jópáran topvkp-ztak.....és JELLEMZŐEN onnantól ment felfelé az ázsiója(túlzásba esve amit próbáltam korrigálni)hogy a barca leigazolta.....én mindössze erre a gyerekes jellemző cselekvésre reagáltam anno.....
A Neymaros esetnel is volt 2 ember akik azt mondtak, h semmi eselyunk jovore

es te azonnal elkezdtel vitatkozni azokkal is akik csak annyit mondtak, hogy kib.szott nagy tehetseg, azzal az indokkal, hogy hagyjak magukat befolyasolni (az egyebkent szerintem is ) undorito media altal.
(ma is felmegyek az NSO-ra, mi a focim? )
Egyebkent sok dologban egyetertek veled, csak az zavar, hogy tobbszor is 2-3 ember velemenyere ugy reagalsz mintha a forum 90%-a ezt gondolna.
Figyelj, igen valószínű csak ketten voltak ennyire gyökerek....de sokan voltak akik elfogadták hogy zseni,és cinkeltek ha én nem tartom még annak(ment az össznépi támadás,jópáran borították rám aznap este monitort).....nálam(ez valószínű az én tudatlanságom) a zseni,aminek be van állítva az tőle még messze van.........én mint a legtöbb témában próbálom a józanságra vezetni őket(tudom hogy most ezért is kapni fogok pár nagymenő cinket), a média neymart szarrá sztárolta.....a konf kupán a speakerek szétzsenizték....sima,alap passzoknál is ment fel a hangjuk......és IGEN, ezt sokan(jól olvasod) sokan megeszik,mert ehető,ha egy speaker folyamatosan ezt nyomja le a torkunkon......
2-3 ember véleményére azt írom: páran....6-8-9 emberére azt írom: jópáran....próbálok figyelni a számokra is,messze nem igaz hogy én a fórum 90%-ra vetem ezt ki,ez nem így van....
Tudod jól,ha figyeled a "népet" ha egy játékost leigazol más akkor megy fel a minősítése......ez tipikus egyébként....én meg a marha,a tudatlan próbálom leírni hogy de gyerekek nem top......de gyerekek nem zseni.....és baxxák ide a röhögő smileyt egyből. Hát szép...
"Neymar felnőtt - megérett az Aranylabdára?"
meg...persze. A fáradt európaiak ellen,kb semmi extrát sem csinált.....semmi extrát,de esküszöm ilyen felszopást nem is tudom mikor láttam utoljára

nem is tudom? nagyon vissza kell mennem hogy találjak ennyire eltúlzott,ennyire eltorzított közvéleményt egy játékosról.
Aranylabdára meg természetesen már megérett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.