OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Híjjad a barátaidat is1. nincs hatalmam hozzá
2. "ők öten vannak én meg eggyen"

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Attól, hgoy hajléktalanok, még európaiak, ebben a kultúrában nevelkedtek, tiszteletben tartják a társadalmi alapokat, és úgy ahgoy a törvényeket is. Tudják, hogy a sorsukért ők felelnek.Pipita írta:Aha.
Megkérdezhetem, hogy hány hajléktalan ment be a házadba az elmúlt tíz évben, telente?
Képzeld magad egy muszlim helyébe. Eleve felsőbbrendűbbnek érzi magát mindegyik. Ez számukra ol&an temrészetes, mint nálunk a 'Ne ölj!'. A nevelés része. Otthon ugyanazzal etették őket, mint minket idehaza, hogy az összes nyugati alig várja, hogy repülőbe uljön bombázni, ha rajta múlna, küldené az atomot, stb. Majd jött az embercsempész, ő pedig elmondta, hogy itt milyen tuti az élet, kolbászból van a kerítés, semmit sem kell csinálni, fizetik neki a segélyt (amit ő dzsizjátnak hisz, magyarul a nem muszlimok fizetnek a muszlimoknak az életükért, és elfogadják, hogy másodrendűbbek, ez benne van a Koránban is), ráadásul a szegény muszlimoknak is jut nő, nem csak a gazdagoknak, mint odahaza. Aztán szembesül a valósággal, nyomornegyedben találja magát, ráadásul az otthon elfogadott dolgokat itt rossz szemmel nézik, vagy büntetik. Idő kérdése, hogy a normálisabb muszlim is mikor kezd el radikalizálódni.
A rágalmazás szó értelmezése is különbözik. Nálunk akkor rágalmazol, ha valakiről rosszat mondasz, ami nem igaz. Náluk akkor rágalmazol, ha valami olyat mondasz az illetőről, amit ő nem akar hallani, az tökmindegy, hogy igaz-e vagy sem. Ezért halál is járhat, területtől függően. Szóval minden egyes iszlámmal kapcsolatos megfogalmazás, ami igaz, de rossz fényt vet a vallásukra, halálos bűn, gyilkolnának érte. Csak azért nem teszik, mert egyelőre kevesebben vannak. Ezt is előírja a korán, hogy amíg a helyzet úgy követeli, a hitetlenek átverése, becsapása kötelező, Allah megjutalmaz érte (ez magyarázza a radikális és a nem radikális muszlim közti különbséget). A kétszinűség a létük része, ugyanúgy, mint a cigányoknál a színészkedés. Utóbbiak legalább beismerik magukról, hogy értenek a drámához, és előszeretettel hazsnálják is. Ha ezt egy muszlim fejéhez vágnád, azonnal rágalmazás, és lelki szemei előtt már térdig vagy ásva, és épp sziklákat hajigál feléd.
Tényleges megoldás nincs. Jönni fognak még többen. A tranzitállamok határai közelében felépített táborok, ahol lehetne őket szűrni, regisztrálni, gyógyítani, stb csak ideiglenes megoldás. Ezzel a generációval nem is lesz probléma, emberek ők is, a többségük majd megpróbál alkalmazkodni. A problémát majd egy-két generációval később fogjuk majd érzékelni, amikor a már itt születet muszlimok megkapják szinte ugyanazt a nevelést, amit a szüleik otthon, csak identitást nem fognak tudni hozzá párosítani, össze lesznek zavarva, és majd ekkor kezdenek el "rosszalkodni".
Merci Zizou!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Válaszolok én arra is.Realista24 írta:Mindjárt jön a válasz, hogy ki akadályoz meg benne...nmate írta:Ja, még azt hozzátenném, hogy amelyik itt balhézik az ország határain belül, azt meg kell vagdosni, nincs mese.

1. nincs hatalmam hozzá
2. "ők öten vannak én meg eggyen"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor én most budai ficsúr lettem?Ez meg jobban nem lehetett volna megfogalmazva. Meg lehet nézni, hogy a nagy liberalista gondolatokkal ellátott emberek milyen helyekről gondolják azt amit

Itt élek a Keletitől 50 méterre, aztán folyamatosan olvasom, hogy milyen büdös a környék, hogy nem lehet lépni mert mindenhol ott vannak, hogy hangoskodnak, vadállatok, bunkók, kötekednek a tisztafajú fehéremberrelm megerőszakolják a nőinket, stb stb

De a félelemkeltés az menő itthon, mint a nyócker kőkemény hírneve...aztán végigsétál az ember a környéken és rájön hogy lehet hogy nem kell megenni minden szart amit az arcodba tolnak.
Persze azt elhiszem hogy lelopják a vetést a vidékeken, nyilván én sem támogatom. Sőt, ez ellen nyilván fel kell lépni (na nyilván nem csordába verődve verekedni). Ilyenkor kijön hogy mekkora hatalma is van a rendőrségnek itthon, és mekkora tisztelet övezi őket, dehát maguknak vívják ki ezt a becses érdemet.

Előbbiről nem tudok nyilatkozni (bár biztos vagyok benne, hogy ennyi ember között az is van), utóbbit pedig kár lenne elvitatni.Ezek békés diplomások, orvosok meg sanyarú sorsú családok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2015. augusztus 28., péntek 11:43-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindjárt jön a válasz, hogy ki akadályoz meg benne...nmate írta:Ja, még azt hozzátenném, hogy amelyik itt balhézik az ország határain belül, azt meg kell vagdosni, nincs mese.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
dehogy csinálnak, biztos összekevered őket valakikkel. Ezek békés diplomások, orvosok meg sanyarú sorsú családok.És csak mondom, itt lopnak és kárt csinálnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez meg jobban nem lehetett volna megfogalmazva. Meg lehet nézni, hogy a nagy liberalista gondolatokkal ellátott emberek milyen helyekről gondolják azt amitfüst írta:
Persze én megértem hogy Veszprémben vagy Óbudán az embert rohadtul nem érdekli hogy Csongrádban mennyi kárt okoznak ezek a jómadarak.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a befogadás azért nem jó példa, mert ezek csoportosan veszélyesek, akkor meggajdulnak aztán randalíroznak csak.
A baj ott van, hogy etetik őket odaát, mennyi hely van itt és milyen jó élet. Eljönnek, persze nem az van amit vártak, "hisztit" csapnak.
Aztán szót ejthetünk arról is, hogy teljesen másra van beállva az ő immunrendszerük, lehet elviselnek olyan betegségeket amiket mi nem. Ha kimegyek Afrikába nyaralni beoltanak 30x, hogy ne pusztuljak meg. Ők meg ömlesztve jönnek ide.
Amelyik idejön Afrikából, nem fog visszafordulni egy drótkerítés miatt.
A gyökerénél kéne megoldani ezt a problémát (el se induljanak), persze ehhez az egész EU-nak kéne tenni valamit, erre meg nem sok esély van amíg Nyugatra nem ér oda a hullám.
A baj ott van, hogy etetik őket odaát, mennyi hely van itt és milyen jó élet. Eljönnek, persze nem az van amit vártak, "hisztit" csapnak.
Aztán szót ejthetünk arról is, hogy teljesen másra van beállva az ő immunrendszerük, lehet elviselnek olyan betegségeket amiket mi nem. Ha kimegyek Afrikába nyaralni beoltanak 30x, hogy ne pusztuljak meg. Ők meg ömlesztve jönnek ide.
Amelyik idejön Afrikából, nem fog visszafordulni egy drótkerítés miatt.
A gyökerénél kéne megoldani ezt a problémát (el se induljanak), persze ehhez az egész EU-nak kéne tenni valamit, erre meg nem sok esély van amíg Nyugatra nem ér oda a hullám.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk a németek számára ez a jelenség azért nem annyira újkeletű, mint drága kormányunknak. Ezzel nem azt mondom, hogy a miénket is hasonlóan kompetensnek tartom egyébként, mert nem.cart írta: Nem értek egyet vele. A németek is pl. éppen azon vannak, hogy inkább valamilyen intézményes keretet biztosítsanak a bevándorlásnak...
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Igen hát a hűtőből nem eszik ki a kaját, de ha Csongrádban laknék és módszeresen zabálnák le a termésemet csak azért, mert nincs aki megállítsa őket, ráadásul teledobálnák szeméttel a földemet, akkor én sokkal cifrábban fortyognék mint az öreg.
Minél többen lesznek annál több mindent engednek majd meg maguknak. Ez már az eddig eltelt hónapokból is látszik.
Persze én megértem hogy Veszprémben vagy Óbudán az embert rohadtul nem érdekli hogy Csongrádban mennyi kárt okoznak ezek a jómadarak.
Minél többen lesznek annál több mindent engednek majd meg maguknak. Ez már az eddig eltelt hónapokból is látszik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bemennek tanyákra, lopnak, rabolnak, odaszarnak. Szóval itt van pár kérdésedre a válasz. A gázszámlát nem növeli, más költségeket viszont igen.R, miért kéne befogadnom otthonra bárkit?
Bemegy bárki házába?
Megeszi bárkinek az ételét a hűtőből?
Elveszi a ruháját?
Növeli a gázszámlát azzal hogy a Keleti előtt alszik a földön?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ja, h te ezeket most a hajléktalanokkal azonosítod?Megkérdezhetem, hogy hány hajléktalan ment be a házadba az elmúlt tíz évben, telente?
oké.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Őőő, ezek egyáltalán nem átlagos hajléktalanok.Pipita írta:Aha.még.
aztán majd a jön tél.
Megkérdezhetem, hogy hány hajléktalan ment be a házadba az elmúlt tíz évben, telente?
Plot twist: az enyémbe egy sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Továbbra sem a nép feladata erre megoldást találni hanem az általuk választott vezetőké...csabi87 írta: Amúgy akkor mi lehet mégis a megoldás?Írjátok már le akkor ha ti okosabbak vagytok nálam.
Nem értek egyet vele. A németek is pl. éppen azon vannak, hogy inkább valamilyen intézményes keretet biztosítsanak a bevándorlásnak...CS0ki írta:Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy van gond, csak a megoldás nem tiszta.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Aha.még.
aztán majd a jön tél.
Plot twist: az enyémbe egy sem.
még.Pipita írta:R, miért kéne befogadnom otthonra bárkit?
Bemegy bárki házába?
Megeszi bárkinek az ételét a hűtőből?
Elveszi a ruháját?
Növeli a gázszámlát azzal hogy a Keleti előtt alszik a földön?
aztán majd a jön tél.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi nagyjából. Aranyközépút itt nincsen, legalábbis eddig nem sikerült megtalálni, maradnak a szélsőséges nézetek vagy a másik oldalról a liberális felfogás, ezek meg nem fognak találkozni soha.CS0ki írta: Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy van gond, csak a megoldás nem tiszta. Ahogy nagyon sok más problémával kapcsolatban is így van. Ha lenne egyegyszerű, mindenkinek jó megoldás, már régen megvalósították volna. Ha lenne mindenkinek közepesen jó megoldás, már azt is...De csak szrabbnál szarabb megoldások vannak, aztán azok közül kéne választani gazdasági, társadalmim, erkölcsi, stb szempontokat is figyelembe véve, és az istennek se jön ki a matek...
Nem illik.