Az utolsó előtti lehetőség nekem a témára volt állítva azért volt rossz.
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 29., szombat 23:32
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 29., szombat 23:06
Nem, központi volt az eset, mi is észrevettük. Elvileg javítottuk, nekem rá kellett nyomnom 2-3-szor a frissítésre, hogy a telefon is megjegyezze az új szabályt. Lehet ez neked is megoldja majd.RealTaz02 írta:Sziasztok!Win-es telóról olvasom az élő közvetítést,de az oldalnak kb csak a fele jelenik meg,a szélét nem tudom elolvasni!
Csak velem van baj?!?![]()
Előre is köszönöm a segítséget.
HozzászólásSzerző: RealTaz02 » 2015. augusztus 29., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 29., szombat 14:40
Ez azért furcsa, mert ezek globális beállítások. Ha az egyik topiknál a legfrissebbek vannak felül, akkor a másiknál is úgy kell lennie.csabi87 írta:Sziasztok!
Az míért van,hogy amikor bejelentkezek akkor egy pár topicban például ilyen a BL,az első hozzászólás ez:
viewtopic.php?f=9&t=53
De ilyen a mágnestábla topic is meg van olyan,hogy ha bevagyok jelentkezve akkor nem látom a friss hozzászólásokat,csak a 2 évvel ezelőttieket és akárhogy keresem nincsen meg.
Ilyet egy pár játékos topicjában tapasztaltam.
Nemtudok rájönni hogy míért van ez.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. augusztus 29., szombat 14:25
Realista24 írta:Felkészül Santi...d.gergo írta:Ctrl+F5, ha eddig nem jött be nektek
Realista24 írta:Akkor ott a felbontással lehet a gond. Mert szélesedett a fórum és bizonyos felbontás után a twitter box a fórum alá ugrik. A legtöbb usernél jobb oldalon van ugyanúgy.
Imádlak titeket, mostmár úgy van nálam, mint régen, hozzá ne nyúljatok!d.gergo írta:Igen, 1100 pixel szélességnél van a "breakpoint", az az alatti monitor felbontásokon a fórum 100% szélességű, a Twitter doboz pedig "alábukik"
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 28., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 28., péntek 0:51
Igen, 1100 pixel szélességnél van a "breakpoint", az az alatti monitor felbontásokon a fórum 100% szélességű, a Twitter doboz pedig "alábukik"RealRaúl77 írta:Ja oké, mert úgy látom igazi értelmét, ha jobb oldalt van, és nem lent. Megpróbálom visszaugrasztani, esetleg valami tipp hozzá?
szerk.: megvan a hiba, köszi! (nagyítást tettem az oldalra)
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 28., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 28., péntek 0:15
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 28., péntek 0:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 28., péntek 0:12
Telefonon?RealRaúl77 írta:A rövidhírek/tweet sáv véglegesen lekerült az aljára?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 28., péntek 0:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 27., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: dodi » 2015. augusztus 27., csütörtök 10:38
Köszi, szerintem pofásabb így.d.gergo írta:Ctrl+F5, ha eddig nem jött be nektekdodi írta:Az egységesség nevében szerintem jobb lenne, mert bár nem néztem végig, de valamennyi aloldal teljes szélességű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 20:03
Nem. A főoldalon minden ott kell hogy legyen. Ebből nem szeretnek engedni.d.gergo írta:Ha van igény rá, hogy a hírek mellett is mi legyünk csak, semmi akadálya. De mi úgy tapasztaltuk, hogy van igény a játékosok posztjaira is ott. Döntsétek el
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 26., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 26., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: angus » 2015. augusztus 26., szerda 19:19
Valóban nem maradtam le róla, mert épp szembe jött velem a hírfolyamban. De a rövidhírekben pont az volt a jó, hogy megnyitottam őket egyben, és végiggörgettem. Ugyan ez a twitternél is megjelenik, de ott meg ott vannak a játékosok posztjai, a real posztjai, stb, és számomra ez zavaró. De egy ember miatt nyilván nem fogjátok megváltoztatni, szal nagyjából mind1 mit mondok.Vannak rövidhírek ugyanúgy, attól hogy képet kapott, nem minden cikk oldalnyi hosszúságú.
Egyébként meg ezek szerint nem maradtál le a hírről, mert olvastad fb-on. Az ilyen hírek nagyjából az összes hír 1-3%-át teszik ki, mert a szerkesztőnek nincs lehetősége adminba megírni a hírt.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 26., szerda 17:06
Ennek én is nagyon örülök! Még nem köszöntem meg, de most megteszem: nagyon szépen köszi, hogy ilyen pazar oldalt tettetek össze. Nekem nagyon teszik a dizájn, és mobilon is eszméletlen gyors és pazar, hiba nélküli!dannen írta:hatalmas köszönet azért, hogy megcsináltátok ami a régi fórumon volt, hogy ha elolvastam egy topikot és onnan jelentkeztem be, visszadobott a fórum főoldalra és megint kereshettem ki a topikotnagyon idegesítő volt és ezen nem így van, most tökéletes minden
![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem