Bajnokok Ligája
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Bajnokok Ligája
Nyílván Csoki nem úgy értettem, hogy ezt adták le egy lapon sorsolás előtt, hogy márpedig itt ez lesz
Konkrétan a kalapbeosztásra értettem egyébként, mármint annak a megváltoztatásával.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mi az hogy rontották? Ez jött ki a sorsoláson...Épp eléggé bele lett nyúlva azzal, hogy a bajnokok kerültek az első csoportba.1-2 nagyon erős csapat összekerülhetett volna, akik amúgy nem.Visszaolvasás nélkül, de csak szerintem rontották el teljesen a csoportkört?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Visszaolvasás nélkül, de csak szerintem rontották el teljesen a csoportkört? 1-2 éles csoport, de még a szokásosnál is gyengébb "nagy" párosításokkal. A PSG elleni meccsekre kíváncsi vagyok, bár ott se kéne elméletben akkora gondnak lenni. Titkon remélem Pastore jó lesz és elhozzuk
Juve idén tényleg kipottyan amúgy a csoportból.

Juve idén tényleg kipottyan amúgy a csoportból.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kedden ott játszottak.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A sahtar még mindig Lvivben jatsza a meccseit? Lehet hogy rosszul emlékszem rá de mintha tavaly ott játszott volna.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Amellett, hogy lassú, még agyilag is nulla, sosem zár vissza időben, a fix pozíciót hírből se ismeri. Szerintem bőven van nála jobb védő pár tucattal. Még Piqué is megbízhatóbb.
Egyébként ezen az oldalon leírnak mindent.
Kontaktnál vedd fel a kapcsolatot velük emailben, aztán elmagyarázzák. Tudnak angolul.kelemen.istvan írta:Csak én nem látom a Dinamo Zágráb oldalán a "bármilyen más nyelv, csak ne horvát legyen" gombot?![]()
Valakinek van valami ötlete, hogy hol lehet jegyet venni a bl meccseikre?
Egyébként ezen az oldalon leírnak mindent.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak én nem látom a Dinamo Zágráb oldalán a "bármilyen más nyelv, csak ne horvát legyen" gombot?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet bohocozni Luizt(talan nem erdemtelenul), de a Chelsea ellen nagyon oda tette magat. Nagy erdemei voltak abban, h kiejtettek oket es nem csak a golja miatt.Anyaka írta:Főleg ilyen David Luiz féle sztárvédő igazolásokkal.
A masik, az ara lehet tulzo volt. Az nem az ohibaja, h egy olaj sejk kipengetett erte ennyit, de nagyon nincs is sokkal jobb kozephatvedek manapsag...az osszes kozepszeru, egy kis kivetellel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Anyaka
Mert aztán Blanc nagy zseni a Psg-nél.
Már párszor állt a kirúgás szélén, csak valószínű nem volt elmozdítható edző, aki kielégíti az arab igényeit. Ott is Ancelotti óta lefele megy a szekér. Főleg ilyen David Luiz féle sztárvédő igazolásokkal.

Felesleges egy tavalyi parharccal osszehasonlitani egy jovobelit majd. Plane h ilyen vilagtalan edzonk van. Valamint majd kivancsi leszek h ellenunk mondjuk hany psg jatekos lesz eltiltva vagy serules miatt kimaradva . ha már szoba jott az osszehasonlitas.Anyaka írta:Az lesz a durva, ha a Valencia, és a Sevilla is tovább jut a csoportból, mert van rá esélyük. A többieknek meg alap kell, hogy legyen.
Eléggé szétszedték az erős csapatokat sajnos. Unalmas lesz a csoportkör így. De legalább a Real, Psg játszhat egymással. Kiderül tényleg olyan gyengék e a franciák, hogy tavaly simán át ment rajtuk a Barca, vagy sem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anyaka
Az lesz a durva, ha a Valencia, és a Sevilla is tovább jut a csoportból, mert van rá esélyük. A többieknek meg alap kell, hogy legyen.
Eléggé szétszedték az erős csapatokat sajnos. Unalmas lesz a csoportkör így. De legalább a Real, Psg játszhat egymással. Kiderül tényleg olyan gyengék e a franciák, hogy tavaly simán át ment rajtuk a Barca, vagy sem.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért ne lehetne sansza? Lesz.morientes írta:Barca/Cchelsea fej fej mellettt.Remèlem oszzekerulnek a kovi korben,habár ott Mounak nem sok sansz lesz...R.M.C.F írta:Na kié a legkönnyebb csoport?
Szerk. Ha mindketto csoportgyoztes akkor nyilván nem fognak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Barca/Cchelsea fej fej mellettt.Remèlem oszzekerulnek a kovi korben,habár ott Mounak nem sok sansz lesz...R.M.C.F írta:Na kié a legkönnyebb csoport?
Szerk. Ha mindketto csoportgyoztes akkor nyilván nem fognak.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Shaktar tavaly még tudott volna meglepetést okozni, pláne, amilyen formában vagyunk most jelenleg. De azért, csak eligazolt onnan egy Douglas Costa és egy Luiz Adriano.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó a csoportunk, PSG ellen mehetnek éles meccsek, a többit hozni kell.
Chelsea komolyat makkolt, Manchester U is.
Juventus necces lesz, lehet kitaktikázzák valahogy a spanyolokat, City első lesz.
Chelsea komolyat makkolt, Manchester U is.
Juventus necces lesz, lehet kitaktikázzák valahogy a spanyolokat, City első lesz.
Nem illik.
+1nmate írta:Juve ki fog esni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mit? 3 pontot a Gijón ellen....????..a fociról ne is beszéljünk mert ugye azért és az eredményességért jött a pincér.Várom mindkettőt, ezt kellene mutatni.dzsi91 írta:Nekem se tetszett a vasárnapi előadás meg maga benítez sem, de még is mit mutattak volna eddig? 1 tétmeccsünk volt idén.Steve írta:
Jelenleg viszont még nincs miért mihez tapsolni, a Benítez csapat még semmit sem mutatott.
Nem év végén kell azutolsó 2 fordulóban görcsölni, hogy nem tudjuk behozni a barcát. A hozhatót kéne hozni és nem napszemüvegben pályára lépni, hanem oda tenni magukat végig. Alapvetően ezért kapnak egy kisebb ország éves költségvetésényi pénzt egyesek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem se tetszett a vasárnapi előadás meg maga benítez sem, de még is mit mutattak volna eddig? 1 tétmeccsünk volt idén.Steve írta:
Jelenleg viszont még nincs miért mihez tapsolni, a Benítez csapat még semmit sem mutatott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
A PSG jó csapat, én örülök Nekik. Évről évre erősödnek, pikàns lesz amiatt is hogy Di Maria visszatér a Bernabeuba, kiváncsi leszek a fogadtatására. A másik két csapat nem szabadna hogy gondot okozzon. A Shakthar jelentősen gyengült. Mindenképpen csoport elsőséget várok el.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kicsit csalódott vagyok nagyobb meccseket vártam, sok a gyenge csoport. Na mind1... A mi csoportunk jó, PSG ellen nyomunk majd két kemény meccset a többit hozni kell. Legalább DiMaria még most kiélheti magát mielőtt megint egy exRealos ejtene ki minket tavasszal
Messi díja megérdemelt de megtanulhatna már viselkedni egy díjátadón, zsebretett kézzel lóbálja magát jobbra balra mint egy kisgyerek
CR grimaszai tetszettek, talán még is csak érdekli őt ez az egész, kicsit féltem/ek,hogy elmúlt a szenvedély,nekünk addig jó amíg ugyanolyan marad mint eddig.A kedvesebb vigyorgósabb CR-t nem szeretem, aki vereség vagy kihagyott helyzet után jópofizik.

Messi díja megérdemelt de megtanulhatna már viselkedni egy díjátadón, zsebretett kézzel lóbálja magát jobbra balra mint egy kisgyerek

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams