Már én is nézegettem.sentry írta:
Aliéknál lehet majd ilyent rendelni?

OFF vége

HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. augusztus 27., csütörtök 10:45
Már én is nézegettem.sentry írta:
Aliéknál lehet majd ilyent rendelni?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 27., csütörtök 10:37
Ez kegyetlen jól néz ki.@MadridomHU
Hivatalosan is bemutatták a harmadik számú szerelést
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. augusztus 27., csütörtök 9:01
Mintha olyat nyilatkozott volna, hogy szeretne még egy trófeát nyerni a csapattal aztán visszavonulNorbii írta:Arbeloanak egyáltalán minek kéne lelépnie? Szerintem jól megvan ő a seggén. azt se nagyon tudnám elképzelni hogy elmenne amcsiba v sejkékhez levezetni. Ő jól megvan a jelenlegi helyzetével is. a csapatot imádja, játéklehetőséget kap, az utóbbi időben szerintem még fel is javult a játéka. egyetlen ésszerű indok sincs arra hogy eladják.
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. augusztus 27., csütörtök 1:00
szerintem a LOKI nyúlna értekifejezetten alsó kategóriás névnek számít, tehát a klasszikus "levezetős" klubok sem hiszem, hogy nagyon kapkodnának érte.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 27., csütörtök 0:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. augusztus 27., csütörtök 0:38
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. augusztus 26., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. augusztus 26., szerda 21:56
Valóban félreértettem, úgy tűnt, mintha a jövőre lejáró szerződést hoztad volna fel ésszerű indokként.madridronie írta: De ki beszélt itt erről (?); ha nem volt egyértelmű, a fenti hsz.-ben arra gondoltam, hogy senki nem akarja eladni; szimplán azért fog távozni, mert lejár a szerződése.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 26., szerda 21:53
De ki beszélt itt erről (?); ha nem volt egyértelmű, a fenti hsz.-ben arra gondoltam, hogy senki nem akarja eladni; szimplán azért fog távozni, mert lejár a szerződése.Így is maximum egy fél disznót kapnánk érte. Öreg, az amúgy sem kimagasló képességei is megkoptak már, kifejezetten alsó kategóriás névnek számít, tehát a klasszikus "levezetős" klubok sem hiszem, hogy nagyon kapkodnának érte. Nálunk a padra teljesen oké, nagy a szíve, nagy a rutinja, akár csak öltözői bohócnak is tök jó ha itt van. Év közben legfeljebb még hosszabbít egy évvel, de az sem kizárt, sőt volt is róla hír, hogy már most szezon végén visszavonul.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. augusztus 26., szerda 21:31
Így is maximum egy fél disznót kapnánk érte. Öreg, az amúgy sem kimagasló képességei is megkoptak már, kifejezetten alsó kategóriás névnek számít, tehát a klasszikus "levezetős" klubok sem hiszem, hogy nagyon kapkodnának érte. Nálunk a padra teljesen oké, nagy a szíve, nagy a rutinja, akár csak öltözői bohócnak is tök jó ha itt van. Év közben legfeljebb még hosszabbít egy évvel, de az sem kizárt, sőt volt is róla hír, hogy már most szezon végén visszavonul.madridronie írta:Jövőre lejár a szerződése.egyetlen ésszerű indok sincs arra hogy eladják.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 26., szerda 20:40
Jövőre lejár a szerződése.egyetlen ésszerű indok sincs arra hogy eladják.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 26., szerda 20:29
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. augusztus 26., szerda 20:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 26., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 26., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 26., szerda 20:15
___Samy___ írta:Mondjuk akkor már a részletekben történő fizetésnek több értelmét látnám.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 26., szerda 20:05
Én ahogy olvastam a korábbi pletykákat, a Sociedad jelenleg nem rendelkezett a kellő anyagi háttérrel, viszont mind a 3 fél hajlott az üzlet megkötésére, így a Madrid is bebiztosította magát + kedveztek a játékosnak és a régi-új klubjának is (+ vélhetően ennek a megoldásnak /vélhetően kedvezőbb adózási feltételek/ az eredményeként emelt az áron ~20 milla a baszk egyesület is).Mondjuk akkor már a részletekben történő fizetésnek több értelmét látnám.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. augusztus 26., szerda 20:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 19:57
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. augusztus 26., szerda 19:56
erre gondoltam, ez Illarránál volt példááulJogi okok miatt a szerződésben ‘eladás’ helyett ‘kölcsönzés kötelező vásárlási opcióval’ szerepel majd, ám az összeget már most megkapja a fővárosi alakulat
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem