pengezni balbunkoban... parades.. mindegy kozeledik mar a valtas

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 26., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 17:05
Mert rohadt jól esik, és lőni sem tud. Legalábbis még egy szaros lövő helyzetet sem tud magának kidolgozni, szóval a lövőtechnikája is "sokat" ér.miro írta:Ennyiszer leírni mindig ugyanazt,azért már titeket se értelek..
Mindenki tisztába van a Bale jelenséggel,még is mindennap még egyszer leírjátok,hogy Ő a fék,csak bal lába van,csak lőni tud,szar kicsibe,technikailag szar,menjen vissza Angliába és még sorolhatnám.
Nem unjátok?
( Mielőtt még pár keselyű rám ugrik,hogy azért zavar mert én szeretem stb.)
Nem,nem zavar,egyszerűen nem értem hogy miért jó mindig ugyanazt csinálni,amit mindenki tud.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 26., szerda 16:47
Piedesztálra foglak emelni, ha ez megtortenik es a Benzis jovendolesed meg nem.Realista24 írta:Bale a kilences mezt fogja a ManUnál megszégyeníteni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 26., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 26., szerda 16:16
1. Én szinte kizártnak tartom, hogy Benítez magától szenvedne ennyire, hogy mindenképpen helyet találjon Bale-nek. Aztán persze benne van az is, de Pérez keze is benne lehet a dologban.madridronie írta:Tudtommal Benítez az, aki megváltoztatná, nem más.A legnagyobb vicc az egészben, hogy még Ronaldo szerepkörét is megváltoztatnák,
hogy Bale a baloson játszhasson.
Már melyik szélen (?), mert a jobboson pl. Isco-tól sem ájultam el és akkor még nagyon finom voltam.Plusz James és Isco még a széleken is jobban játszanak, mint a walesi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 26., szerda 16:14
Csak látnám már.Realista24 írta:Bale a kilences mezt fogja a ManUnál megszégyeníteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 26., szerda 15:57
Jól van, akkor nem csak nekem tűnik így. Mindenféle bántás és rosszindulat nélkül mondom, hogy kezd picit megmosolyogtató lenni ez a "vergődés". Nem tisztem és nem is akarom védeni a játékost, mert sokszor jogosak a kritikák vele szemben, de néhányan szerintem már túlzásba esnek.Persze, már sehol nem lesz jó. Egyre betegesebb már a fórumon ez a Bale az antikrisztus hullám...
Főleg ennek fényében.Amugy lehet itt futni a koroket
DE.
BALE.
MARAD.
Hány meccsen?már kapott lehetőséget jobbszélen, balszélen, csatárként, támadó mögött, tizesként.. és mindenhol szar volt. nem gyenge, hanem szar.
Tudtommal Benítez az, aki megváltoztatná, nem más.A legnagyobb vicc az egészben, hogy még Ronaldo szerepkörét is megváltoztatnák,
hogy Bale a baloson játszhasson.
Már melyik szélen (?), mert a jobboson pl. Isco-tól sem ájultam el és akkor még nagyon finom voltam.Plusz James és Isco még a széleken is jobban játszanak, mint a walesi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 15:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 26., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 26., szerda 15:04
Látom te még hiszel a tündérmesékbenRealista24 írta:C S O M A G O L
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 26., szerda 14:59
Vagy lassan ot csomagolja az ultra surRealista24 írta:C S O M A G O L@MadridomHU
Marca: #Bale a bal nagylábujjában érzett kellemetlenséget, ezért ma a csapattól külön edzett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 14:56
C S O M A G O L@MadridomHU
Marca: #Bale a bal nagylábujjában érzett kellemetlenséget, ezért ma a csapattól külön edzett.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 26., szerda 14:53
Ja,az elnokon kivul mindenki tudja,csak egy egèr sem vállalkozik rá,hogy a macska nyakába akassza a kolompot.Biztosak lehetunk benne hogy ott Madridban is latjak es tudjak a vezetosegnel hogy nem illik hozzank, de valamilyen szinten meg van kotve a kezuk!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 26., szerda 14:34
Hat meg a semmi is jobb, de szuksegunk lenne egy Pogbara.Realista24 írta: A középszer egy használhatatlan embernél máris jobb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 26., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2015. augusztus 26., szerda 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 14:29
A középszer egy használhatatlan embernél máris jobb.numberone1 írta:Adna az eg, h az utolso pillanatban rabolintanank a MUs ajanlatra.![]()
Viszont tartok tole, h Benitez igazolna egy kozepszert helyette gyorsan.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem