Vagy lassan ot csomagolja az ultra surRealista24 írta:C S O M A G O L@MadridomHU
Marca: #Bale a bal nagylábujjában érzett kellemetlenséget, ezért ma a csapattól külön edzett.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 26., szerda 14:59
Vagy lassan ot csomagolja az ultra surRealista24 írta:C S O M A G O L@MadridomHU
Marca: #Bale a bal nagylábujjában érzett kellemetlenséget, ezért ma a csapattól külön edzett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 14:56
C S O M A G O L@MadridomHU
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 26., szerda 14:53
Ja,az elnokon kivul mindenki tudja,csak egy egèr sem vállalkozik rá,hogy a macska nyakába akassza a kolompot.Biztosak lehetunk benne hogy ott Madridban is latjak es tudjak a vezetosegnel hogy nem illik hozzank, de valamilyen szinten meg van kotve a kezuk!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 26., szerda 14:34
Hat meg a semmi is jobb, de szuksegunk lenne egy Pogbara.Realista24 írta: A középszer egy használhatatlan embernél máris jobb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 26., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2015. augusztus 26., szerda 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 26., szerda 14:29
A középszer egy használhatatlan embernél máris jobb.numberone1 írta:Adna az eg, h az utolso pillanatban rabolintanank a MUs ajanlatra.![]()
Viszont tartok tole, h Benitez igazolna egy kozepszert helyette gyorsan.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 26., szerda 14:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 26., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 14:14
Vicc, az ember még vkp-t is játszott tavaly és őt kezdi ki.Remy írta:Hát, ránézve az elmúlt néhány év MU-s keretére, pont Rooney-n mentek el a helyzetek? Valencia, Nani, Young?Becksy23 írta: Aha, csak háromszor annyi akció ment el rajta. Számokban Bale sem rossz eddig.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 26., szerda 14:11
Ne hasonlitsuk már azèrt egymáshoz a kettot...ezzel az erovel Ronaldo ugyan olyan szar,csak azok a számok ugye...Becksy23 írta:Aha, csak háromszor annyi akció ment el rajta. Számokban Bale sem rossz eddig.Kerlon írta:Végül is 11/12ben 34 meccsen 27 gólja mellett kiosztott még 7 gólpasszt is, de 4-5 éve szar.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 26., szerda 14:07
Hát, ránézve az elmúlt néhány év MU-s keretére, pont Rooney-n mentek el a helyzetek? Valencia, Nani, Young?Becksy23 írta:Aha, csak háromszor annyi akció ment el rajta. Számokban Bale sem rossz eddig.Kerlon írta:Végül is 11/12ben 34 meccsen 27 gólja mellett kiosztott még 7 gólpasszt is, de 4-5 éve szar.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. augusztus 26., szerda 14:03
Aha, csak háromszor annyi akció ment el rajta. Számokban Bale sem rossz eddig.Kerlon írta:Végül is 11/12ben 34 meccsen 27 gólja mellett kiosztott még 7 gólpasszt is, de 4-5 éve szar.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. augusztus 26., szerda 13:53
Akkor nem láttál United meccset 4-5 éve. Napról-napra rosszabb.Kerlon írta:A te írásod remek, azt vallom én is, a Rooney hasonlaton nevetekToti írta: mármint kin?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 13:38
A te írásod remek, azt vallom én is, a Rooney hasonlaton nevetekToti írta:mármint kin?Kerlon írta:Nem haragudj, de ezen csak nevetni tudok
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 26., szerda 13:37
mármint kin?Kerlon írta:Nem haragudj, de ezen csak nevetni tudok
egyrészt top csapatot írtam...Becksy23 írta:United->Rooney. Egy az egyben ugyanez a helyzet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 26., szerda 13:36
Nem haragudj, de ezen csak nevetni tudokBecksy23 írta:United->Rooney. Egy az egyben ugyanez a helyzet.Toti írta: +1
sokszor már oké, elpoénkodjuk, h ez is, az is bale miatt van, meg jön a kontra, h "biztos ez is bale miatt", de az a helyzet, h kb igen. sztem nincs még egy ilyen top klub jelenleg a labdarúgásban, ahol egy ekkora kerékkötő ÁLLANDÓAN játszik, folyamatosan EREDMÉNYTELENÜL, akinek a pályára lépése és elhelyezése mostmár kihat a társak szerepkörére is negatív értelemben. már kapott lehetőséget jobbszélen, balszélen, csatárként, támadó mögött, tizesként.. és mindenhol szar volt. nem gyenge, hanem szar. emellé egy önző, beképzelt majom lett.
mennyivel nyugodtabb lenne az életünk, ha már nem lenne itt a keretben. pár másodpercre belegondoltam.. jó volt.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. augusztus 26., szerda 13:11
United->Rooney. Egy az egyben ugyanez a helyzet.Toti írta:+1El Unico írta: Bale nulla,milyen játékos az,aki másfél éve csak belesz*rik az egészbe?! És Bale miatt padozik az egyik vagy a másik...
sokszor már oké, elpoénkodjuk, h ez is, az is bale miatt van, meg jön a kontra, h "biztos ez is bale miatt", de az a helyzet, h kb igen. sztem nincs még egy ilyen top klub jelenleg a labdarúgásban, ahol egy ekkora kerékkötő ÁLLANDÓAN játszik, folyamatosan EREDMÉNYTELENÜL, akinek a pályára lépése és elhelyezése mostmár kihat a társak szerepkörére is negatív értelemben. már kapott lehetőséget jobbszélen, balszélen, csatárként, támadó mögött, tizesként.. és mindenhol szar volt. nem gyenge, hanem szar. emellé egy önző, beképzelt majom lett.
mennyivel nyugodtabb lenne az életünk, ha már nem lenne itt a keretben. pár másodpercre belegondoltam.. jó volt.
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 26., szerda 13:10
Hát én is szakadtam a röhögéstől amikor az Interhez ment, most valamiért kiver a víz.sentry írta:Juvés haverom szakadt a röhögéstől, hogy mekkora lúzer a Real vezetőség hogy Benítezt igazolt le, és majd nézzem meg, hogy hány játékos nem az eredeti helyén fog játszani, mert neki ez a heppje.
Nem akartam elhinni. De úgy néz ki ez is igaz.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem