Ziro te meg....cserelj avat. Ja hogy nem tudsz

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 25., kedd 18:42
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 25., kedd 18:42
Szerintem pont ne, akkor a sok selfie közt elvesznének a hírek, nekem speciel a mostani verzió jobban bejön. Vagy ha nem itt jobboldalt gondoltad a kis tweet dobozba, hanem máshol, akkor nem szóltam.Anyaka írta:Esetleg Instas képeket is megoszthatna az oldal egy ponton automatikusan a legfrissebbet, amit feltesz egy játékos. Mostanában úgyis fontos tényezőként van jelen a csapatnál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 18:41
De amin Bale van azt tegyétek spoiler gomb alá.Anyaka írta:Esetleg Instas képeket is megoszthatna az oldal egy ponton automatikusan a legfrissebbet, amit feltesz egy játékos. Mostanában úgyis fontos tényezőként van jelen a csapatnál.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 25., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 25., kedd 18:25
Sokszor mar nem fer ki, de kitalált hirt nem rakok te kuki. Azt csinaljak masok.ziro4vr írta:Nekem bejön ez a twitteres rövid híres történet, ha érdekes a hír és hiteles a forrás akkor úgy is utánakeresek, de van pár hír, ahol semmi forrás nincs...azoknál valahogy meg lehet jelölni hogy mittudomén kiskegyed, vagy valami, szóval értitek, csak hogy tudjam mikor érdemes utánanézni jobban és mikor trollkodik R24.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 25., kedd 18:20
A főoldalon is folyamatban van, hogy lefelé is ússzon. Ja és ott is kaptak nyilacskás jelölést azok a menüpontok, ahol van alatta plusz tartalom. A "Hírek" alá bekerült néhány hiánypótló elem, érdemes körbenézni ott isToti írta:huhh, de kellett az a menüsor oda felülre.
nemtudom mennyi görgetéstől kíméltetek meg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 25., kedd 15:45
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 25., kedd 15:37
Betettemk!ll3rcsöcs írta:Egy apró észrevétel. A mérkőzések-->menetrend menüpontnál a dátum mellé a napot is kiírhatnátok. Persze, pár kattintás a naptárat megnyitni, de lusta vagyok
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. augusztus 25., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 25., kedd 14:16
Vannak rövidhírek ugyanúgy, attól hogy képet kapott, nem minden cikk oldalnyi hosszúságú.LaMartin írta:Ezt teljesen adom, én is hiányolom a rövidhíreketangus írta:hiába a twitter-sáv oldalt, nekem hiányoznak a rövidhírek. FB-n pl. ott volt hosszabban, hogy Ronaldo elégedetlen, míg a twitteres sávban ez csak rövidebben.
egyébként szép lett az új design, grat hozzá!
Lesz még pár apróság, ennyit elárulhatunk.lehetne olyan funkció, h minden meccs után lehessen értékelni a játékosokat 1-5ig pl, megnevezve h melyik szám nagyjából milyen produkciót jelent.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 25., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. augusztus 25., kedd 13:36
Ezt teljesen adom, én is hiányolom a rövidhíreketangus írta:hiába a twitter-sáv oldalt, nekem hiányoznak a rövidhírek. FB-n pl. ott volt hosszabban, hogy Ronaldo elégedetlen, míg a twitteres sávban ez csak rövidebben.
egyébként szép lett az új design, grat hozzá!
HozzászólásSzerző: angus » 2015. augusztus 25., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 25., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 25., kedd 7:30
Tervben van, szerintem már a héten visszahozzukSierra írta:Remélem érthető lesz mire is gondolok.
Szóval azt megtudjátok csinálni, ami a régi oldalnál is volt, hogy amikor lejjebb görgetek (akár a címoldalon akár a fórumban) akkor a menüsör felugorjon a képernyő tetejére? Hogy ne kelljen állandóan visszamenni az oldal tetejére, hogy pl. elérjen a fórumot.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 25., kedd 0:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 24., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 24., hétfő 20:18
Akkor asszem megvan az új hátteremAnyaka írta:Ha esetleg dizájnhoz kell ötlet még, szerintem ez nagyon illene most a fórum két oldalára, és alap háttérnek a szürke színe. A fenti vékony aranycsíkkal nagyon jól mutat. Kipróbáltam.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem