PC (játékok, Steam, konfiguráció)
-
VanillaSky
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Na szóval, ha valakinek kell van 1 fontos/dolláros/euros kuponom Bio Infinitera. (csak az alapjáték season pass nélkül)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ez meg mi a szar, mondom megveszem a mgs 5-öt, nézem kinguin-en, 60 euró. wtf, úgy látszik 7 lakat alatt őrzik az összes kódot.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- P. Krisz
Nem tudok , nekem eredetiben van meg .p. krisz help
Keress GOG version-t a Magon , az talán megy .
Kojima Mester méltó módon búcsúzik ezzel a trailer-rel .Metal Gear
Ja , és Stefanie Joosten énekel benne .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ja nem is asszem rr77 volt aki lekapta nemrégiben az első részt. írhatnál haveccsabi* írta:gyerekek nosztalgiáznék a witcher 1el, skidrow verziót szereztem be így hirtelen de sehogy nem akar menni![]()
p. krisz help

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedden Metal Gear meg Mad Max. Lesz mivel játszani
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gyerekek nosztalgiáznék a witcher 1el, skidrow verziót szereztem be így hirtelen de sehogy nem akar menni
p. krisz help
p. krisz help

-
Gerr90
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Tényleg nagyon élvezetes másodjára. Már nem tud meglepni a történet, de olyan apróságokat találok, olyan részleteket, amik jócskán hozzáadnak az élményhez. Aki teheti, vesse rá magát erre a csodára.P. Krisz írta:Én nem bírtam kivárni az NG+ dlc-t és már korábban elkezdtem a 2. végigjátszást .
Viszont hiába tudom mi fog következni sokkal jobban élvezem a játékot . Sok beszélgetés más értelmet nyer így . A jövendőmondó aki faszán tolja a gwentet pl. elmondja a játék végét , " A hely vagy torony ahová a Farkas nem követheti a Fecskét ".
Még egy jó tanács , "Ha eljő a Farkas Vihara ne egyél a sárga hóból .![]()
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Valaki játszott már a Black Ops 3-al?
Én a héten próbálgattam, nem volt olyan rossz, bár nem vagyok már nagy COD rajongó, az elsőnek voltam a fanja, de azóta amióta minden hájtek nekem élvezhetetlen, ez viszont tűrhető volt. Meglepően jól is ment. Bár az nem tetszik, hogy minél nagyobb szintű vagy annál komolyabb fegyvereid vannak, így a kisebbeknek szinte esélye nincs ellened. Igaz ez a hátrány max két hétig tart, mert annyi idő alatt kijön a legnagyobb szint.
Szerintem télen maradok a Siege-nél, az jobbnak tűnik. Kicsit CS beütése van, meg hát a normál fegyverek jobban bejönnek továbbra is, és nem évente jön belőle új.
Én a héten próbálgattam, nem volt olyan rossz, bár nem vagyok már nagy COD rajongó, az elsőnek voltam a fanja, de azóta amióta minden hájtek nekem élvezhetetlen, ez viszont tűrhető volt. Meglepően jól is ment. Bár az nem tetszik, hogy minél nagyobb szintű vagy annál komolyabb fegyvereid vannak, így a kisebbeknek szinte esélye nincs ellened. Igaz ez a hátrány max két hétig tart, mert annyi idő alatt kijön a legnagyobb szint.
Szerintem télen maradok a Siege-nél, az jobbnak tűnik. Kicsit CS beütése van, meg hát a normál fegyverek jobban bejönnek továbbra is, és nem évente jön belőle új.
Közben rájöttem. De igazad van, nála is ott van.TéOeM írta:Nem nagy segítség, de a Youtubeon van egy csávó, akinek van egy "ezmiez?" nevű csatornája. Nemrég láttam ott egy hasonló játékot, amire szerintem te gondolsz. Keress rá, hátha az. Ha nem, akkor bocs.
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Nem nagy segítség, de a Youtubeon van egy csávó, akinek van egy "ezmiez?" nevű csatornája. Nemrég láttam ott egy hasonló játékot, amire szerintem te gondolsz. Keress rá, hátha az. Ha nem, akkor bocs.
Keresek egy játékot, de nem tudom a címét, segítsetek, légyszi
Ami biztos: adott pályákhoz kell építeni lego szerűen egy masinát ami az adott pályán lévő falat, és/vagy katonákat elpusztítja. Viszonylag új játék 1-2 éves, és elég jó a grafikája is.
Talán indie és talán ingyenes is, már nem emlékszem erre. De nem jut eszembe a címe és nagyon bánt.
Szerk: persze hogy ilyenkor jut eszembe
Besiege
Ami biztos: adott pályákhoz kell építeni lego szerűen egy masinát ami az adott pályán lévő falat, és/vagy katonákat elpusztítja. Viszonylag új játék 1-2 éves, és elég jó a grafikája is.
Talán indie és talán ingyenes is, már nem emlékszem erre. De nem jut eszembe a címe és nagyon bánt.
Szerk: persze hogy ilyenkor jut eszembe
- P. Krisz
Én nem bírtam kivárni az NG+ dlc-t és már korábban elkezdtem a 2. végigjátszást .
Viszont hiába tudom mi fog következni sokkal jobban élvezem a játékot . Sok beszélgetés más értelmet nyer így . A jövendőmondó aki faszán tolja a gwentet pl. elmondja a játék végét , " A hely vagy torony ahová a Farkas nem követheti a Fecskét ".
Még egy jó tanács , "Ha eljő a Farkas Vihara ne egyél a sárga hóból .
Még egy jó tanács , "Ha eljő a Farkas Vihara ne egyél a sárga hóból .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
Gerr90
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Pedig azért rendesen kiüthetnek a környezetből.P. Krisz írta:Nem okozott csalódást a Witcher közösség .
Most hogy kijött a Modkit is a játékhoz , mi volt az első modok többsége ... na mi ... hát pesze hogy a nude modok a női főszereplőkhöz .![]()
Újrakezdtem az utolsó DLC után, legnehezebb fokozaton nagyon fun. A jó felszereléseknek hála bármit megölhetek, de egy combosabb ellenfélnek egy ütés szegény Geralt, szóval taktikus és szórakoztató!
- P. Krisz
Nem okozott csalódást a Witcher közösség .
Most hogy kijött a Modkit is a játékhoz , mi volt az első modok többsége ... na mi ... hát pesze hogy a nude modok a női főszereplőkhöz .
Most hogy kijött a Modkit is a játékhoz , mi volt az első modok többsége ... na mi ... hát pesze hogy a nude modok a női főszereplőkhöz .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
raul007
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kapcsolat:
Warfare 1917 jó játék - play
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Batmanben a harley quinn résznél mit kell csinálni? Amikor Robin mondja hogy menjek be a cellába de aztán kinyílik a cella ajtó kimegyek és ugyanaz elölről...
- hamesz
Szeptember 1.-én érkező Mad Max játék elég jónak tűnik.
- P. Krisz
Vegyétek meg a Shadow Warrior-t pupákok . 90%-os akció van rajta a Steamen , és kurva nagy poén a játék .
Egy példa hogy mennyire is veszi magát komolyan , már a játék legelején leoltja egy démon !!! a főhőst hogy mekkora idióta .
Egy példa hogy mennyire is veszi magát komolyan , már a játék legelején leoltja egy démon !!! a főhőst hogy mekkora idióta .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi ezekért is, tudtam, hogy rád számíthatok
Az elsőt pont nemrég néztem meg, miután beírtad a játékot, de a többit is megnézem
Nem vagyok ezeknek a játékoknak a szakértője, de valami újdonsághoz most van kedvem, úgyhogy mindenképp kipróbálom
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa