Oké hogy egy meccs meg minden, előszezon kísérletezgetés, de én most is pontosan ezt látom. Semmi ötlet, csak mennyetek, és oldjátok meg. Jobb híján meg a céltalan beadások. Ennek a csapatnak nem megy a 4231, mert Modric és Kroos távol van mindenkitől.felrakta a 4231-et éééés, ennyi.. ott is beakadt a lemez

Edző és vezetőség
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Edző és vezetőség
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt énis akartam már kérdezniericco írta:Picit beakadt a lemez. Mi alapján állítod ezt olyan magabiztosan és sokszor? Már 10 éve nem láttad őt az edző továbbképzésen?
érdekes, főleg úgy h Carlo se a modern foci embere. Rá is lehetne mondani h 10 évvel le van maradva
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
az alapján amit láttam (v inkább nem láttam..) tőle miután átvett egy triplázó intert, majd pár hónapra rá kirúgták. azt a jóindulattal sem nevezhető játékot amit kirakott.. körülbelül ott is ugyanilyen dolgok jöttek napról napra, mint például a marca híre, h cé nem elégedett vele (gondolom nincs egyedül), ezek nem véletlenek és még kb a szezon sem kezdődött el. v amit a napoliból kihozott, az sem a maximum volt, hidd el megnéztem pár meccsüket, mivel olaszban mindig is szimpatizáltam velük, de elég kabaré volt, főleg az utolsó éve. felrakta a 4231-et éééés, ennyi.. ott is beakadt a lemez.ericco írta:Mi alapján állítod ezt olyan magabiztosan és sokszor? Már 10 éve nem láttad őt az edző továbbképzésen?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Picit beakadt a lemez. Mi alapján állítod ezt olyan magabiztosan és sokszor? Már 10 éve nem láttad őt az edző továbbképzésen? Én sem voltam boldog, amikor kiderült, hogy pont ő váltja Carlot, de ha már itt van, nekünk madridistáknak ki kéne állni mellette. Legalább az elején.Toti írta:aki egyrészt egy évtizeddel le van maradva a labdarúgásban
SablonToti írta:erre marcelo tol egy ilyet:

Merci Zizou!
ezt nagyon adom.Realista24 írta:Nekünk olyan edző kell, akire felnéznek, akit elfogadnak, akiben vakon megbíznak. Ekkor lehet sikeres a csapat. Carlo ilyen volt, Mourinho az elején ilyen volt. Zidane szerintem ilyen lehet.

most nem egy szétesett, szedett-vedett csapatot kell összerakni, olyan alapanyag van amiből simán kilehetne hozni kupákat, de nem benítezzel, aki egyrészt egy évtizeddel le van maradva a labdarúgásban, másrészt pedig én nem látom benne a nagy motivátort (pellénél voltam így legutóbb)
erre marcelo tol egy ilyet:

"There's a good feeling in the squad. Benitez is an amazing coach, very competetive. He talks to us a lot and shows us where we have to improve, he's on top of it all to make us better."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekünk olyan edző kell, akire felnéznek, akit elfogadnak, akiben vakon megbíznak. Ekkor lehet sikeres a csapat. Carlo ilyen volt, Mourinho az elején ilyen volt. Zidane szerintem ilyen lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
ESETLEG tudna hatni Perezre,bár ismerve az elnokot ebben nem vagyok biztos,de neki elobb egy francia kozepcsapat padján kellene elkezdenie,aztán ha ott oke,johet a Real.palesz77 írta:Miért tudna? Bale nem kezdene el miatta jól játszani.. Komolyan kérdezem, hogy belé miért fektetnek sokan ekkora hitet, 0 km-es edző, ami nem feltétlen baj, de amíg neki is meg lenne kötve a keze Pérez miatt, nem tudom miben tudna többet tenni, mint az elődei.miVida írta:Zidane van egyedül képben és ő ezzel a csapattal tudna is alkotni
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Serult volt. Jo es eredményes focink volt. A többit tudjuk.sentry írta:Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy a szezon eredményességétől függően hogy viszonyul Perez Benítezhez, illetve a kiskedvence Bale-hez?
Én elviselnék még egy 0 kupás évet, ha az kell ahhoz hogy Perez észhez térjen (szerintem már nem fog soha. sajnos) és rendet tegyen már végre.
Vagy Benítez feláll-e magától ha sikertelen éve lesz?
Bale belátja-e hogy semmi keresnivalója itt, ha ugyanolyan gyenge éve lesz mint tavaly?
sok kérdésem lenne még, de párra talán választ is kapok májusban.
Azért remélem Benítez észhez tér, és valami csoda folytán kijavítja a hibáit.
Gondolom ha menne a csapatnak a szekér Bale nélkül, akkor senki nem követelni a vadlót a kezdőbe...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy őszinte kérdés, mivel volt jobb Pep első éve mint Luchoé? Mert gyakorlatilag mind2 csapata triplázott az első évben. De most komolyan. Örülök, hogy Pep sikeres volt a Barcával. De szerintem nem jobb mint Lucho.Hungarokatalán írta:Mondjuk ez igaz, de szerintem, csak akkor képzelhető el a menesztése januárig, ha kiestek a BL csoportkörből, vagy valami hasonló blama. Én sose tartottam jó edzőnek, Napoliban is csúnyán megbukott egy sokkal gyengébb mezőnyben. Olyan edző, aki ragaszkodik a hülyeségeihez. Ez a legrosszabb benne. Gondoljunk Luchora, ő se olyan korszakos edző, mint mondjuk Mou vagy Pep, de legaláb belátja a hibáit, és változtat rajta.Kerlon írta: Azt már akkor beismerte, amikor azt mondta, hogy "nem tudom". Az már egy kudarc. Egy vezető ne tudja, hogy mit miért csinál.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy a szezon eredményességétől függően hogy viszonyul Perez Benítezhez, illetve a kiskedvence Bale-hez?
Én elviselnék még egy 0 kupás évet, ha az kell ahhoz hogy Perez észhez térjen (szerintem már nem fog soha. sajnos) és rendet tegyen már végre.
Bale belátja-e hogy semmi keresnivalója itt, ha ugyanolyan gyenge éve lesz mint tavaly?
Gondolom ha menne a csapatnak a szekér Bale nélkül, akkor senki nem követelni a vadlót a kezdőbe...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk ezt én sem igazán értem. Mitől lenne olyan jó? Miért látja mindenki benne azt, hogy "na, majd ő odacsap keményen"? Nem mutatott eddig semmit. Attól, hogy valaki zsírkirály volt profi korában, attól még lehet, hogy nem menne neki. Kitudja... lehet, hogy 1 meccs után felállna (most eléggé túloztam, de értitek a lényeget).
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Miért tudna? Bale nem kezdene el miatta jól játszani.. Komolyan kérdezem, hogy belé miért fektetnek sokan ekkora hitet, 0 km-es edző, ami nem feltétlen baj, de amíg neki is meg lenne kötve a keze Pérez miatt, nem tudom miben tudna többet tenni, mint az elődei.miVida írta:Zidane van egyedül képben és ő ezzel a csapattal tudna is alkotni
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Zidane van egyedül képben és ő ezzel a csapattal tudna is alkotni -- kérdés hogy mennyi lesz a legdolgozandó hátrány amikor trónra kerül.
Na de ne felejtsük hogy Ancelotti Realja addig volt vmire jó (mondjuk egy BL megnyerésére) amíg ott volt Zizou a padon mellette. (mondjuk nem ez az egyetlen indok, de elég érdekes...) Következő évben leküldték az ifjakhoz és nem csak Benzema de az egész Real elvesztette a fonalat egy fél év után. Nekem komoly reményeim vannak Zidane felől... és legyen igazam!!

Na de ne felejtsük hogy Ancelotti Realja addig volt vmire jó (mondjuk egy BL megnyerésére) amíg ott volt Zizou a padon mellette. (mondjuk nem ez az egyetlen indok, de elég érdekes...) Következő évben leküldték az ifjakhoz és nem csak Benzema de az egész Real elvesztette a fonalat egy fél év után. Nekem komoly reményeim vannak Zidane felől... és legyen igazam!!

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
a lényeg, h nem lehetetlen feladat megbuktatni.

- morientes
Sztm csak azėrt ugrott be mert walesimajdnem egy évet volt edző

LEGIO PATRIA NOSTRA

- András93
Camacho a legnagyobb király ilyen téren. Először 22 napig bírta, le sem ült a kispadra. Majd második próbálkozásra 6 meccs után felmondott.morientes írta:Asszem Jhon Toshack is èmlezonyben van ezen a tèren

Abban már Mariano García Remón is benne volt. Perez kedvenc időszaka.Anyaka írta:Pont addig vártak az ő kirúgásával míg Rijkaard bajnok lett.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ő majdnem egy évet volt edző.morientes írta: Asszem Jhon Toshack is èmlezonyben van ezen a tèren
Akkor már Juande Ramos, talán fél szezont, ha volt összesen.
De Camacho se túl sokat volt itt néhány évvel ezelőtt. Ment is vele a mély torok a meccseken.

Főleg, hogy előtte talán negyedik lett a szezon végén a Real. De azt is sikerült felülmúlnia.
Pont addig vártak az ő kirúgásával míg Rijkaard bajnok lett.
Előtte évben meg ugye pont Benítez volt a győztes a Valenciával.
Sajnos leigazolta a Liverpool, így a Real lecsúszott róla.

- morientes
Asszem Jhon Toshack is èmlezonyben van ezen a tèrenRealista24 írta:Volt több olyan edző is, aki 10 meccset nem élt meg és sokan véreztek el 30 alatt/körül.Toti írta:nemtudom mi a negatív rekord a real madridnál leggyorsabban kirugott vezetőedzőt tekintve de remélem megdől.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- mocsok
nem csodálom.füst írta:Más a helyzet Benítezzel, őt 2009 óta temetem.
én se értettem hogy kerülhetett ő ide.
de annyira erős a keretünk, hogy igazából vele is simán megnyerhetünk akármit.
szerintem képes lesz változtatni, és javítani a hibáit.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ó én nem a csapatot temetem, hatalmas potenciál van benne. Nagyon jó készség kell ahhoz hogy valaki ne tudja kihasználni.egy tétmeccsen vagyunk túl. nem először szenvedünk az első bajnokin, nem kell egyből temetni a csapatot.
Más a helyzet Benítezzel, őt 2009 óta temetem.